به گزارش قلم آزاد به نقل از الی گشت ، انتخاب تنها ۱۰ غذای برتر از ایتالیا واقعاً غیرممکن بهنظر میرسد. بخصوص اینکه ایتالیا یکی از کشورهایی هست که بهترین غذاها را در دنیا دارند. غذای ایتالیایی سراسر طعم و مزههای جذاب و از منطقهای به منطقهی دیگر در ایتالیا متفاوت است. در شمال ایتالیا بیشتر غذاهایی ساده و محلی خواهید یافت، درحالی که در جنوب آن غذاها سبک و تازهتر هستند.
معروف ترین غذاهای ایتالیا
در ایتالیا هم غذاهای دریایی خوبی خواهید یافت، هم غذاهایی گوشتی و صد البته انواع پاستاهای لذیذ. اگر به ایتالیا سفر کنید، علاوه بر جاذبههای تاریخی فراوان، غذاهای مختلفی هم هستند که باید آنها را کشف کنید. با این حال، ۱۰ مورد از معروفترین و خوشمزهترین غذاهایی که در سفر به ایتالیا حتماً باید بخورید را معرفی میکنیم.
۱. پیتزا مارگاریتا (Pizza Margherita)
وقتی حرف از غذای ایتالیایی میشود، همهی ما به یاد پیتزا میافتیم. پس اولین گزینه شاید بسیار بدیهی باشد: پیتزا مارگاریتا معروف ایتالیا. این پیتزا برای اولین بار توسط پینزا پز معروف، رافائل اسپوزینو، و برای ملکه مارگاریتا تهیه شد. پیتزا مارگاریتا سه عنصر اصلی دارد. ریحان، گوجه و پنیر ماتسرلا. همانند خیلی از غذاهای ایتالیایی دیگر، سادگی این پیتزا باعث لذیذ شدن آن میشود.
۲. چیتی (اسنکهای کوچک ونیزی) (Cichetti)
شاید از میان انواع نامهای غذای ایتالیایی که میشناسید، نام اسنکهای ونیزی تاحالا به گوشتان نخورده باشد. طعم اصلی این اسنکهای کوچک به سبزیهای فصلی تازه و غذاهای دریایی تازه است و میتواند هم ظاهری ساده و هم رنگارنگ و زیبا داشته باشد. این غذا را میتوانید در کافههای کوچک شهر ونیز تهیه کنید که « Bàcari» نام دارند و طعم اصیلی از ونیز ایتالیا را بچشید.
۳. ریزیتو اسکامپی و لیمو (Risotto Scampi e Limone)
این غذای ایتالیایی شاید چندان مشهور نباشد، اما هنگام سفر به سواحل آمالفی ایتالیا حتماً باید آن را تجربه کنید. این محله بهخاطر لیموهای بزرگ و آبدارش مشهور است و سرآشپزهای آمالفی از این لیموها در غذاهای محلی خود استفاده میکنند. طعم لیموی و میگو تازه باعث میشود که ریزیتو اسکامپی غذایی عالی برای روزهای گرم تابستان باشد.
۴. بیستکا الا فیورنتینا (Bistecca alla Fiorentina)
اگر به یک غذای ایتالیایی گوشتی علاقه بیشتری دارید، پس حتماً باید Bistecca alla Fiorentina را تجربه کنید. این صبحانه سنتی فلورنسی را تقریباً در منوی تمامی رستورانهای فلورنس میتوانید پیدا کنید. طعم اصیل و اصلی این غذا وقتی است که گوشت کمی را روی زغال سنگ داغ بپزند ولی همچنان کمی خام باشد.
۵. پارمیگینا ملانزین (Parmigiana Melanzane)
این غذا در واقع بادمجان پخته شده با گوجه و پنیر است، پس انتخابی عالی برای گیاهخواران خواهد بود. پارمیگینا ملانزین در اصل برای مناطق جنوبی ایتالیا است، ولی امروزه آن را در تمامی نقاط این کشور میتوانید تهیه کنید. اگر بادمجان دوست ندارید، جالب است بدانید که این غذای پنیری با کدو سبز هم تهیه میشود و شاید بیشتر باب میل شما باشد.
۶. اورکتیتی با کلم بروکلی (Orecchiette con Broccoli di Rape)
اورکتیتی نوعی پاستا قدیمی از منطقهی پولیا ایتالیا است. تهیه این نوع پاستا شاید در سایر بخشهای این کشور چندان آسان نباشد. همانند سایر غذاهای ایتالیایی، طعم اصلی این غذا به تازگی مواد تشکیل دهندهی آن است. بنابراین، از آنجایی که فصل بروکلی پاییز است، خوردن این غذا را در ماههای سرد سال بیشتر توصیه میکنیم.
۷. قارچ پورچینی و پاستا تروفل مشکی (Funghi Porcini con Pasta al Tartufo Nero)
تروفلها در ماههای اکتبر و نوامبر در منطقهی توسکانی ایتالیا به وفور یافت میشوند و در اکثر رستورانها هم میتوانید آنها را سفارش دهید. بنابراین اگر قصد تجربه این غذا را دارید، حتماً آن را با قارچهای پورچینی و پارستا تروفل مشکی امتحان کنید!
۸. اسپاگتی با عصاره کالتفیش (Spaghetti al Nero di Seppia)
این غذای ایتالیایی شاید برای شما عجیب باشد، اما اگر قصد امتحان کردن نوعی پاستا متفاوت را دارید، گزینهی خوبی برای شما خواهد بود. این جوهر سیاه توسط موجودی نرمتن بهنام مولوسک آزاد میشود و سپس آن را به دورن پاستا شما تزریق میکنند! این غذا اصالتاً برای منطقهی سیلسی ایتالیا است و مصرف آن اعتیادآور است!
۹. تیرامیسو (Tiramisu)
تا به اینجای لیست غذای ایتالیایی شیرین به شما معرفی نکرده بودیم. ولی گزینه نهم به تیرامیسو تعلق دارد که غذایی بسیار محبوب و معروف در سراسر جهان است. اگرچه در هر کشور و رستورانی شاید بتوانید تیرامیسو را سفارش دهید، ولی کیفیت هیچکدام از آنها به تیرامیسوهای ایتالیا نمیرسد. گفته میشود که تیرامیسو متعلق به منطقه ونتو ایتالیا است، ولی به شما تضمین میکنیم که از خوردن تیرامیسو در هر بخشی از ایتالیا پشیمان نخواهید شد.
۱۰. کانولی (دسر پاستایی سیسیلی) (Cannoli )
این دسر یکی دیگر از معروفترین غذاهای سیلیسی و یکی دیگر از غذاهایی است که هنگام سفر به ایتالیا حتماً باید آن را امتحان کنید. معنای تحت الفظی آن «لولههای کوچک» است و این پوستههای ترد پر از ریکوتا (نوعی پنیر بی نمک ایتالیایی) میشوند.
منبع: bucketlistjourney.net – الی گشت
ارسال دیدگاه