غیبت در آزمون خبرگان به معنی عدم احراز صلاحیت نخواهد بود
تی تی خبر : سخنگوی شورای نگهبان گفت: بنا بر اعلام نظر آیت الله مومن عضو فقهای مجلس خبرگان رهبری، ممکن است در ادامه بررسی صلاحیت ها، داوطلبی که در آزمون شرکت نکرده است، شرایط اجتهادش محرز شود و بتواند در ادامه مسیر انتخابات حضور داشته باشد. نجات الله ابراهیمیان نگهبان با بیان اینکه پیامکی برای […]
تی تی خبر : سخنگوی شورای نگهبان گفت: بنا بر اعلام نظر آیت الله مومن عضو فقهای مجلس خبرگان رهبری، ممکن است در ادامه بررسی صلاحیت ها، داوطلبی که در آزمون شرکت نکرده است، شرایط اجتهادش محرز شود و بتواند در ادامه مسیر انتخابات حضور داشته باشد.
نجات الله ابراهیمیان نگهبان با بیان اینکه پیامکی برای غایبان آزمون خبرگان رهبری مبنی بر انصراف از داوطلبی ارسال نشده است، گفت: داوطلبانی که چنین پیامکی را دریافت کرده اند می توانند شماره ارسال کننده این پیامک را برای پیگری های بعدی در اختیار شورای نگهبان قرار دهند.
وی افزود: انصراف از داوطلبی مقررات خاص خود را دارد؛ براساس تبصره دو ماده ۲۳ آیین نامه انتخابات مجلس خبرگان رهبری، داوطلبانی که قصد انصراف دارند باید درخواست کتبی خود را شخصا یا از طریق نماینده قانونی به فرمانداری های حوزه ثبت نامی اعلام کنند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا شرکت نکردن در آزمون خبرگان به معنی رد صلاحیت است یا خیر؟ گفت: بنا بر اعلام نظر آیت الله مومن عضو فقهای مجلس خبرگان رهبری، ممکن است در ادامه بررسی صلاحیت ها، داوطلبی که در آزمون شرکت نکرده است، شرایط اجتهادش محرز شود و بتواند در ادامه مسیر انتخابات حضور داشته باشد.
به گزارش ساعت ۲۴ به نقل از ایرنا، روز گذشته برخی رسانه ها اعلام کردند که پیامکی به برخی از داوطلبان مجلس خبرگان ارسال شده که شرکت نکردن آنان در آزمون خبرگان رهبری به منزله انصراف آنان تلقی می شود.
دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان با انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری هفتم اسفندماه برگزار می شود؛ ۱۲ هزار و ۱۲۳ نفر در انتخابات مجلس شورای اسلامی و ۸۰۱ نفر در انتخابات مجلس خبرگان رهبری نام نویسی کرده اند.
ارسال دیدگاه