مشاور شهرداری در امور بانوان: تدبر در آیات الهی مهمترین برکات محفل انس با قرآن است
حرف تازه – کبری مرادی به اهمیت نقش انس بانوان با قرآن، در الگو برداری این قشر از مفاهیم قرآنی اشاره و بیان داشت: محفل انس با قرآن ویژه بانوان هر ساله در ایام گوناگون برگزار می شود. اما امسال همزمان با ایام فاطمیه و در آستانه چله انقلاب اسلامی با هدف ارتقای روحیه معنوی بانوان شهرداری رشت برگزار شد.
مشاور امور بانوان شهرداری رشت ضمن بیان اینکه برگزاری این محافل برکات و اهداف زیادی دارد که ترویج فرهنگ قرآنی و تدبر در آیات الهی مهمترین آنها هستند، بیان داشت: با ترویج قرآن در بین اقشار مختلف جامعه به خصوص بانوان می توانیم در برابر تهدیدات و معضلات اجتماعی بایستیم.
وی با بیان اینکه محفل نورانی انس با قرآن فضای جامعه را نورانی و روحانی میکند، ابراز داشت: برگزاری این محافل می تواند آثار معنوی کلام نور و ترویج فرهنگ قرآنی را در بین انواع نسل ها به دنبال داشته باشد.
مرادی با بیان اینکه انس با قرآن کریم دارای آثار و برکات فروان است و به این فریضه مهم باید توجه جدی شود ادامه داد: روح کلی، اساس و چارچوب دین اسلام در قرآن مجید است و بیتوجهی به این فریضه الهی مایه ننگ است.
مشاور امور بانوان شهرداری رشت بیانکرد: برگزاری برنامههای قرآنی در راستای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه اسلامی امری ضروری است و برگزاری این برنامهها میتواند زمینههای آشنایی و انس بیشتر با قرآن و آموزههای انسانساز آن را در جامعه فراهم میکند.
او تصریح کرد: در این دوره از محفل انس با قرآن کریم، همکاران ما بصورت غیر حضوری تا پایان ایام فاطمیه یک دوره ختم قرآن خواهند داشت.
در ادامه افسانه پیرکاری عضو جمعیت بانوان فرهیخته و فعال عرصه فرهنگ دینی با بیان سخنانی در خصوص اهداف حضرت حق در خلق انسان تصریح کرد: انسان ارزش والایی نزد خداوند دارد و خداوند انسانها را از طریق اولیاء و امامان خود هدایت می کند.
این استاد دانشگاه با اشاره به حدیث نبوی ” تمسک جویی به قرآن و پیروی از اهل بیت ” خاطرنشان کرد: خداوند انسان را از دو بعد خاک زمین و روح خود آفریده است و این انسان در میدانی قرار دارد که اگر به سمت خاک گرایش پیدا کند به رذایل حیوانی دست خواهد یافت. اما اگر به دامن اهل بیت و قرآن تمسک جوید به عرش الهی و انسان واقعی خود دست خواهد یافت.
وی افزود: توسل به اهل بیت قرآن و امامان بسیار راحت است، اما باید به صراط مستقیم که راهی بسیار حساس است گام برداشت.
افسانه پیرکاری با اشاره به قرار گرفتن در ایام فاطمیه تصریح کرد: با توجه به اینکه انسان خلیفه الهی در زمین است، پس همه ما انسانها میتوانیم مستجاب الدعوه هم باشیم.
عضو جمعیت بانوان فرهیخته و فعال عرصه فرهنگ دینی یادآور شد: همه ما در بخش زمینی حضرت زهرا باید از ایشان الگوبرداری کنیم.
وی با تاکید بر آسیب های موجود در فرهنگ مهدویت خاطرنشان کرد: اگر در مقابل این آسیبها کارمندان مقاومت نداشته باشند، فرزندان آنها بیش از خودشان در آسیب های اجتماعی قرار خواهند گرفت.
پیرکاری آسیب های فردی و اجتماعی را دو نوع آسیب دوری از مهدویت دانست و گفت: فقر فرهنگی نسبت به مبانی معنویت، تکبر و خودخواهی، حب دنیا، استعجال در ظهور از آسیب های فردی و نیز فقر فرهنگی اجتماعی در زمینه معنوی، دین گریزی و عدم پیروی از فقها، فقر و غنا اقتصادی، تعریف غلط از انتظار، تربیت نسل و جدالهای بیهوده و بی سبب بین گروهای دینی از آسیب های اجتماعی است.
عضو جمعیت بانوان فرهیخته و فعال عرصه فرهنگ دینی خاطرنشان کرد: اگر حداقل دو بار در هفته تحت آموزه های دینی قرار نگیرم بسیاری از معروفها منکر و بالعکس اتفاق خواهد افتاد.
او با تاکید بر ضرورت حفظ خانواده، بیان داشت: بالابردن آگاهی های دینی، احترام به خانواده و همسر، توجه به استحکام خانواده و… از اهم مسائلی است که در جامعه ایران اسلامی باید بدان پرداخته شود.
ارسال دیدگاه