بعد از علیرضا افتخاری، مهناز افشار و…

تهیه‌کننده “اخراجیها” هم از احمدی‌نژاد اعلام برائت کرد

حرف تازه :  بعد از روی کار آمدن دولت یازدهم چهره های مختلف هنری سعی کردند با نزدیک نشان دادن مواضع خود به دولتمردان جدید خود را طرفدار مدیران جدید نشان دهند. در میان این ابراز ارادت کنندگان به دولت فعلی بودند عده‌ای که در دولت قبل منتقد سیاستهای هنری بودند و این ابراز ارادتشان […]

حرف تازه :  بعد از روی کار آمدن دولت یازدهم چهره های مختلف هنری سعی کردند با نزدیک نشان دادن مواضع خود به دولتمردان جدید خود را طرفدار مدیران جدید نشان دهند.

در میان این ابراز ارادت کنندگان به دولت فعلی بودند عده‌ای که در دولت قبل منتقد سیاستهای هنری بودند و این ابراز ارادتشان به دولت جدید که قصد داشت به زعم خود سیاستهای غلط دولت قبلی را اصلاح کند منطقی می نمود اما رفتار غیرمنتظره از آن دسته از هنرمندانی سر زد که در دولت قبل هم جزو نزدیکان به مدیریت بودند و اتفاقا تا پای مدح آن مدیریت هم پیش رفتند و در دولت فعلی به ناگاه در مقام مخالف سیاستهای دولت قبلی درآمدند.

از جمله چنین هنرمندانی علیرضا افتخاری و مهناز افشار بودند که در دولت قبل اظهارنظرات همدلانه ای نسبت به مدیریتهای پیشین داشتند و در دولت فعلی به ناگاه تغییر موضع دادند.

در یک مورد تازه حبیب ا.. کاسه ساز تهیه کننده دو قسمت ابتدایی “اخراجیها” که در دولت قبل و در کشمکش درگیری های منجر به انحلال خانه سینما جزو سینماگران نزدیک به جواد شمقدری بود با نگارش یادداشتی از احمدی نژاد اعلام برائت کرده است.

اعلام برائت کاسه ساز در شرایطی رخ داده که در دوران انحلال خانه سینما و بعد از تشکیل خانه سینمای۲ موسوم به خانه سینما ایرانیان که بنا بود به تدریج جایگزین خانه سینمای قبلی شود، این تهیه کننده به عنوان رییس هیأت مدیره این نهاد تازه تأسیس فعالیت می‌کرد و در تجمع تیر ۹۲ اعضای این خانه در برابر ارشاد که به بهانه پاسخگویی به هسته وابسته به هیأت مدیره خانه سینمای ۱ که تعداد آنها را ۴۰ تا ۵۰ نفر قید کرده بودند شکل گرفت، نیز کاسه ساز از جمله حاضران بود.

حالا کاسه ساز که کاندیدای انتخابات اخیر مجلس هم بود و رأی لازم را کسب نکرد در یادداشتی که نسخه ای از آن در اختیار سینماژورنال قرار گرفته با اشاره به اخباری که او را از نزدیکان احمدی نژاد می دانند این مسأله را تکذیب کرده و ادعا نموده بعد از انتخابات ۸۸ ممنوع الکار بوده است؛ در شرایطی که در همان زمان وی تهیه کننده متبوع فارابی برای مذاکره با بهرام بیضایی جهت تولید پروژه تاریخی “اشغال” معرفی شده بود!

متن یادداشت کاسه ساز را بخوانید:

به نام حضرت دوست که هرچه هست از اوست
باسلام


دیروز مطلبی را در فضای مجازی خواندم که لازم دانستم توضیحاتی ارائه دهم. ابتدا تبریک عرض میکنم به دوستانی که با رای قاطع مردم وارد مجلس شورای اسلامی شده اند. وخوشحالم کسانی وارد مجلس شده اند که هنرمندان با حمایتهایشان از آنها نشان دادند که به دنبال آرامش روانی و اقتصادی و فرهنگی برای کشور هستند.

اینکه بنده وارد این عرصه شدم ادای تکلیفی بود که احساس میکردم به مقوله فرهنگ و هنر در مجلس نگاه جدی نمیشود. نیت خیر بود و خدا را شاکرم که خیر هم شد.

گله بنده از دوستانی است که در فضای مجازی اخبار نادرست را انتشار میدهند. برایم جالب بود که من را به عنوان یکی از نزدیکان آقای احمدی نژاد معرفی کرده اند. لازم است بدانید بنده در دولت نهم و بعد از انتخابات ٨٨ ممنوع الکار بودم و سالها بود که در حوزه سینما فعالیت نداشتم…بماند…

حال آنکه بنده در دوره هشتم و نهم{احتمالا منظورشان نهم و دهم بوده} اصلا به آقای احمدی نژاد رای ندادم. حالا دوستان و فعالان فضای مجازی چگونه بنده را از نزدیکان ایشان میخوانند عجیب است و هنوز هم بعد از سه سال که از دولت دهم میگذرد هنوز کار سینمایی نکرده ام و انگار هنوز هم بایکوتم.

الله اعلم… بنده تعدادی رای آورده ام که آنها را مدیون رفقا و دوستان هنرمندم هستم و دستشان را میبوسم. تعداد رای برایم مهم نیست. مهم ادای تکلیفی بود که انجام دادم. دوستان و فعالان خبر در عرصه مجازی! حالا که همه چیز به خوبی پیش میرود بهتر است بی اخلاقی خبری نکنیم و صداقت را پیشه خود کنیم و خدا را در نظر بگیریم.

حالا که “بوی بهبود ز اوضاع جهان میشنویم” بهتر است انگشت نشانه را به سمت هم نگیریم و تلاش کنیم در کنار هم ایرانی آباد و سر بلند بسازیم. با سپاس از همه شما دوستان و بزرگواران.

سینماژورنال