گزارش و تصاویر کارگاه آموزشی نقش جوانان و دانشجویان در فرهنگ شهر نشینی به همت بنیاد امید ایرانیان
حرف تازه : کارگاه نقش جوانان و دانشجویان در فرهنگ شهر نشینی به همت شاخه جوانان بنیاد امید ایرانیان در گیلان در تاریخ ۵ مهر امروز در دفتر بنیاد امید در رشت تشکیل شد. محور های کارگاه امروز در دو پنل برگزار شد ؛ پنل اول حقوق شهروندی و جامعه اگاه و جامعه مطالبه تشکل […]
حرف تازه : کارگاه نقش جوانان و دانشجویان در فرهنگ شهر نشینی به همت شاخه جوانان بنیاد امید ایرانیان در گیلان در تاریخ ۵ مهر امروز در دفتر بنیاد امید در رشت تشکیل شد.
محور های کارگاه امروز در دو پنل برگزار شد ؛
پنل اول حقوق شهروندی و جامعه اگاه و جامعه مطالبه تشکل های مدنی جوانان در فرهنگ شهر نشینی توسط آرمان پورقربانی.
پنل دوم نقش دانشجویان در شکل دهی تشکل های دانشجویی و تاثیر ان در شهرنشینی توسط سارنگ حسن پور.
ماکان حائری رابط شاخه جوانان در استان گیلان در ابتدای کارگاه این برنامه را در راستای شروع سلسله کارگاهای فرهنگی با محور توسعه نقش جوانان در شهر نشینی معرفی نمود.
گفتنی است شاخه جوانان شاخه جوانان بنیاد امید در گیلان ۳ ماه است فعالیت رسمی خود را اغاز نموده است.
سارنگ حسن پور رییس ستاد جوانان اصلاح طلب و آرمان پورقربانی مشاور فرماندار رشت در این کارگاه به عنوان کارشناس حضور یافتند و نظرات خود را بیان نمودند.
در ابتدا آرمان پور قربانی مطالبی در جهت آگاهی حقوق شهروندی بیان کرد.
مشاور فرماندار رشت حقوق شهروندی را آرامش حال وآینده جامعه تفسیر کرد و لازمه ی آن را آگاهی شهروندان دانست و در ادامه آگاهی شهروندان را تنها از راه تعلق خاطر ممکن دانست.
پورقربانی با بیان اینکه شهروندی با شهر نشینی فرق اساسی می کند خاطر نشان کرد: راه حل معضلات شهروندی ایجاد فرهنگ خودکنترلی و قبح اجتماعی است.
وی علی رغم اینکه قوانین را در ایجاد فرهنگ موثر دانست بیان کرد: قوانین به تنهایی کافی نیستند. عرف دین و اخلاق جامعه تاثیر بسیاری بر فرهنگ شهروندی دارند و قوانین درصورتی موثرند که احساس اعتماد در جامعه دیده شود.
آرمان پورقربانی جنبش های دانشجویی را با توجه به سابقه درخشان آن بسیار موثر دانست و افزود: از وظایف جنبش های دانشجویی و جامعه جوان، آگاهی سازی جامعه، داشتن انگیزه وحس مطالبه گری و سپس ایجاد آن در عامه مردم است و باید بر اساس شناخت شرایط جامعه و توجه به همبستگی اجتماعی پیش رود.
مشاور فرماندار رشت در انتها مهم ترین نکته را تقویت جامعه مدنی واثر گذاری بیشتر آن دانست وافزود: این نیز با همت جامعه جوان ودانشجو امکان پذیر است.
در ادامه سارنگ حسن پور سخنانی درحوزه شهرنشینی وفرهنگ آن بیان نمود.
وی برگزاری کارگاه های اینچنینی را بر اثر خلا های ایجاد شده در سال های گذشته بسیار مفید دانست وتاکید کرد: در این کارگاه ها اصل هدف گذاری بدون توجه به کمیت است.
حسن پور افزود: الگوی چهار مرحله مدرنیته وتوسعه، گسترش شهرنشینی، سواد آموزی رسانه های عمومی و مشارکت سیاسی اقتصادی است.
وی گفت: افزایش دانشگاه ها در سطح کشور باعث رشد فرهنگ واقتصاد کشور می شود و دانشگاه پویا مشارکت سیاسی ودفاع از حق را در برخواهد داشت.
حسن پور با ابراز تاسف از اهمیت ندادن مردم به حق و مهم نبودن آن برای عامه، پایین بودن سطح آگاهی مردم را عامل این موضوع دانست.
وی تاکید کرد: باتوجه به سال هایی که در خلا گذشته فعالیت های دانشجویان بهتر است در حوزه های اجتماعی فرهنگی هنری باشد و نیز تعامل سازنده اجتماعی را در نظر داشه باشند.
ارسال دیدگاه