پیکرتراشی برای چه افرادی مناسب است؟ کاندیدای مناسب پیکرتراشی
برای افرادی که دارای وزن بالا هستند و چاقی یا چربی های بدن رنج میبرند پیکر تراشی یکی از پرطرفدارترین عملهای زیبایی محسوب میشود. این عمل زیبایی توسط جراحان زیبایی دارای بورد تخصص پلاستیک, زیبایی و ترمیمی انجام میشود که باید مهارت و تخصص بالایی داشته باشند. اما سؤالی که پیش میآید، این است که جراحی پیکرتراشی برای چه افرادی مناسب است؟
حرف تازه – رپورتاژ آگهی: تمامی افراد نمیتوانند جهت انجام این جراحی اقدام کنند. اگر شما نیز کاندیدای مناسب پیکرتراشی هستید، حتماً قبل از انجام این عمل زیبایی اطلاعات لازم را درباره آن کسب کنید.
عمل پیکرتراشی چیست
عمل پیکر تراشی به شما کمک میکند تا به بدن با فرم دلخواه خود برسید. این عمل برای قسمت های مختلف بدن مانند شکم , پهلو , ران ,باسن و بازو یا حتی صورت انجام می شود. جراحی پیکرتراشی دارای دو نوع تهاجمی و کم تهاجمی است. نوع تهاجمی آن یعنی تخلیه یا ترنسفر چربی که با انجام عمل جراحی و با بیهوشی در یک جلسه انجام میشود و نوع کم تهاجمی آن یعنی بدون نیاز به عمل جراحی و بابی حسی موضعی انجام میشود.
جراحی پیکرتراشی برای چه افرادی مناسب است ؟
برای این عمل زیبایی نیز همانند دیگر عملهای جراحی، کاندیدای مشخصی وجود دارند با توجه به متغیر بودن شرایط بدنی هر فرد میتوان گفت عمل پیکرتراشی برای همه افراد مناسب نیست و برای اینکه بدانید آیا کاندیدای مناسب پیکرتراشی هستید یا خیر باید در مورد روش های پیکرتراشی بیشتر بدانید .
پیکر تراشی بدن به روش لیپوماتیک
لیپوماتیک یکی از روشهای پیکر تراشی رایج است که بسیاری از افراد از این روش استفاده میکنند. در این روش جهت شکستن سلولهای چربی از لولههای کانولای خودکار و مرتعش استفاده میشود. بیشترین کاربرد لیپوماتیک، جهت کاهش چربی موضعی است.
کاندیدای مناسب لیپوماتیک عبارتند از:
- افرادی که در یک سال بتوانند وزن خود را به صورت یکسان نگهدارند.
- افرادی که در ناحیه مورد نظر چربی موضعی داشته باشند.
- افراد بدون بیماری جدی و خاص برای این عمل زیبایی گزینه مناسبی هستند.
- افراد دارای سلامت روحی و جسمی بالا نیز میتوانند این عمل زیبایی را انجام دهند.
پیکر تراشی بدن با عمل لیپوساکشن
برای پیکر تراشی کل بدن میتوان از لیپوساکشن نیز استفاده کرد که لیپوساکشن به چندین روش انجام خواهد شد. در روش سنتی که بسیار مرسوم است، سوراخهایی در ناحیه اعضای بدن ایجاد میشود که به داخل چربیها، لوله مخصوص وارد کرده و چربیها خرد میشوند. توسط جراح برای انجام این کار فشار لازم وارد خواهد شد.
کاندیدای مناسب لیپوساکشن افراد زیر هستند:
- افراد با سن ۲۰ تا ۶۰ سال
- افراد دارای چربی موضعی در ناحیههای مختلف
- افراد غیر سیگاری
- افرادی که مبتلا به بیماری خاص نباشند.
- افرادی که نسبت به داروی بیهوشی حساسیت نداشته باشند.
ابدومینوپلاستی روشی برای تخلیه چربی شکم و پهلو
ابدومینوپلاستی یکی از روشهای سخت برای پیکر تراشی شکم محسوب میشود. در این روش برای خارج کردن چربی و بافت اضافی شکم، برشهای بزرگی ایجاد میشود. در این روش علاوه بر خارج شدن چربی اضافه، پوست اضافه شکم نیز جدا میشود. ابدومینوپلاستی از تهاجم بالایی برخوردار بوده و برای همه افراد مناسب نیست.
کاندیدای مناسب ابدومینوپلاستی عبارتند از:
- افراد با شکم بزرگ که با انجام لیپوساکشن و لیپوماتیک پوست آنها آویزان میشود.
- افرادی که چاقی مفرط و اضافه وزن کلی بدن نداشته باشند.
- بانوانی که قصد بارداری نداشته باشند.
- افرادی که دارای سیستم ایمنی بدن سالم و بدون مشکل باشند.
- افرادی که بیماری خاصی نداشته باشند.
کاندیدای مناسب برای پیکرتراشی برای هرکدام از قسمتهای بدن
تا اینجای این مطلب دانستیم روش های مختلف پیکر تراشی برای چه افرادی مناسب است. حالا باید بررسی کنید کدام عضو بدن خود را میخواهید پیکرتراشی کنید تا امکان رشد چربی و بازگشت مجدد آن وجود نداشته باشد ؛ در مرحله اول توسط جراح، بیمار معاینه شده و بهترین روش را برای پیکر تراشی به بیمار اعلام میکند. به این صورت جراح مطمئن خواهد شد که بهترین و سریعترین روش برای تخلیه چربی رو با حفظ سلامت فرد انتخاب خواهد کرد.
در ادامه مطلب از دکتر مهدی قلیچ خانی یکی از باتجربه ترین جراحان زیبایی ایران و دکتر پیکرتراشی در تهران در این باره سوال کردیم :
بهترین کاندیدای پیکرتراشی باسن چه کسانی هستند ؟
طبیعی است ,افرادی که در ناحیه باسن بیش از حد چربی داشته باشند، کاندیدای مناسب پیکرتراشی و لاغری در این ناحیه محسوب میشوند. بدون شک این افراد قبل از اینکه به سراغ پیکر تراشی بروند، روشهایی همچون ورزش را امتحان کرده و نتیجه مطلوب را نگرفتند. افرادی که میخواهند جهت پیکر تراشی باسن اقدام کنند، میتوانند از روشهای مختلفی مثل لیپوساکشن، لیپوماتیک و لیپولیز لیزری به فرم باسن دلخواهشان برسند, حتی برعکس برخی از مراجعین من تمایل دارند چربی های تخلیه شده شکم و پهلو به باسن ترنسفر شود که این امر با عمل همزمان لیپوماتیک و ترنسفر چربی انجام خواهد شد.
چه افرادی کاندیدای مناسب پیکرتراشی و لاغری شکم و پهلو هستند؟
افرادی که در ناحیه شکم چربی موضعی داشته باشند و با روشهایی مثل رژیم و ورزش نتوانسته اند به نتیجه مطلوب برسند، میتوانند از عمل های لیپوماتیک یا لیپوساکشن برای کاهش سایز شکم و پهلو استفاده کنند. اما دقت کنید این عمل برای افرادی مناسب است که ورزش میکنند و رژیم غذایی سالمی را دنبال میکنند چون در صورت عدم رعایت فرد ممکن است با پرخوری یا عدم تحرک , چربی مجدد در این ناحیه تجمع کند.
کاندیدای مناسب برای پیکرتراشی سینه چه کسانی هستند؟
پیکر تراشی سینه هم برای آقایان و هم برای خانمها انجام میشود. برخی از خانمها به دلیل اینکه سینه بزرگی دارند دچار درد های مزمن گردن و کمر میشوند و به همین دلیل تصمیم به پیکرتراشی سینه میگیرند همچنین برخی آقایان نیز ممکن است در قسمت جلوی سینه دارای چربی اضافه باشند، و هر دو گروه با پیکرتراشی سینه درمان خواهند شد. علاوه بر این درصورت نیاز میتوانید عمل همزمان پیکرتراشی و لیفت سینه را نیز انجام دهید.
پیکرتراشی بازو برای چه افرادی مناسب است؟
افرادی که در قسمت بازو دارای چربی اضافه باشند، میتوانند از عمل پیکر تراشی و تخلیه چربی بازو استفاده کنند استفاده کنند. علاوه بر چربی اگر در قسمت بازو پوست اضافه داشته باشید، نیز میتوانید از براکیوپلاستی یا لیفت بازو استفاده کنید.
کاندیدای مناسب برای عمل پیکر تراشی ران
افرادی که ران های بزرگ دارند ممکن است دچار مشکلات جسمی یا پادرد داشته باشند و این امر مانع تحرک و راه رفتن آنها خواهد شد . خیلی از مراجعین من افرادی هستند که توانسته اند با رژیم غذایی وزرن خود را کاهش بدهند اما به دلیل تجمع چربی در پاها و ران در راه رفتن دچار مشکل شوند و اندامشون نافرم به نظر بیاید در این صورت, اگر در قسمت داخلی، خارجی و پشت ران چربی اضافه داشته باشید، میتوانید جهت پیکر تراشی ران اقدام کنید.البته در نظر داشته باشید که نباید در دیگر نقاط بدن چربی بیش از حد داشته باشید؛ چرا که باعث میشود تا تناسب اندام کلی بدن به هم بریزد.
چه افرادی نباید جراحی پیکر تراشی انجام دهند؟
همانطور که ذکر شد همه افراد کاندیدای مناسب پیکرتراشی نیستند. پزشک جراح قبل از هرچیز ابتدا شرایط بیمار را بررسی کرده و تنها در صورتی که ایشان شرایط لازم برای انجام عمل پیکرتراشی را داشته باشند میتوانند در لیست عمل قرار بگیرند . افرادی که مقدار بسیار کمی چربی داشته باشند، میتوانند توسط ورزش یا رژیم غذایی این چربیها را از بین برده و نیازی به جراحی پیکر تراشی ندارند.
اگر خانمی در دوران بارداری یا شیردهی باشد، نمیتواند جراحی پیکر تراشی انجام دهد. افراد با سن کمتر از ۲۰ و یا بیشتر از ۶۰ سال کاندیدای مناسب برای این عمل زیبایی نیستند. افرادی که الکل و سیگار مصرف میکنند و همچنین افرادی که سیستم ایمنی بدن ضعیفی دارند، جراحی پیکر تراشی توصیه نمیشود.
اگر بیماری زمینهای دارید، حتماً با پزشک مشورت کنید؛ امکان دارد برای شما نیز عمل لیپوماتیک چندان مناسب نباشد. افرادی که فشار خون بالا یا بیماریهای قلبی دارند، نمیتوانند جهت پیکر تراشی اقدام کنند. اگر فردی دچار بیماری عفونی باشد، بدون شک سیستم دفاعی ضعیفی داشته و نمیتواند این عمل را تحمل کند.
عوارض پیکر تراشی
عمل جراحی پیکر تراشی همانند دیگر جراحیهای امکان دارد عوارضی داشته باشد. زمانی که میخواهید جهت انجام این عمل جراحی اقدام کنید، حتماً عوارض آن را نیز در نظر بگیرید.حتماً قبل از انجام عمل جراحی در مورد عوارض احتمالی و جزئیات بیشتر با پزشک خود مشورت نمایید درصورتیکه پزشک شما تبحر و تجربه کافی در عمل داشته باشد احتمال بروز عوارض به حداقل میرسد.
برخی از عوارض احتمالی درصورت انتخاب اشتباه جراح پیکر تراشی عبارتند از:
- احتمال عفونت
- احتمال خونریزی
- عفونت مجرای ادراری یا مجرای گوارشی
- احتمال عوارض مرتبط با بیهوشی
- احتمال عوارض جراحی مثل اختلالات حسی، علائم بیماری عصبی و…
سخن پایانی
در این مقاله در مورد این موضوع که پیکرتراشی برای چه افرادی مناسب است بحث کردیم و همانطور که متوجه شدید ممکن است بعضی از افراد کاندید مناسبی برای این عمل نباشند. قبل از تصمیم گیری در این مورد همیشه با پزشک متخصص مشورت کنید تا بدانید کدام روش پیکرتراشی برای بدن شما مناسب تر است و حداقل عوارض را دارد همچنین برای انتخاب بهترین متخصص برای عمل پیکرتراشی وقت بگذارید و تحقیق کنید.
حرف تازه: انتشار رپورتاژ آگهی الزاما به معنای تایید محتوای آن نیست و این پایگاه خبری هیچگونه مسئولیتی در خصوص آن ندارد.
ارسال دیدگاه