نشست های توسعه با حضور صاحبنظران بسیار ارزشمند است
حرف تازه – روز گذشته رئیس و معاونین سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با استاندار گیلان در دفتر وی دیدار و گفتگو کردند. در ابتدای این جلسه کیوان محمّدی رئیس سازمان ضمن معرفی معاونین و هیات همراه به بیان گزارش کلی از اقدامات و برنامههای این سازمان پرداخت و بر آمادگی و همراهی مجموعه […]
حرف تازه – روز گذشته رئیس و معاونین سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با استاندار گیلان در دفتر وی دیدار و گفتگو کردند.
در ابتدای این جلسه کیوان محمّدی رئیس سازمان ضمن معرفی معاونین و هیات همراه به بیان گزارش کلی از اقدامات و برنامههای این سازمان پرداخت و بر آمادگی و همراهی مجموعه این سازمان با مجموعه مدیریتی ارشد استان جهت پیشبرد اهداف و توسعه استان تأکید کرد.
در ادامه استاندار گیلان در سخنانی از تقویت جلسات شورای برنامهریزی و توسعه استان سخن گفت و افزود: باید حداکثر توان خود را در این خصوص با فعال کردن کارگروههای ذیل شورا بگذاریم تا از پراکندگی ها جلوگیری شود.
دکتر مصطفی سالاری با اشاره به آخرین جلسه شورای برنامهیزی که روز شنبه برگزار شد ادامه داد: در این جلسه مأموریتهایی به مدیران محول شد تا برنامههای راهبردی خود را ارائه دهند. تاکنون برخی حوزهها برنامههای خوبی ارائه دادهاند که جای امیدواری است.
وی تصریح کرد: این برنامهها میتواند هم در اختیار مشاوران طرح آمایش قرار گیرد و هم مبنای مطالبهگری استان از وزارتخانهها و سازمانهای مرکزی باشد. در همین راستا از سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گیلان انتظار میرود ظرفیتهای بودجهای در اختیار وازرتخانهها و سازمانهای ملّی را به تفکیک استخراج و در قالب کتابچههایی به دستگاهای اجرایی ارائه نماید و طبق آن به مدیران گفته شود چه مقدار توانستهاند در جذب موفق باشند.
استاندار گیلان با تأکید براینکه مدیریت بهینه منابع مالی و موفقیت در جذب اعتبارات می بایست جز ارزیابیهای مدیران قرار گیرد خاطرنشان کرد: به عنوان نمونه باید دید به نسبت ۳٫۲ درصد جمعیت گیلان دستگاه ها چقدر توانستهاند بودجه ملی جذب کنند و یا در بخشهایی که چالش و مشکلات بیشتری داریم باید تلاش شود بودجه بیشتری أخذ گردد.
مقام عالی دولت در استان ضمن ابراز رضایت از اقدامات صورت گرفته در حوزه پژوهش گیلان گفت: یکی از انتظارات ما این است که در سفارش کار به مجریان طرح، صرفاً بر اساس آشنایی با عدهای خاص نباشد و کنترل و نظارت دقیقتری صورت گیرد.
دکتر سالاری بر ضرورت دقت در انتخاب عناوین پژوهشی و نیز توجه به کیفیت بجای کمیت آن تأکید کرد و افزود: پژوهشها میبایست در دوبخش آسیبشناسی و ظرفیتهای استان بوده و الزاماً مشابه سایر استانها نباشد. چراکه مسائل و ظرفیتهای ما متفاوت با آنهاست.
استاندار گیلان ضمن تشکر از کیفیت برگزاری نشستهای تخصصی توسعه در سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گیلان گفت: اینکه در این نشستها با دعوت از صاحبنظران و دانشگاهیان در خصوص مسائل توسعه صحبت میشود اقدامی بسیار وزین و ارزشمند است و میبایست در مسائل مختلف مانند تدوین برنامههای راهبردی ۵ ساله بین کارگروهها و دستگاهها کاربردی تر شود تا تصمیمات اجراییتری أخذ گردد.
وی با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامهریزی، محور پیش بردن استان براساس برنامهمحوری است اضافه کرد: طی روزها و هفتههای آینده جلسات بیشتری با این مجموعه برگزار خواهد شد تا بتوانیم برای مردم کارهای مؤثرتری انجام دهیم چراکه کارنامه ما آنست که مردم چه نمرهای به ما میدهند. اگر رضایت خلق خدا را بدست آوریم رضایت خدا را نیز به دست آوردهایم.
گفتنی است در این نشست هریک از معاونین و مدبران سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گیلان به تفکیک به بیان گزارش اقدامات و برنامههای آتی حوزه مربوطه پرداختند.
ارسال دیدگاه