کیوان محمدی: پیام ما پیام مهر و دوستی و تداوم اتحاد است
حرف تازه – همایش اتحاد اعتدال- اصلاحات؛ تداوم اتحاد به همت حزب اعتدال توسعه استان گیلان وبا سخنرانی دبیر و سخنگوی این حزب و همچنین نماینده سابق آستانه در سالن همایشهای مجتمع فرهنگی ورزشی یادگار امام برگزار شد. در این مراسم که جمعی از فرمانداران و مسئولین دولتی استان و فعالان سیاسی حضور داشتند اکثر […]
حرف تازه – همایش اتحاد اعتدال- اصلاحات؛ تداوم اتحاد به همت حزب اعتدال توسعه استان گیلان وبا سخنرانی دبیر و سخنگوی این حزب و همچنین نماینده سابق آستانه در سالن همایشهای مجتمع فرهنگی ورزشی یادگار امام برگزار شد.
در این مراسم که جمعی از فرمانداران و مسئولین دولتی استان و فعالان سیاسی حضور داشتند اکثر اصلاح طلبان شاخص استان در این مراسم حضور پیدا نکردند.
همچنین هرمز ربانی از جمله سخنرانان این مراسم بود که به دلیل درگذشت همسرش نتوانست در همایش حضور پیدا کند.
در ابتدای مراسم مسعود رهنما مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان با خوش آمدگوئی گفت: امیدواریم عقلانیت و خرد با برگزاری این جلسات در بین همه نیروهایی که به نظام جمهوری اسلامی اعتقاد دارد ادامه پیدا کند.
اگر با هم باشیم مشکلی نخواهیم داشت/ در ده هدف حزب ما نقاط مشترک با اصلاح طلبان داریم
در ادامه دکتر فیروز فاضلی مدیرکل ارشاد گیلان و سخنگوی حزب اعتدال و توسعه گیلان بیان داشت: واقعیت این است در سال ۹۲ واژه اعتدال در عرصه های مختلف ما مطرح شد، وقتی یک واژه لباس گفتمان را به خودش می گیرد گوئی جای یک مفهوم نشسته است و نمی توان آن را جابجا کرد. اعتدال را آقای روحانی مطرح کرد و ایشان اعتدال را در دو معنای جهت گیری سیاسی و مترادف با میانه روی در اهداف و همچنین در خط و مشی مبنی بر جلوگیری از افراط و تفریط تعریف کرد.
وی ادامه داد: آقای روحانی در برنامه ای که در شهریور سال ۹۲ مطرح کردند اعتدال را شیوه ای از یک سیاستگذاری، تصمیم گیری و اجرا دانستند. این مبنا باعث شد که نظرات مختلفی در مصاحبه های مختلف مطرح شود و تعابیر مختلفی شکل گرفت. به طور مثال آقای زاهدبیان داشت اعتدالی،سنتزی است از اصولگرایی و اصلاح طلبی، آقای پورنجاتی بلوغ جریان اصلاح طلبی را در اعتدالگرایی دانستند.آقای مطهری اعتدال را در تعارض با جبه های مختلف رایج دانستند. آقای محمدرضا خاتمی اعتدال را متفاوت ولی سازگار با قطب بندی ها دانستند. آقای حجاریان شاقولی برای بازگرداندن دولت و جامعه به میانه روی، آقای روح آن را یک نهضت ملی دانستند و آقای سریع القلم اعلام کردند که اعتدال یک مکتب فکری است.
فاضلی ادامه داد: اعتدال گرایی سیاسی بیانگر مواضع و افکاری است که با میانه روی و پرهیز از مواضع ساختارشکنانه، خشونت گرایی و همچنین مصالحه گرایی پیوند و همسویی دارد.
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه کشور در ادامه گفت:در ده هدف حزب اعتدال و توسعه نقاط مشترک ما با اصلاح طلبان زیاد است. کسانی که دنبال انشقاق هستند این ده هدف را نمیما ده هدف را برای خودمان مشخص کردیم که همه آن ها با اصلاح طلبی وجه مشترک دارد. وی ادامه داد: توسعه، عقلانیت، رعایت اصل وفاق و وحدت بین همه نیروهای وفادار به اسلام، امام و رهبری، راهبرد تعامل موثر و سازنده و تنش زدایی با نظام بین الملل بر اساس اصل پذیرفته شدن عزت، حکمت و مصلحت، مشارکت و بهره مندی از نخبگان و اندیشمندان و صاحبان فکر، رعایت اصل شایسته سالاری ، قانون محوری در کلیه محورها و تصمیمات، گسترش احزاب و تشکل های مدنی وفادار به نظام در چهارچوب قانون اساسی و پرهیز از اقدامات عوام گرایانه، مشروعیت و مقبولیت نظام از مله اهداف و نقاط مشترک ما با اصلاح طلبان است. وی در پایان ضمن اعلام حفظ وحدت گفت: امدوارم با هم حرکت کنیم، راه پر تلاطمی است ولی اگر با هم باشیم مشکلی نخواهیم داشت.
تا مادامی که کشور با اتکا به نفت زندگی می کند نیازی به مردم ندارد/ ما در گوشه ای ذهنمان یک هیتلرو موسولینی و مائو نشسته است/ شاید به آقای روحانی نقد کنیم اما مدافع ایشان هستیم
رضا صالح جلالی نماینده آستانه اشرفیه در مجلس ششم و از فعالان سیاسی اصلاح طلب استان نیز در این مراسم گفت: من از گذشته های دور گرایشاتم اصلاح طلبانه بوده ام، هرچند عضو هیچ حزبی نیستم که البته افتخار نیست ولی مشکل من امر دیگری است و آن هم این است که چرا اساسا در جامعه ایران از ۱۵۰ سال قبل از زمان عباس میرزا که فهمیدیم تاریخ بزرگ و ریشه های عمیقی داریم چرا فقر و فلاکت وعقب افتادگی در زمان قاجاریه بر آن مستولی شد. ما تلاش کریم راه حلی پیدا کنیم. چند جنبش اجتماعی در ما ایجاد شده است و همه این ها برای ساختن جامعه رشد یافته و آباد و آزاد بود و شعارهای ما نیز در همین راستا بود.
وی ادامه داد: ما بارها تلاش کردیم خودمان را به جامعه جهانی نزدیک کنیم، ولی چرا ناکام بودیم؟ چرا اعتدال و اصلاحات آن چنان که طلب می کردیم به ثمر نرسیده است؟ اگر به این پرسش پاسخ ندهیم نمی توانیم برای آینده نیز تصمیم بگیریم. وی افزود:انقلاب اسلامی تمام ابعاد یک انقلاب بزرگ را دارا بود. چرا نظام شاه که در عرصه اقتصادی موفقیت هایی داشت نتوانست پابرجا بماند؟ چرا با وجود خون دادن برای انقلاب از آن شعارها دور شده ایم. سال ۷۶ شعارش بازگشت به شعارهای اصلی انقلاب بود که سعی کردیم به زمان جمهوری برگردیم و مردم و آزادی اصل باشند و کشور استقلال داشته باشد و دخل و خرجش را در داخل تولید کند و درامدش متکی بر درآمد نفت نباشد.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: تا مادامی که کشور با اتکا به نفت زندگی می کند نیازی به مردم ندارد. قدرت ها به دلیل ثروتی که داشتند بی نیاز از مردم هستند و مادامی که مردم در برابر قدرت نتوانند اتحادی داشته باشند امکان هیچ گونه اصلاح و دگرگونی و توسعه ای وجود ندارد.همه قدرتهایی که بی نیاز از مردم باشند فاسد می شوند. خواهد داشته باشد و از عده ای دانشمندان دعوت می کند که بگوید علت اینکه آرامش در سطح جامعه چیست که آن ها گفتند در زیر پوست جامعه انفجارهایی صورت می گیرد که اگر توجه نکنید ۵ سال دیگر اتفاق می افتد. علم می گوید بحث هایی از این قبیل را به شاه بگویم شاه جرات نداشت.
صالح ادامه داد: ایران همواره در تاریخ تمرکزگرا بوده و مادامی که نتوانیم تعادلی بین قدرت ملت و حکومت ایجاد نکنیم مجلس و دولت و قوه قضائیه ما ناکام خواهند بود. به نظرم مردم منافع خودشان رادرست تشخیص می دهند همیشه بهترین انتخاب را می کنند اگر دولت ها بگذارند.
وی افزود: همه باید در صحنه باشیم و بدانیم که چه می خواهیم. بخش عمده ای از مشکلات اصلاح طلبان به خود اصلاح طلبان بر می گردد. انحصارطلبی یک صفت است و این صفت مخصوص جریان خاصی نیست. ما در گوشه ای ذهنمان یک هیتلر و موسیلینی و مائو نشسته است و تا وقتی ندانیم چه چیزی می خواهیم نمی توانیم موفق شویم.
نماینده آستانه ادامه داد: ما کشوری می خواهیم که بتوانیم به مردم جواب دهیم و قانع کنیم. ما نباید فقط شعار دهیم که زمین و آسمان را گرفتیم. این مشکلی از جامعه حل نمی کند. ما ملتی می خواهیم فقر و گرسنگین داشته باشند. ما چیزی بیشتر از این نمی خواهیم. با هیچ کس هم دشمنی نداریم. به رهبر و بزرگانمان احترام می گذاریم. ولی اگر همه این حرف ها جمع شود و منجر به ایران آباد و آزاد نشود بقیه حرف ها به حاشیه کشیده می شود. وی افزود: خواست اجتماعی اعتدالیون و اصلاح طلبان طبقات متوسط جامع هستند که پرچمدار انتخابات گذشته شدند و نباید آن ها فراموش شود.
و در پایان سخنان خود گفت: امروز شاید به آقای روحانی نقد کنیم اما مدافع ایشان هستیم چون میدانیم که آقای روحانی کشور را از شرایط بحرانی دهه هشتاد نجات داده است. اما اگر اشتباهات تکرار شود این نقدها از حالت نقد خارج می شود و غیرقابل کنترل می شود.
پیام ما پیام مهر و دوستی و تداوم اتحاد است/ اصلاح طلبان و اصولگرایان را در مقابل خودمان نمی دانیم
کیوان محمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه گیلان و دبیر حزب اعتدال و توسعه گیلان نیز در این مراسم بیان داشت: تمام حرف ما همین تداوم اتحاد است. بسیاری گفتند که به این همایش نروید. ولی ما امدیم بگوئیم که سینه ما آماده است که شما را در آغوش بکشیم. برادران اصلاح طلب و اصولگرا ما همه در این کشتی هستیم و اگر سوراخ شود همه ما در دریا غرق می شویم. با برگزاری این جلسه خواستیم بگوئیم اگر موسولینی و مائو در ذهن ما نقش بسته آماده این که سعی کنیم آن را محو کنیم.
وی در پایان گفت: من تنها جهت تشکر امدم و پیام ما پیام مهر و دوستی و تداوم اتحاد است. ما اصولگرایان را نیز برادران خود می دانیم و آن ها را مقابل خود نمی دانیم. اصلاح طلبان را نیز به هیچ وجه در مقابل خودمان نمی دانیم و برای اثبات این مساله این جلسه را منعقد کنیم.
گیل خبر
ارسال دیدگاه