یادداشت سیدرضا موسوی روزان در خصوص انتخابات مجلس و وظیفه عمومی (بخش دوم)؛

مردم می خواهند بدانند چگونه مجوز ساخت سه طبقه یک نماینده به شش طبقه تبدیل می شود؟ / مبلغ ساخت از کجا تامین می شود؟/ پایگاه های خبری به این موضوعات مهم بپردازند

سید رضا موسوی روزان عضو هیات اجرایی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان رشت و عضو اسبق شورای شهر در یادداشتی به بررسی وظیفه عمومی در رابطه با انتخابات پرداخت.

حرف تازه – سید رضا موسوی روزان عضو هیات اجرایی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان رشت و عضو اسبق شورای شهر در یادداشتی به بررسی وظیفه عمومی در رابطه با انتخابات پرداخت که بخش دوم آن را در ادامه مشاهده می کنید:

باسلام خدمت دوستان عزیز و گرامی

« و قدم دوم با عنوان شناخت بیشتر کاندیداهای مجلس شورای اسلامی » زمانی منتشر میگردد که مصادف با سالروز پیروزی «انقلاب اسلامی» خون بر شمشیر است؛ ۲۲ بهمن قیامی که روشنایی بخش دلهای آزادیخواهان جهان و انشاالله زمینه ساز ظهور عدالت گستر « مهدی موعود» عجج خواهد بود.

دهه مبارکه فجر و۲۲ بهمن بر فجر آفرینان و حافظان انقلاب اسلامی؛ بر روح بلند و ملکوتی پیشوای مسلمین و رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی ره ؛ بر رهبر عزیزمان؛ رهبر بیدار دل وهشیار امام خامنه‌ای حفظ الله ؛ وبر شهیدان بخون خفته ؛ ایثارگران؛ آزادگان ؛ خانواده های عزیز و گرامی شهدا؛ وبر همه‌ی مردم عزیز کشورمان وایرانیان ودلباختگان انقلاب اسلامی «در هر کجای جهان» میمون و مبارک باد.

و اما بعد: مردم عزیز ما می خواهند بدانند ؛ می پرسید چه چیزی را؟ پاسخ: مردم می‌خواهند در خصوص کاندیداهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی هر آنچه هست؛ تاکید میکنم هرآنچه هست؛ «از کوچک تا بزرگ» را بدانند. بازهم می‌پرسید کدام کاندیداها؟ پاسخ : همه‌ی کاندیداهایی که وارد عرصه انتخابات مجلس شورای اسلامی شده‌اند؛ از نمایندگان (چند دوره ای ) مجلس شورای اسلامی که باز هم آستین بالا زده و حاضر در میدان هستند تا کاندیداهایی که برای اولین بار حضور در انتخابات را تجربه می کنند.

مردم می‌خواهند بدانند که کاندیداهای حاضر از چه توانمندی هایی برخوردار هستند؟ مردم می‌خواهند از کاندیداهای بیشتر مطرح؛ بیشتر بدانند (چرا که احتمال نماینده شدن آن ها بیشتر است)؟ مردم می‌خواهند از نمایندگان فعلی (که کاندیدا هستند) خیلی بیشتر بدانند؛ عقاید فعلی؛ عملکرد چندین ساله؛ توانمندی‌ها و تجربیات جدیدی که احیانا بدست آورده‌اند؛ از سلامت نمایندگان و این که اینها بر قدرت چه میزان حریف آمده اند و «یا قدرت از این‌ها چه میزان سواری گرفته است» ؛ از اقدامات وکارهای انجام شده برای عام مردم نه برای یک فرد خاص ( که او را امروز طرفدار خود نگه دارند).

مردم علاقمند هستند بدانند که نماینده مجلس (چند دوره ای) در سنگر دفاع از حقوق مردم و نظام مقدس اسلامی بعنوان قانونگذار وناظر اجرای قانون؛ مثال: چگونه مسئولیت و مجوز ساخت یک ساختمان (آپارتمان) ۳ طبقه‌ای را تبدیل به ۶ طبقه می‌کند «و چگونه است که شهرداری منطقه هیچ عکس العمل خاصی نشان نمی دهد» مردم می‌خواهند بدانند چگونه و بدون مجوز ساختمان ۶ واحدی در مرکز شهر و در جلوی چشم همگان تبدیل به ۱۲ واحد می شود.

مردم می‌خواهند بدانند مبلغ ساخت این نوع ساختمان ها از کجا تامین می‌شود؟ و چگونه است که بعد از گذشت سالیان متمادی که توسط نماینده و دیگران بدون داشتن پایان کار شهرداری مورد بهره برداری قرار گرفته است؟ مردم می‌خواهند بدانند که یک نماینده مجلس برای NGO «ظاهراً پولدار مهندسی» چگونه از سازمان ملی مسکن (سازمان دولتی) زمین دریافت می‌کند» ومردم میخواهند بدانند که چگونه دختر یک نماینده در شهری (که دولت و مجلس بکارگیری نیرو را ممنوع نموده اند) بصورت قراردادی و با پست خدمتگزاری جذب بکارگیری میشود؟مردم می‌خواهند بدانند که این دختر نماینده فعلی مجلس (و کاندیدای دوره یازدهم) چگونه ظرف مدت کوتاه از پست خدمتگزاری وقراردادی به پیمانی و رسمی و مدیر یک مجموعه چند صد نفری ارتقاء پیدا می‌کند.

مردم انتظار دارند : که پایگاه های خبری بصورت وسیع چنین موضوعات مهمی را در سطح وسیع برای افکار عمومی انتشار دهند (تا که رسوا و سیه روی شود هرکه در او غش باشد) و نقش پایگاه های خبری با انتشار اخبار مهم و تاثیرگذار در پیشگیری از تخلفات غیر قابل انکار است ( ومنکر اقدامات خوب پایگاه های خبری نیستیم).

مردم از مراکز خبری انتظار دارند در مقابل منافع عمومی جامعه و مردم ملاحظه حال اشخاص را نداشته باشند. آنچه مهم است؛ ملاحظه اصل نظام مقدس اسلامی؛ اصل صداقت در انتشار مطالب؛ اصل دلسوزی برای مردم و اصل وظیفه خبری و… است. مردم با تمام وجود خواستار دانستن بیشتر از زندگی وکار وعملکرد مسئولین جامعه هستند «به رفتار عملی امام خمینی ره وامام خامنه‌ای حفظ الله نگاه کنید چیزی را از مردم هرگزپنهان نکردند».

مردم می‌خواهند بدانند که طیف ها و جناح ها و همچنین گروه هایی که در جامعه اسلامی و در چهار چوب قوانین نظام اسلامی فعالیت میکنند: آیا از خود می‌ترسند؟ و آیا قصد دارند برای به قدرت رساندن طیف خود مردم را از طیف مقابل بترسانند؟ آیا سالم بودن ؛ صادق بودن ؛ وفاداری به مردم؛ وفاداری به اصل نظام مقدس اسلامی (ونماینده در چهار چوب نظام مقدس جمهوری اسلامی تعریف می‌شود) (وگرچه بعضی ها فکر می‌کنند که در مجلس شورای اسلامی باید الترناتیو نظام باشند ) وفاداری به اصل ولایت مطلقه فقیه (ولایت مطلقه فقیه در قانون اساسی بصورت کاملاً پررنگ وشفاف بیان شده است) و بری بودن از مفسده های مالی ( که متاسفانه دامن‌گیر بخشی از مدیران گردیده است) و بری بودن از عقاید انحرافی که هر روز به رنگ و چهره ای در می آید؛ برای طیف و جناح یک اصل مهم بحساب می آید یا خیر؟

و آنجا که امام خامنه‌ای حفظ الله به مردم اشاره دارند که برای تصمیم‌گیری بهتر از نظرات معتمدین صالح بهره گیری کنند ؛ مردم امیدوار هستند که شخصیت ها وگروهها وجناح ها این وظیفه را بنحو احسن انجام دهند. مردم می‌خواهند بدانند که تا کی شورای نگهبان باید هزینه کم کاری های بعضی از سازمان ها را بپردازد؟ و اگر چهره و عملکرد بعضی از افراد ومدیران و… قبل از به صحنه سیاسی آمدن به صورت واقعی مشخص گردد یقیناً ما هرگز مواجه با چنین عدم صلاحیت هایی از طرف شورای نگهبان مواجه نخواهیم بود. بالعکس این میتواند مطالبه عمومی مردم از نظام باشد.

مردم می‌خواهند بدانند که چگونه نماینده ای بکرات قانون را زیر پا می گذارد و متاسفانه بعضی از مدیران دستگاهها (برای چند روز بیشتر باقی ماندن در پست)به نماینده رانت وباج هم میدهند. چرا؟ مردم می‌خواهند بدانند که چرا نمایندگان ومدیران ( نه همگان) اینقدر زود دچار آلودگی می‌شوند؟ و آیا خصوصیت قدرت است ( یعنی ما باید پیدا کنیم پرتقال فروش را) ویا افرادی که در پستهایی که قرار میگیرند خودساخته نیستند.

در پایان این بخش یک وظیفه مهم و اساسی را یادآور می‌شویم : ما بدنبال انتخاباتی ه‍مه گیر با میزان شرکت بالا و انتخابی درست هستیم وسخن امام خمینی ره را چراغ راه قرار می‌دهیم « من در میان شما باشم ویا نباشم به همه‌ی شما وصیت وسفارش می کنم نگذارید انقلاب بدست نااهلان ونامحرمان بیافتد»

سید رضا موسوی روزان