نظارت شدید بر واحدهای تولید کننده آرد در گیلان در ایام نوروز

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ازنظارت شدید بر واحدهای تولید کننده آرد در طی ایام نوروز، خبرداد.

به گزارش حرف تازه ، مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به  دستورالعمل سازمان غذا و دارو (غنی سازی آرد گندم نانوایی ها به ریزمغذی های آهن و اسیدفولیک خوراکی) ، اظهارداشت: کارشناسان نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه درراستای برنامه عملیاتی غنی سازی آرد، طی بازدیدهای مستمر از واحدهای تولیدکننده آرد نانوایی ها در سطح استان، افزودن آهن از طریق پرمیکس آهن و اسیدفولیک به ویژه مقدار آن را ، مورد کنترل و آزمایش قرار دادند تا در صورت مشاهده عدم انطباق با متخلفان ، برخورد قانونی انجام گیرد .

وی در پایان یادآور شد: در این بازدید ها کیفیت عواملی مانند گندم، تجهیزات واحد صنعتی، کیفیت بوجاری و تجهیزات مرتبط با کیفیت آرد، تجهیزات آزمایشگاه،  نظافت و رعایت موازین بهداشتی نیز بررسی شد.

لازم به ذکر است ؛ استان گیلان دارای هفت واحد فعال تولیدکننده آرد می باشد.