بررسی عوارض و بهای خدمات فرهنگی شهرداری رشت در کمیسیون فرهنگی؛

کدام تابلوهای واحدهای صنفی مشمول عوارض خواهند شد؟

حرف تازه – عصر سه شنبه سیزدهمین جلسه کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر رشت به ریاست محمد حسن عاقل منش و با حضور احمدرمضانپور، فرهام زاهد و محمدحسن علیپور از اعضای کمیسیون، فاطمه قدیمی مدیر ارتباطات و امور بین الملل و علیرضا حسنی رییس سازمان فرهنگی شهرداری رشت و جمعی از مدیران و مشاوران برگزار […]

حرف تازه – عصر سه شنبه سیزدهمین جلسه کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر رشت به ریاست محمد حسن عاقل منش و با حضور احمدرمضانپور، فرهام زاهد و محمدحسن علیپور از اعضای کمیسیون، فاطمه قدیمی مدیر ارتباطات و امور بین الملل و علیرضا حسنی رییس سازمان فرهنگی شهرداری رشت و جمعی از مدیران و مشاوران برگزار شد و در بخشی از این جلسه لایحه اصلاح و وضع برخی از مواد عوارض و بهای خدمات پیشنهادی سال آتی در بخش فرهنگی ورزشی بررسی شد.

به گزارش حرف تازه، مریم تجددی در ابتدای سخنان خود منابع درامدی را دغدغه تمامی شهرداری ها دانست و گفت: بخشی از مواد منابع درامدی شهرداری با آرای دیوان عدالت اداری حذف شده است و در نتیجه ۲۵ میلیارد تومان از درامد ها کاسته شده است. 

مدیر تشخیص و وصول درآمد شهرداری رشت از وصول ۳۵ درصدی درامدها خبر داد و گفت: ۶۳ درصد این مبلغ از طریق مناطق وصول شده است که عملکرد خوبی داشته اند. 

مهم ترین بخش های محقق نشده بودجه ۹۶

تجددی با اشاره به اینکه در بودجه ۱۵۰ میلیارد تومان از محل دریافت وام، ۱۰۰ میلیارد تومان از محل سرمایه گذاری و ۱۰۰ میلیارد تومان از فروش اموال پیش بینی شده بود تصریح کرد: در مابقی منابع درامدی نیز ارزش افزوده با توجه به کاهش سهم رشت نسبت به سال گذشته ۳۶ درصد کاهش داشته است.

وی با بیان اینکه ۵۰ میلیارد تومان نیز از محل اعتبارات دولتی در نظر گرفته شده بود افزود : امیدواریم در ماه های آتی بخش قابل توجهی از این رقم محقق شود.

پرداخت عوارض خودروهای پلاک رشت به حساب شهرداری های دیگر غیر قانونی است

تجددی با اشاره به جلسات برگزار شده با کانون سردفتران اظهار داشت: متاسفانه خودروهای بسیاری با پلاک ۴۶، عوارض را در شهرهای دیگر پرداخت می کنند که غیر قانونی است و این موضوع پیگیری خواهد شد. 

مدیر تشخیص و وصول درآمد شهرداری رشت اعلام کرد: کتابچه ۶۳ ماده ای درامد ها در ۲۲ ماده دستخوش تغییراتی شده است و طی ۵ یا ۶ سال گذشته ۱۱ ماده بر اساس آرای دیوان عدالت اداری حذف شده است. ۴۱ ماده نیز بدون تغییر باقی مانده است.

کدام تابلوهای صنفی مشمول عوارض خواهند شد؟

مریم تجددی سازمان سیما منظر را متولی سیمای شهری خواند و با اشاره به آیین نامه مصوب به استاندارد سازی تابلوهای مشاغل پرداخت و توضیح داد: استاندارد در نظر گرفته شده تابلوهای مشاغل ارتفاع ۱۳۰ سانتی متر به عرض محل کسب است و اگر تابلوی معرفی واحد صنفی در این ابعاد باشد مشمول عوارض نخواهد شد. 

وی تصریح کرد: اگر این تابلوها برای تبلیغات استفاده شوند مشمول عوارض خواهد بود؛ البته در خصوص برندهای داخلی حداکثر با ضریب ۱ و برندهای خارجی با ضریب ۳ محاسبه خواهد شد. 

مدیر تشخیص و وصول درآمد شهرداری رشت با بیان اینکه در گذشته ارتفاع در نظر گرفته شده ۱ متر بوده است گفت: همچنین چنانچه تابلویی بیش از ابعاد استاندارد بود برای کل مساحت عوارض در نظر گرفته می شد در صورتیکه در حال حاضر تنها برای مازاد آن عوارض در نظر گرفته می شود.

بر اساس توضیحات ارائه شده حداکثر ابعاد استاندارد تابلوهای حرف پزشکی و وکالت ۷۰*۵۰ به صورت عمود بر ساختمان در نظر گرفته شده است.

تجددی در بخش پایانی سخنان خود در خصوص عوارض بهره برداری دائم برای نخستین بار، افزایش عوارض مربوط به حوزه پسماند و جمع آوری زباله تالارها و افزایش عوارض کسب و پیشه به ارائه توضیحاتی پرداخت.

شورای اسلامی شهر رشت در جلسات آتی در این خصوص تصمیم گیری خواهد کرد.