فاصله زیاد پیام رسانهای داخلی با نمونه های خارجی

واتساپ ، تلگرام و اینستاگرام سه شبکه اجتماعی محبوب در ایران

تازه‌ ترین آماری که از میزان حضور کاربران ایرانی در شبکه ‌های اجتماعی منتشر شده است، نشان می ‌دهد که واتساپ ، تلگرام و اینستاگرام سه شبکه اجتماعی محبوب در ایران هستند.

حرف تازه – تازه‌ ترین آماری که از میزان حضور کاربران ایرانی در شبکه ‌های اجتماعی منتشر شده است، نشان می ‌دهد که واتساپ ، تلگرام و اینستاگرام سه شبکه اجتماعی محبوب در ایران هستند.

این آمار که در تیرماه سال جاری منتشر شده است نشان می‌دهد که بیش از ۴۷ میلیون و ۲۵۰ هزار نفر کاربر ایرانی در پیام‌رسان تلگرام حضور و فعالیت دارد. این در حالی است که در ابتدای سال ۹۷ تلگرام در ایران با حکم قضایی به صورت کامل فیلتر شده است.
همچنین بیش از ۴۷ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از شهروندان ایرانی در شبکه واتساپ فعالیت می‌کنند.
این آمار درباره شبکه اینستاگرام به ۴۴ میلیون نفر می‌رسد.
توییتر با ۲ میلیون کاربر، لینکدین با ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار کاربر و فیس بوک با ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار کاربر در جایگاه بعدی قرار دارند.
این آمار در حالی است که سهم شبکه‌های اجتماعی داخلی در جلب توجه و رضایت مردم ناچیز بوده است و به طور مثال تنها ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در شبکه پیام رسان سروش حضور دارند.
کسب ‌و کار‌ های ایرانی نیز بیشترین حضور خود را در اینستاگرام و سپس در تلگرام دارند.
بر اساس آمار منتشر شده از سوی استارتاپ نوین هاب، حدود ۵۸ درصد از سهم کل کسب و کار‌ها در فضای شبکه ‌های اجتماعی در ایران در اختیار اینستاگرام است.
پس از آن کسب و کار‌ها حضور ۱۱ درصدی در پیام رسان تلگرام دارند. به همین خاطر، فیلترینگ و اعمال محدودیت بر شبکه‌ های اجتماعی نگرانی ‌های بسیاری را در میان فعالان کسب و کار در کشور ایجاد کرده است.
این آمار نشان می‌ دهد که فیلترینگ شبکه ‌هایی چون تلگرام، فیس‌بوک و توییتر در ایران نقشی در کاهش حضور و استفاده کاربران ایرانی از این پیام رسان‌ ها نداشته است.
واتساپ ، تلگرام و اینستاگرام سه شبکه اجتماعی محبوب در ایران

واتساپ ، تلگرام و اینستاگرام سه شبکه اجتماعی محبوب در ایران