مساجد و حسینیه ها بیشتر مورد حمایت قرار گیرند
تی تی خبر (حرف تازه) : نخستین دستور یکصد و هفدهمین جلسه کمیسیون برنامه و بودجه شورا به لایحه تسهیلات تشویقی عوارض درآمدی شهرداری رشت به سرمایه گذاران اختصاص یافت. در این جلسه که غروب سه شنبه به ریاست امیرحسین علوی برگزار شد، محمدحسین واثق کارگرنیا، فاطمه شیرزاد، اسماعیل حاجی پور و همینطور محمدعلی ثابت […]
تی تی خبر (حرف تازه) : نخستین دستور یکصد و هفدهمین جلسه کمیسیون برنامه و بودجه شورا به لایحه تسهیلات تشویقی عوارض درآمدی شهرداری رشت به سرمایه گذاران اختصاص یافت.
در این جلسه که غروب سه شنبه به ریاست امیرحسین علوی برگزار شد، محمدحسین واثق کارگرنیا، فاطمه شیرزاد، اسماعیل حاجی پور و همینطور محمدعلی ثابت قدم شهردار رشت حضور داشتند.
در ابتدای جلسه فوق، مسئول درآمد شهرداری با اشاره به سیاست شهرداری در اعطای تسهیلات تشویقی به سرمایه گذاران حوزه های گردشگری، درمانی، فرهنگی و ورزشی گفت: لایحه فوق شامل موارد تشویقی در بخش سرمایه گذاری و ساخت و ساز مشتمل بر ۱۹ بند است که در مقایسه با سال گذشته با افزایش ۵ بند جدید، تسهیلات تشویقی جدیدی از سوی شهرداری به فعالان این حوزه ها اعطا می شود.
تجددی افزود: فضاهای آموزشی، گردشگری، رفاهی و تفریحی، مذهبی و پارکینگ ها تحت تسهیلات تشویقی فوق مورد حمایت شهرداری قرار خواهند گرفت.
شهردار رشت نیز در این باره گفت: سیاست کلی حاکم بر بندهای پیش نویس شده از سوی شهرداری این بوده که از حضور سرمایه گذاران در حوزه های فوق در شهر رشت استقبال و حمایت شود.
ثابت قدم با بیان اینکه در برخی بندهای این لایحه، تخفیف های ۵۰ درصدی به سرمایه گذاران حوزه های گردشگری اعطا شده است افزود: تخفیف در عوارض پذیره به میزان ۵۰ تا ۷۰ درصد برای حمایت از سرمایه گذاران حوزه های گردشگری، ورزشی، فرهنگی (شامل سینما و تئاتر)، اماکن مذهبی همچون مساجد و سازندگان پارکینگ ها از تفاوت های لایحه تسهیلات تشویقی عوارض درآمدی نسبت به سال گذشته است.
با این توضیحات، اعضای کمیسیون هر کدام از بندهای پیشنهادی را بررسی کردند. اعضا پس از بحث و بررسی بر روی تک تک بندها، با اصلاحاتی برخی تخفیفات و تسهیلات تشویقی را تا مرز ۱۰۰ درصد تعیین و تایید کردند. از جمله این بندها، تخفیف ۱۰۰ درصدی به مساجد، حسینیه ها و تکایای مذهبی بود.
مساجد و حسینیه ها بیشتر مورد حمایت قرار گیرند
علوی در این باره با اشاره به اینکه باید در راستای کمک به سازندگان اماکن مذهبی برآمد گفت: بسیاری از محلات شهر فاقد مسجد هستند و باید در این راستا از سوی شهرداری مورد حمایت قرار گیرند.
وی تاکید کرد: اعطای تخفیف در عوارض به سازندگان مساجد و تکایا در توزیع متناسب فضاهای مذهبی رد سطح شهر کمک خواهد کرد.
عضو دیگر کمیسیون نیز با تایید این سخنان گفت: برخی از مساجد فاقد توان مالی هستند و در برخی از محلات نیز مساجد به دلیل کمبود منابع مالی بسته هستند.
واثق کارگرنیا تصریح کرد: شهرداری باید برای مساجد تخفیف های بیشتری در نظر بگیرد.
با این سخنان، تسهیلات تشویقی عوارض شهرداری به مساجد و اماکن مذهبی تا ۱۰۰ درصد افزایش یافت.
هتل ها و مجتمع های فرهنگی، بهترین مکان برای سرمایه گذاری خواهند بود
همچنین در حوزه تسهیلات تشویقی به سازندگان پارکینگ، اعضای کمیسیون برنامه و بودجه با اصلاحات در لایحه فوق تصمیم گرفتند که این میزان تسهیلات را تا ۷۰ درصد تخفیف افزایش دهند. دلیل اعضا برای این منظور، ایجاد رغبت برای سازندگان پارکینگ ها به ویژه در محدوده بافت مرکزی شهر اعلام شد.
همچنین با تایید اعضای کمیسیون، برای هتل سازان، سازندگان مراکز تفریحی و گردشگری حاشیه تالاب عینک و حرائم شعاع رودخانه ها، تسهیلات تشویقی به میزان ۵۰ تا ۷۰ درصد در عوارض های شهرداری تخفیف قائل شدند.
در نهایت، با حذف یک بند از ۱۹ بند پیشنهادی شهرداری، اعضای کمیسیون بر حمایت هر چه بیشتر از سرمایه گذاران برای توسعه گردشگری و اقتصادی شهر تاکید کردند.
دومین دستور جلسه فوق، به ارائه گزارش حسابرسی سال های ۹۲-۹۳ شهرداری رشت توسط نمایندگان شرکت حسابرس اختصاص یافت.
رئیس کمیسیون با اشاره به اهمیت حسابرسی از شهرداری رشت گفت: شورای چهارم در صدد بوده که شفافیت در شهرداری را با اقدام به حسابرسی افزایش دهد.
علوی تاکید کرد: برخی امور همچون تعویق در ارائه گزارش تفریغ بودجه که بارها از شهرداری خواسته شده است در راستای ارتقای شفافیت امور در شهرداری است و می تواند در بهبود اقدامات در شهرداری مثمرثمر باشد.
وی افزود: در صورت تعلل و کاهلی شهرداری در ارائه تفریغ بودجه به شورا که ماه هاست نسبت به آن بی توجهی شده است، این موضوع به یکی از چالش های بین شهرداری و شورا تبدیل خواهد شد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه تاکید کرد: امیدواریم پس از اتمام حسابرسی مربوط به سال های ۹۲ و ۹۳، حسابرسی سال های ۹۴ نیز آغاز شود و تا پایان سال، حسابرسی سال ۹۵ شهرداری نیز شروع شود.
با این توضیحات، شفقتی نماینده شرکت حسابرس طرف قرارداد، به ارائه گزارش مربوطه پرداخت و اشکالات و ایراداتی که طی حسابرسی از شهرداری مورد توجه بود را به اعضای کمیسیون و شهردار انتقال داد.
شعاع مشرق
ارسال دیدگاه