یک رکود وحشتناک بر بازار برنج حاکم است
حرف تازه – رئیس مجمع نمایندگان گیلان، با بیان اینکه بالغ بر ۸۰۰ هزار تن برنج در گیلان تولید می شود، گفت: از این میزان، ۴۵۰ هزار تن انبار شده و یک رکود وحشتناک بر بازار برنج حاکم است. دکتر محمدحسین قربانی در شورای اداری استان گیلان که با حضور رئیس قوه مقننه در سالن الغدیر […]
حرف تازه – رئیس مجمع نمایندگان گیلان، با بیان اینکه بالغ بر ۸۰۰ هزار تن برنج در گیلان تولید می شود، گفت: از این میزان، ۴۵۰ هزار تن انبار شده و یک رکود وحشتناک بر بازار برنج حاکم است.
دکتر محمدحسین قربانی در شورای اداری استان گیلان که با حضور رئیس قوه مقننه در سالن الغدیر استانداری برگزار شد، ضمن قدردانی از حضور دکتر لاریجانی در گیلان همزمان با روزهای پرمشغله بررسی لایحه بودجه در مجلس، اظهار کرد: امروز مطالبات سفر چهار ماه گذشته رئیس مجلس به گیلان پیگیری خواهد شد.
وی کشاورزی، اشتغال و پسماند را اولویت های گیلان دانست و افزود: با ادامه روند واردات بی رویه، محصولات کشاورزی گیلان از حئز انتفاع خارج خواهد شد. اگر نگاه ویژه دولت و حمایت مجلس شورای اسلامی نباشد، بر سر تولید برنج گیلان همان خواهد آمد که بر سر چای و نوغان آمد.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان، با بیان اینکه با وجود اقدامات صورت گرفته هنوز نتوانسته ایم فضای خاص برای چای تعریف کنیم، گفت: متاسفانه واردات بی رویه برنج در قالب قانون دیده شده و اگر غفلت کنیم، مصیبت برنج مشکل ساز می شود.
قربانی، از سفر دوروزه وزیر کشاورزی به گیلان خبر داد و تصریح کرد: بالغ بر ۸۰۰ هزار تن برنج در گیلان تولید می شود که ۴۵۰ هزار تن آن انبار شده و یک رکود وحشتناک بر بازار برنج حاکم است.
نماینده آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه کشاورزان گیلان کمتر از ۰٫۶ هکتار اراضی کشاورزی دارند و غالبا تک محصول هستند، خاطرنشان کرد: نیازمند رونق کشاورزی در بخش اشتغال هستیم.
وی خواستار توجه ویژه به ظرفیت گردشگری گیلان شد و عنوان کرد: معاون رئیس جمهور مکلف به استقرار در گیلان و مدیریت گردشگری استان شود. قطعا اگر نتوانیم از ظرفیت های گردشگری گیلان استفاده کنیم، باید برای فضای اجتماعی گیلان و معیشت مردم گریه کنیم.
قربانی، عملیاتی بودن بودجه را شعار دولت دانست و متذکر شد: نگاه ویژه مجلس به بودجه برای مدیریت پسماند مشکل را حل می کند.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان، با بیان اینکه سدهای در دستور کار استان نگران کننده شده است، اضافه کرد: باید سد پلرود، سد شفارود و معضلات بالادست سد شهربیجار دیده شود تا با حمایت مجلس آب های مرزی را مدیریت کنیم.
وی با بیان اینکه مدیریت آب های مرزی در گیلان به عنوان یک استان با مرز ساحلی دیده نشده است، تاکید کرد: آب های مرزی گیلان باید در شورای عالی امنیت ملی مورد توجه قرار گیرد. می توانیم از فضای بودجه ریزی کشور برای مدیریت آب های مرزی استفاده کنیم.
قربانی، با اشاره به تسهیلات ۱۰۰ میلیون تا ۲ میلیارد تومانی کارگروه اشتغال، یادآور شد: باید بتوانیم از ظرفیت کشاورزی، گردشگری و آبزیپروری(پرورش ماهی در قفس) استفاده کنیم و لذا می طلبد مدیران ارشد استان با نمایندگان همکاری بهتر و بیشتر داشته باشند.
منبع : ایسنا
ارسال دیدگاه