محمود قاسم نژاد روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اکنون در استان ؛ دو شهرستان رشت و رودبار قرمز ، چهار شهر نارنجی و ۱۰ شهر زرد هستند؛ بنابر این وضعیت محدودیت در شهرستان های زرد ، نارنجی و قرمز متفاوت است .
وی اضافه کرد: دو گروه شغلی که مشخص شده در شهرهای زرد می توانند فعالیت خودشان را داشته باشند و گروه سوم و چهارم در شهرهای نارنجی و شهرهایی که وضعیت قرمز دارند ، نمی توانند فعالیت داشته باشند.
وی افزود: همچنین بر اساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا در شهرهای زرد و نارنجی تردد در ساعاتی که مشخص شده ، ممنوع است ؛ بنابراین اگر دوربین های مربوط به پلیس راهور یا پلیس پلاک های غیر بومی را در این شهرها مشاهده کند ، می تواند اعمال جریمه کند .
قاسم نژاد گفت: در شهرهای نارنجی جریمه ۵۰۰ هزار تومان است و می تواند برای روز بعد هم تکرار شود و در شهرهای قرمز که اکنون دو شهر داریم جریمه خودروهایی که بومی نیستند می تواند یک میلیون تومان باشد و برای روز بعد هم تکرار شود.
وی ادامه داد: همچنین در شهرهای قرمز کارکنانی که باید حضور پیدا کنند در ادارات خودشان و یا نهادهایی که باید به صورت ضروری خدمات ارائه بدهند ، از یک دوم تا یک سوم می توانند فعالیت داشته باشند که بر اساس بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور برای دستگاههای اجرایی مشخص شده است .
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان گفت: بخشی از کارکنان ادارات که نیز همواره باید در شیفت های مختلف حضور داشته باشند و یا از شهرهای دیگر به شهرهای قرمز برای مشاغل شان تردد داشته باشند، می توانند بدون هیچ گونه محدودیتی به انجام وظیفه خودشان بپردازند .
وی با اشاره به اینکه برخی شهروندان شهر قرمز که با پلاک های غیر بومی در آن شهر ساکن هستند و یا از خارج از شهر قرمز بدلیل انجام وظایف شان باید تردد داشته باشند از طریق فرمانداری محل سکونت شان و با ارائه مستندات می توانند تردد داشته باشند به این صورت که این اطلاعات در اختیار پلیس گذاشته می شود و پلیس اگر هم آنها را شناسایی کند و مستندات لازم را داشته باشند هیچ تخلفی برای آنها ثبت نخواهد شد.
جانشین رئیس ستاد مقابله با کرونا گیلان از مردم خواست همچون گذشته دستورالعمل ها را رعایت کنند و تصریح کرد: با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی می توانیم وضعیت قرمز را به نارنجی و نارنجی را به زرد تبدیل کنیم که با تغییر وضعیت ها گشایش های بیشتری اتفاق خواهد افتاد و اما برعکس این موضوع هم صادق است و اگر سهل انگاری کنیم ، ممکن است تشدید شود.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۲۹ آبان در باره آخرین آمار مبتلایان و جانباختگان کرونا در ایران گفت: شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید۱۹ در کشور به ۴۳هزار و ۴۱۷نفر رسید.
سیما سادات لاری افزود: ۱۳هزار و ۲۲۳بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که از این تعداد ۲ هزار و ۹۳۸ نفر بستری و ۵ هزار و ۷۲۲ نفر نیز در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبتهای ویژه قرار دارند.
بر این اساس تا ۲۹ آبان در مجموع ۸۱۵ هزار و ۱۱۷بیمار مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شده اند که از این تعداد ۵۸۳ هزار و ۷۰۴ نفر بهبود یافتهاند.
لغو ممنوعیت تردد در شهرهای قرمز گیلان از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح
ارسال دیدگاه