قطعی برق در شرکت های بزرگ و راه حلی برای آن
در این مقاله به طور کامل دیزل ژنراتور، مزایای دیزل ژنراتور، انواع دیزل ژنراتور، نحوه اجرا دیزل ژنراتور و… توضیح داده شده است.
حرف تازه – رپورتاژ آگهی: قطعی برق معضل اصلی و همیشگی تمام صنایع و شرکتهای بزرگ است. قطعی برق در شرکتهای بزرگ و صنایع مختلف میتواند باعث ایجاد خسارات جبرانناپذیری از جمله اختلال در فعالیتها، کاهش تولید، ضررهای مالی، از بین رفتن داده و …شود.
اما بهترین راه مقابله با قطعی برق چیست؟
بهترین راهکار برای حل مشکل قطعی برق و جبران کمبود برق، استفاده از منبع تغذیه یا همان دیزل ژنراتور است.
ما در این مطلب به بررسی خسارات ناشی از قطعی برق، معرفی دیزل ژنراتور، کاربرد آن و … میپردازیم؛ با ما تا انتهای این مطلب همراه شوید.
دیزل ژنراتور چیست؟
دیزل ژنراتور، یک دستگاه تولید برق است که از موتور دیزل برای تولید برق استفاده میکند. این دستگاه، انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل میکند. از دیزل ژنراتور در زمان قطعی برق در ساختمانهای صنعتی، بیمارستانها، فروشگاهها، شرکتهای بزرگ، کارخانهها و حتی در موارد ضروری مانند زمانهای بحرانی و طوفانها استفاده میشود. دیزل ژنراتورها به عنوان یک منبع پشتیبان برقی بسیار موثر هستند و به دلیل قدرت و پایداری خود، در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار میگیرند.
اجزای دیزل ژنراتور
اجزای دستگاه دیزل ژنراتور به شرح زیر است:
- موتور دیزل
- ژنراتور
- فیلتر هوا
- مخزن سوخت
- فیلتر سوخت
- فیلتر روغن
- سیستم خنک کننده
- شارژر باتری
- سیستم کنترل
- رگولاتور ولتاژ
- سیستم روغن کاری
برای آشنایی بیشتر با انواع دیزل ژنراتور و خرید آن، روی صفحه دیزل ژنراتور کلیک کنید.
علت کمبود برق در برخی فصل ها
علت کمبود برق در صنایع به عوامل مختلفی بستگی دارد. این عوامل شامل افزایش نیاز به برق در فصلهای گرما و سرما، کمبود نیروگاه تولید برق، عیب و خرابی در تجهیزات برقی، نوسانات و عدم پایداری در شبکه برق عمومی، کمبود منابع انرژی و همچنین مشکلات فنی و فرآیندهای تولید برق در صنایع میباشد. همچنین در برخی از مناطق، مشکلات اقتصادی و سیاسی نیز میتواند باعث کمبود برق در صنایع شود.
کاربرد دیزل ژنراتورها در زمان قطعی برق
از دیزل ژنراتور در زمان قطعی برق به عنوان منبع پشتیبان برق استفاده میکنند. این دستگاه نیاز موقت صنایع به برق را با استفاده از سوخت دیزل فراهم میکند. در حالت کلی دیزل ژنراتورها دو کاربرد دارند.
- مواقع اضطراری
بسیاری از صنایع و شرکتهای بزرگ به طور دائم و پیوسته نیازمند برق هستند و در مواقع قطعی برق با ضررها و خسارات جبرانناپذیر زیادی رو به رو میشوند. استفاده از دیزل ژنراتور باعث میشود تا این سازمانها در صورت قطعی برق به فعالیت خود ادامه دهند و از بروز خسارت و ضررهای احتمالی جلوگیری کنند.
- محلهای فاقد انرژی برق
از دیگر کاربردهای دیزل ژنراتور، استفاده در مکانهایی است که به صورت پیوسته به برق دسترسی ندارند. از جمله این مکانها میتوان به پروژههای ساخت و ساز، استخراج معدن، خطهای انتقال لوله گاز، صنایع نفت و گاز و… اشاره کرد.
مزایای دیزل ژنراتور
دیزل ژنراتور چه مزیتهایی دارد؟ در ادامه به مزایای استفاده از دیزل ژنراتور در صنایع مختلف میپردازیم.
- مقرون به صرفه
- توان خروجی بالا
- مقاومت بالا در برابر آسیب
- هزینه نگهداری و تعمیر کم
- خطر اشتعال پذیری کمتری
- دارای استهلاک کمتر نسبت به سایر موتورها
- دارای عمر مفید بیشتر نسبت به سایر موتورهای بنزینی
- داری سوخت مصرفی کمتر به نسبت سایر موتورهای بنزینی
انواع دیزل ژنراتور
دیزل ژنراتورها با برندهای متنوعی در بازار موجود میباشند که با توجه به محیط و نوع کارکرد آنها میتوان متناسبترین و بهترین آنها را انتخاب کرد. انواع دیزل ژنراتورهای با کیفیت و پرفروش موجود در بازار عبارتند از:
- ولوو
- دیزل دویتس
- پرکینز
- لوول
- مکالته
- استامفورد
بدترین خسارات ناشی از کمبود برق در صنعت
قطعی برق و خاموش شدن دستگاهها و خط تولید میتواند باعث خسارات کوک و بزرگ جبرانناپذیری در صنایع مختلف شود. در ادامه به خسارات ناشی از قطعی برق در شرکتهای بزرگ میپردازیم.
- کاهش عمر دستگاه ها
- زیان مالی
- کاهش نرخ تولید
- کاهش عمر مفید دستگاه
- از بین رفتن دادهها
- اختلال در روند تولید
- آسیب به تجهیزات برقی
- افزایش نرخ بیکاری اپراتور و دستگاه
- هدر رفتن مواد تزریقی صنایع
استفاده از دیزل ژنراتور به عنوان منبع پشتیبان برق در مواقع قطعی برق از اساسیترین نیازهای شرکتها و صنایع بزرگ میباشد. دیزل ژنراتورها باعث جلوگیری از خسارات مالی، حفاظت از تجهیزات و دستگاهها، امنیت دادهها و…. میشوند.
شرکتها با استفاده از این فناوری نوین دیگر نباید نگران کمبود برق و خسارات ناشی از قطع برق باشند و بدون اختلال در روند کار به فعالیت خود ادامه دهند.
ما در پارسیان دیزل به معرفی دیزل ژنراتور، کاربرد آن و نقش موثر آن در صنعت اشاره کردهایم. از اینکه تا انتهای این مطلب با ما همراه بودید، سپاسگزاریم.
ارسال دیدگاه