نشست کتابخوان شهرداران استان گیلان در رشت برگزار شد
حرف تازه – نخستین نشست کتابخوان شهرداران استان گیلان با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی با حضور شهرداران و کارشناسان فرهنگی دستگاههای مختلف و کتابداران استان گیلان در رشت برگزار شد. نخستین نشست کتابخوان شهرداران استان گیلان ظهر امروز با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در سالن اجتماعات سازمان مدیریت و برنامهریزی استان […]
حرف تازه – نخستین نشست کتابخوان شهرداران استان گیلان با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی با حضور شهرداران و کارشناسان فرهنگی دستگاههای مختلف و کتابداران استان گیلان در رشت برگزار شد.
نخستین نشست کتابخوان شهرداران استان گیلان ظهر امروز با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در سالن اجتماعات سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گیلان برگزار شد.
در این نشست ۶ نفر از شهرداران استان گیلان با معرفی ۶ عنوان کتاب به معرفی و تحلیل موضوع کتاب مورد نظر پرداخته و به طور مجموع اثرات ترویج مطالعه را در ابعاد مختلف جامعه اثرگذار دانستند.
شهردار سیاهکل با معرفی عنوان کتاب “تاریخ کامل ایران” و با اشاره به اینکه اصلیترین مولفه توسعه فرهنگ کتابخوانی معرفی مناسب عناوین مختلف کتاب است اظهار داشت: امروز فضای مجازی از مهمترین آفت فرهنگ مطالعه و کتابخوانی است.
ایمان محمدپور نیکبین با تاکید بر اینکه در جامعه امروز جوانان بیشتر اوقات فراغت خود را در فضاهای مجازی سپری میکنند خاطرنشان کرد: فرهنگ کتابخوانی سابقه گستردهای داشته و نیازمند حرکتی جهادی است.
وی با اشاره به کتاب” تاریخ کامل ایران” و با تاکید بر اینکه مطالعه این کتاب نکات ظریف وقایع و آداب و سنن مردم ایران و حتی مردم استان گیلان را بازگو میکند تصریح کرد: با ترویج صحیح فرهنگ مطالعه باید به گونهای اقدام شود تا افراد آیین گذشته خود را از یاد نبرند.
شهردار آستانه اشرفیه نیز در این نشست با معرفی کتاب” سیمای کوچان” به معرفی هرچه بهتر شهرستان آستانه پرداخت بیان کرد: این کتاب در ۶ فصل مختلف ابعاد مختلف شهر آستانه اشرفیه را بهصورت ویژه از گذشته تا کنون معرفی میکند.
عبدالرضا سلیمانی با تاکید بر اینکه آثار تاریخی، بقاع متبرکه، فرهنگ و سنت و سبقه تاریخی شهرستان آستانه اشرفیه در این کتاب بازگو میشود افزود: رونق و توسعه اقتصادی از ایام گذشته تاکنون مقولهای مهم و حائز اهمیت است که در سالی که به نام اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال مزین شده بهدرستی میتوان از آن بهره برد.
شهردار گورابزرمیخ نیز در این نشست با معرفی کتاب” یاداشتهای احمد کسمایی از نهضت جنگل” با اشاره به اینکه بخش میرزاکوچک و شهر گورابزرمیخ شهرستان صومعهسرا از پایگاه مبارزاتی میرزاکوچکخان جنگلی بوده است گفت: کتاب”یاداشتهای احمدکسمایی از نهضت جنگل” مجموعهای کامل از یاداشتهای افراد تاثیرگذار نهضت جنگل است.
داوود توفیقی با بیان اینکه میرزاکوچکخان جنگلی با روحیه آزادی خواهی و مقاومت در سن ۴۱ سالگی به شهادت رسید تاکید کرد: نهضت میرزا نهضت بزرگی بود که اخبار و گزارشات این نهضت به صورت روزنامه منتشر میشد.
وی ایجاد کتابخانههای کوچک در مکانهای عمومی را از اقدامات مطلوب در راستای ترویج فرهنگ مطالعه عنوان کرد و گفت: ترویج فرهنگ مطالعه علاوه بر افزایش تجارب، توسعه اقتصادی و فرهنگی را برای جامعه به ارمغان میآورد.
شهردار کومله نیز در این نشست با معرفی کتاب” مدیریت بحران و با تاکید بر اینکه فرآیند پیشبینی و پیشگیری از بحران و اقدامات سالم سازی پس از بحران را مدیریت بحران میگویند افزود: بحران فشار روانی و اجتماعی بزرگ را برای جامعه به وجود میآورد.
ولی فخری با اشاره به اینکه مجموعه از راهکارها و چارهجوییها به منظور گذر از بحران و جلوگیری از آسیبهای احتمالی مدیریت بحران است تصریح کرد: تجربه روحیه تعامل و نوعدوستی و همکاری همهجانبه نیروها و سازمانهای مردم نهاد از نقاط قوت مدیریت بحران است.
شهردار تالش نیز در این نشست با معرفی کتاب”شالوده آمایش سرزمین” با بیان اینکه ارزیابی دقیق از ابعاد مختلف یک منطقه مقدمه آمایش سرزمین است تاکید کرد: شهرداریها با تهیه برنامهای پنج ساله با اهدافی مشخص بهطور مطلوب میتوانند در توسعه مناطق خود اثرگذار باشند.
رامین باباپور توسعه توریسم و گردشگری را از عمده ظرفیت شهرستان تالش دانست و با بیان اینکه شهرداریها با مدیریت و برنامه صحیح باید مشکلات شهری را به حداقل کاهش دهند افزود: آمایش سرزمین بهعنوان یک طرح بالادستی در سطح ملی نیازمند فراگیری شدن است.
نماینده شهردار آستارا در این نشست به معرفی کتاب “دیروز، امروز، مفاخر آستارا پرداخت و در پایان این نشست از ۶ شهردار شهرستانهای آستانهاشرفیه، تالش، کومله، سیاهکل، گورابزرمیخ و آستارا تقدیر شد.
تسنیم
ارسال دیدگاه