کارگاه آموزشی کارکنان فرمانداری رشت به مناسبت روز جهانی مصرف کننده سبز برگزار شد
حرف تازه : کارگاه آموزشی برای کارکنان فرمانداری رشت به مناسبت روز جهانی مصرف کننده سبز برگزار شد. در این کارگاه آموزشی که در فرمانداری رشت برگزار شد اعضای موسسه سبزکاران بالان نسبت به الگوهای مصرفی در استان گیلان هشدار و راهبردهای برون رفت از این الگوی مصرف را به کارکنان فرمانداری رشت توضیح […]
حرف تازه : کارگاه آموزشی برای کارکنان فرمانداری رشت به مناسبت روز جهانی مصرف کننده سبز برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی که در فرمانداری رشت برگزار شد اعضای موسسه سبزکاران بالان نسبت به الگوهای مصرفی در استان گیلان هشدار و راهبردهای برون رفت از این الگوی مصرف را به کارکنان فرمانداری رشت توضیح دادند.
نسیم طواف زاده مدیرعامل موسسه سبزکاران بالان در رابطه با این کارگاه آموزشی به گیل خبر گفت: امروز روز جهانی مصرف کننده سبز است.، روز جهانی مصرف کننده سبز به این بهانه بوجود آمد که مردم نگاهی به خودشان، نحوه مصرف و الگوهای مصرف بیندازند. وی افزود: هدف ما این نیست که مردم مصرف نکنند یا کاغذ ننویسند یا کنسرو مصرف نکنند ما معتقد به اندازه مصرف کردن و درست مصرف کردن و بازیافت کردن هستیم و اگر ممکن است استفاده مجدد شود.
مدیرعامل موسسه سبزکاران بالان ادامه داد: زمین ما محدود است و امکانات محدودی را می تواند در اختیار ما گذاشته است، اکنون ردپای اکولوژیک در کشور ما ۳٫۲ است ولی ظرفیت زیستی ما ۱٫۳ است. پس ما از ظرفیت کشورمان بیشتر استفاده می کنیم، این باعث می شود نسل های کمتر استفاده می کنند و تخریب محیط زیست بیشتر می شود.
طواف زاده در ادامه گفت: کاری که می توان انجام داد بازیافت است، مثلا می توان وقتی برای خرید برویم در بسته بندی های بزرگتر خرید کنیم و اگر بسته بندی قابل بازیافت وجود دارد از آن استفاده کنیم.
این فعال محیط زیستی خاطرنشان کرد: موضوع دیگری که مهم است میزان مصرف خوراکی است که در زباله های شهرمان وجود دارد. ما به طور روزنامه ۱۰ تن نان و ۱۵ تن برنج به سراوان منتقل می کنیم که این بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی غذای ۱۴۳ هزار خانوار است. وی افزود: ۵۰ میلیون متر مکعب آب مجازی را در حال دور ریختن هستیم. این برای کشور کم آبی چون ما یک بحران خاص است، ما کلی فقیر داریم و یک کشور مسلمان هستیم. این ها را یکجا کنار یکدیگر میگذاریم نشان می دهد که یک جای کارمان اشتباه است.
طواف زاده بیان داشت: وی در ادامه گفت: از هر ۴ میوه ای که مردم می خرند یکی از آن ها را دور می ریزند.، چیزهایی را می خریم که نمی دانیم برای چه چیزی می خریم، بعضی چیزها را نمی دانیم چگونه از آن ها استفاده کنیم و برای بعضی خریدها برنامه ای نداریم. ما بیش از نیاز روزانه خرید می کنیم، ۴٫۶ کیولگرم ماده نیازی نیاز داریم. ولیحدود ۷٫۵ کیلوگرم ماده غذایی سر سفره می آوریم، این ها باعث می شود که ۲۴ درصد مواد غذایی خودمان را به مراکز دفن خودمان منتقل می کنیم.
مدیرعامل موسسه سبزکاران بالان در انتها تاکید کرد: پیش بینی ما این است بیش از ۲۲ میلیون تن ماده غذایی را دور می ریزیم که این پسماند خوراکی می تواند هفت بار مردم را غذا بدهد، ۲ میلیون نفر تحت سرپرستی بهزیستی است. اگر این مصرف خوراکی دور ریخته نشود هفت سال و هشت ماه این خانواده ها را می توانیم غذا دهیم.
ارسال دیدگاه