پل طبیعت رشت؛ ضرورت، حمایت و نگرانی ها
حرف تازه – رئیس شورای اسلامی شهرستان رشت گفت: در شهر رشت مکانی بهمنظور جذب گردشگر وجود ندارد و ناچاراً گردشگران را به شهرهای دیگر جهت سیاحت راهنمایی میکنیم. اسماعیل حاجی پور عصر امروز در جمع اعضای شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه پروژه پل طبیعت برای شهر مثمر ثمر خواهدبود اظهار داشت: به عقیده بنده پل […]
حرف تازه – رئیس شورای اسلامی شهرستان رشت گفت: در شهر رشت مکانی بهمنظور جذب گردشگر وجود ندارد و ناچاراً گردشگران را به شهرهای دیگر جهت سیاحت راهنمایی میکنیم.
اسماعیل حاجی پور عصر امروز در جمع اعضای شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه پروژه پل طبیعت برای شهر مثمر ثمر خواهدبود اظهار داشت: به عقیده بنده پل طبیعت یک اقدام خوب برای شهر خواهد بود.
رئیس شورای اسلامی شهرستان رشت تصریح کرد: متاسفانه در شهر رشت مکانی بهمنظور جذب گردشگر وجود ندارد و ناچاراً گردشگران را به شهرهای دیگر جهت سیاحت راهنمایی میکنیم.
وی با بیان اینکه پروژه پل طبیعت موجب جذب گردشگران خواهدشد افزود: پروژه پل طبیعت در شورای چهارم رشت مطرح شد و امیدوارم در همین دوره از فعالیت شورا به نتیجه برسد و همچون پروژههایی از جمله جمع آوری روان آبهای سطحی از جمله افتخارات شورای چهارم رشت باشد.
محمدحسین واثق کارگرنیا نیز در این نشست با بیان اینکه احداث پل طبیعت از ضروریات شهر رشت است اظهار داشت: متاسفانه تاخیر در بررسی لوایح و اجرای پروژهها آفتی است که در طول دوران فعالیت شورای چهارم وجود داشت.
عضو شورای اسلامی شهر رشت گفت: در زمان اجرای پروژه آب نمای پارک ملت نیز مخالفتهای فراوانی صورت گرفت اما در حال حاضر این پروژه با استقبال شهروندان و گردشگران مواجه شده است و بسیاری از شهروندان ساعات فراغت خود را در کنار آن سپری میکنند.
وی با بیان اینکه در شهر رشت مکانی بهمنظور جذب توریست وجود ندارد و احداث پل طبیعت میتواند به توسعه بخش گردشگری کمک کند افزود: پروژه پل طبیعت در شورای چهارم مطرح و بررسی شد و تمایل داریم این پروژه در زمان فعالیت همین دوره شورا به سرانجام برسد و جزء عملکرد مثبت شورای چهارم ثبت شود.
دیگر عضو شورای شهر رشت نیز در این نشست با اشاره به لایحه برگزاری مناقصه پروژه پل طبیعت گفت: با نحوه عملکرد سازمان عمران شهرداری رشت در خصوص برگزاری مناقصه پل طبیعت در رشت مخالفم و با توجه به اینکه برای این پروژه امسال ۳ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است اعتقاد دارم باید در ابتدا فاز مطالعاتی پروژه را آغاز کرد.
وی با اشاره به اینکه اجرای مناقصه به روش BOT همانند هندوانه دربستهای است که از درون آن اطلاعی نداریم افزود: در روش BOT تهیه طرح و اجرای آن برعهده پیمانکار است و این نوع اقدام موجب افزایش هزینهها میشود.
صابر با بیان اینکه بنده اعتقاد دارم باید در ابتدا فاز مطالعاتی پل طبیعت را آغاز کرده و پس از آن در نیمه دوم سال نسبت به برگزاری مناقصه آن اقدام کرد گفت: یقیناً هزینه مطالعاتی این پروژه بیش از ۵۰۰ میلیون تومان نخواهدبود و با انجام فاز مطالعاتی پروژه پل طبیعت در زمان اجرای آن با مشکلی مواجه نخواهیم شد.
عضو شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه پروژه پل طبیعت حدود ۷۰ میلیارد تومان هزینه بههمراه خواهد داشت تصریح کرد: بهعنوان یکی از اعضای شورای اسلامی شهر رشت پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر فاز مطالعاتی پروژه پل طبیعت آغاز و با گرفتن مشاور به اجرای آن سرعت ببخشند.
وی با تاکید بر اینکه پل طبیعت از جمله نیازهای واقعی شهر بهمنظور جذب گردشگران است عنوان داشت: در خصوص اهمیت پروژه پل طبیعت با نظر دیگر همکاران موافق هستم اما متاسفانه شهرداری رشت بارها با کج سلیقگی وعدم توجه به نظرات اعضای شورای شهر رشت مشکل ساز شده است.
صابر افزود: بنده هم معتقدم این پروژه باید اجرایی بشود اما نگرانیام در باره نحوه عملکرد شهرداری رشت است که همواره بدون توجه به تصمیمات اعضای شورای شهر وخارج از چارچوب، امورات را پیگیری میکند.
عضو شورای اسلامی شهر رشت خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیز شهرداری قصد دارد مناقصه پل طبیعت را خارج از چارچوب قانونی انجام دهد و بنده شخصاً تمایلی به درگیر شدن در حواشی این مناقصه را ندارم.
تسنیم
ارسال دیدگاه