نامه دبیرکل حزب جمهوریت به رئیس جمهور؛
منتجب نیا: ممنوعیت مراسم به طور موقت ضربه ای به عقاید مردم وارد نمی سازد
حجتالاسلام والمسلمین دکتر رسول منتجب نیا دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی در نامه ای به رئیس جمهوری به تشریح شرایط کنونی شیوع ویروس کرونا و احتمال فراگیرتر شدن آن در ایام عزاداری سید و سالار شهیدان پرداخت و گفت: ممنوعیت مراسم به طور موقت ضربه ای به عقاید مردم وارد نمی سازد.
حرف تازه – حجتالاسلام والمسلمین دکتر رسول منتجب نیا دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی در نامه ای به رئیس جمهوری به تشریح شرایط کنونی شیوع ویروس کرونا و احتمال فراگیرتر شدن آن در ایام عزاداری سید و سالار شهیدان پرداخت و گفت: ممنوعیت مراسم به طور موقت ضربه ای به عقاید مردم وارد نمی سازد.
محضر مبارک حجه الاسلام و المسلمین آقاى دکتر حسن روحانى رئیس جمهورى اسلامى ایران دامه توفیقاته
باسلام و احترام، اعیاد بزرگ « قربان » و «غدیر» را به حضور جنابعالی و اعضاء محترم دولت و همه خدمتگزاران به کشور و ملت و مردم شریف و دردآشناى ایران تبریک عرض مىکنم و از زحمات و مجاهدت هاى طاقت فرساى ستاد ملى مبارزه با کرونا و تمامى اعضاء کادر پزشکى و نهادها، گروه ها و افراد امدادگر تقدیر و تشکر مى نمایم.
از لحظهاى که بیانات جنابعالى را در تجویز و تشویق برگزارى مراسم عرفه و عزادارى سیدالشهدا(ع) در محرم و صفر شنیدم نه تنها بسیار متعجب و شگفت زده شدم که احساس وظیفه کردم رسماً به شما و همه عناصر تصمیم ساز در این قضیه انتقاد کنم، چرا که اکثریت مردم و بخصوص کادر پزشکى و متخصصان متعهد نیز منتقد مى باشند.
جناب رئیس جمهور ! خوشبختانه هم شما و هم من بزرگترین افتخارمان تبلیغ و ترویج دین و مذهب و تعظیم و تکریم مکتب اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و بویژه سالار شهیدان است و خوب مى دانیم که « هرچه داریم از محرم و عزاداری سید الشهدا (ع) است » اما در روزهایی که فاجعه ای بزرگ و جهانی به نام « ویروس کرونا » رخ داده و در کشور ما هر روز شیوع، ابتلاء و مرگ و میر ناشى از آن، سیر صعودى دارد، آزاد ساختن مراسم مذهبى که حداکثر مستحب و مندوب است و اکتفا نمودن به توصیه مردم به رعایت پروتکل هاى بهداشتى که کمتر مؤثر بوده است، در حالى که دولت هایى که بیشتر سختگیرى کرده اند در مقابله با این بیمارى موفق تر بوده اند چه توجیه منطقى، علمى و حتّى شرعى مى تواند داشته باشد؟! اینجانب تحلیل بدبینانه را نمى پذیرم که افراد و اصنافى که در این ماجرا ذینفع هستند، مسئولان و تصمیم سازان را تحت فشار مضاعف قرار مى دهند. ولى تردید ندارم که تحلیل نادرست برخى بزرگان و مجامع دینى و مذهبى و تحمیل آن به مسئولان، این نتیجه را داده است.
حضرت آقاى روحانى! جنابعالى توصیه و تأکید قرآن و روایات را به رجوع و تبعیت اهل ذکر و کارشناسان و متخصصان را خوب مى دانید. آیا کادر پزشکى فداکار و ایثارگر ما با تصمیم شما موافق است یا خیر؟
شخصى فاضل و اندیشمند مانند حضرتعالى میداند که در دین مبین اسلام، احکام ثانویه در مواردى جایگزین احکام اولیه شده و بنا به ضرورت « روزه واجب » و « حَجّه الاسلام واجب» تعطیل می گردد و این که پیامبر رحمت با حدیث رفع « رُفع عن امّتی… مااضطرّوا الیه» در صورت اضطرار احکام قطعی الهی را برداشته است، آیا مراسم عزاداری دسته جمعی در مساجد و تکایا در این شرائط پرخطر، با اضطرار و ضرورت نفی نمی شود؟
ارسال دیدگاه