ماجرای هدیه مهندس جعفرزاده به دکتر لاریجانی
تی تی خبر (حرف تازه) : عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، تابلوی معرقی را به منظور پاسداشت تلاشهای رئیس مجلس در دوره نهم برای جامعه ایثاراگران به وی تقدیم کرد. غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی از اهدای تابلوی معرق به دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی به پاس تلاشهای وی در رسیدگی به جامعه ایثارگران خبر […]
تی تی خبر (حرف تازه) : عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، تابلوی معرقی را به منظور پاسداشت تلاشهای رئیس مجلس در دوره نهم برای جامعه ایثاراگران به وی تقدیم کرد.
غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی از اهدای تابلوی معرق به دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی به پاس تلاشهای وی در رسیدگی به جامعه ایثارگران خبر داد و در این رابطه، گفت: معتقدم در مجلس نهم در پی اقدامات ویژه مجلس اتفاقات منحصر به فردی برای ایثارگران رخ داد که این اتفاقات ربطی به لوایح یا پیگیریهای دولت دهم و یازدهم ندارد.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در ادامه به نیت خود برای قدردانی از رئیس مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: این تابلوی معرق را به پاس خدمات و زحمات ایشان تقدیم کردم؛ اگرچه بابت این زحمتها پاداش الهی دریافت کرده و ذخیره آخرتشان میشود اما من بهعنوان نماینده جامعه ایثارگران و جانباز ۷۰ درصد در مجلس مراتب قدردانی خود را به محضرشان رساندم.
وی ادامه داد: مواردی مانند تسهیلات مسکن و تحولات خوشایند مسکن ایثارگران ناشی از اقدامات مجلس نهم است؛ درواقع با پیشنهاد مجلس در تسهیلات مسکن ایثارگران تغییراتی ایجاد شد، همچنین پراداخت حقوق پرستار برای والدین کهنسال و همسران صعب العلاج شهدا با پیشنهاد مجلس محقق شد.
جعفرزاده ایمن آبادی با تاکید بر اینکه اقدامات مجلس نهم سبب شد تا ما امروز “ایثارگر رهاشده” نداشته باشیم، گفت: خوشبختانه وضعیت ایثارگران با وجود تمامی مشکلاتی که دارند با گذشته فرق کرده است و باید این تغییر را حاصل پیگیریها و طرحهای مجلس دانست.
وی با بیان اینکه آقای لاریجانی با روحیه اسلامی و دلسوزی اقدامات خاصی برای جامعه ایثارگری انجام داد، گفت: دکتر لاریجانی برای متقاعد کردن دولت بارها شخصا اقدام و پادرمیانی میکرد تا دولت با طرحها و مصوبههای مجلس کنار بیاید.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه تابلوی معرق اهدا شده به دکتر لاریجانی دارای سبک خاصی است، گفت: این تابلو نوعی معرق روکش از سبک تشبیهسازی است که از روکش چوب، ون ایتالیایی، صدف طبیعی، رنگ گواش و اکریلیک برای چهره استفاده شده و عایق محافظ کننده و شفاف کننده پلیاستر شفاف است، همچنین این نوع کار در سال ۱۳۷۴ ثبت اختراع شد و در سال ۱۹۹۵ در ترکیه میان ۳۲ کشور جهان مقام اول را کسب کرده است.
ارسال دیدگاه