عدم حمایت مادی و معنوی از تیم اعزامی هاپکیدو سبکITH به مسابقات کشوری که نه مدال طلا گرفت
حرف تازه : تیم منتخب هاپکیدو سبک I.T.H استان گیلان با کسب ۹ مدال طلا و یک مدال برنز در مسابقات کشوری نجف آباد اصفهان و کسب عنوان پنجم تیمی به کار خود پایان داد . گزارش های دریافتی حاکی از آن است این تیم پیش از اعزام به مسابقات با مشکلاتی مواجه شده است. بر اساس این گزارش […]
حرف تازه : تیم منتخب هاپکیدو سبک I.T.H استان گیلان با کسب ۹ مدال طلا و یک مدال برنز در مسابقات کشوری نجف آباد اصفهان و کسب عنوان پنجم تیمی به کار خود پایان داد . گزارش های دریافتی حاکی از آن است این تیم پیش از اعزام به مسابقات با مشکلاتی مواجه شده است.
بر اساس این گزارش ها مربی این تیم که مسئولیت مالی را نیز بر عهده داشته است علی رغم تمامی مکاتباتی که با برخی مسئولین شهری داشته ، موفق به جذب حمایت های مالی از سوی مسئولین نشده است و عملا در روزهای سرنوشت ساز قبل از مسابقات به جای تمرکز بر روی عملکرد تیم و تمرین و آماده سازی بیشتر، زمان زیادی را صرف مسائل مالی و تهیه اتوبوس کرده است!
هرچند با توجه به تعدد رشته های ورزشی و سبک ها و در نتیجه مسابقات مختلف، امکان کمک های مالی قابل توجه و همیشگی از سوی ادارات و نهادها و سازمان های مختلف از جمله شهرداری و استانداری و فرمانداری و ورزش و جوانان و غیره در شهرهای مختلف وجود ندارد اما انتظار می رود اقدامی عملی از نمایندگانی که عضو هیئت رئیسه ورزش هایی هستند و یا از جنس ورزشند و مشکلات ورزش را لمس کرده اند و همچنین سایر نمایندگان و مسئولین شهری و کشوری جهت فراهم کردن اولیه ترین نیاز های تیم های ورزشی شاهد باشیم و حمایتی محسوس تر از تمامی رشته های ورزشی را در دستور کار مسئولین ببینیم و شاید نیاز است تدابیری اندیشیده شود که تیم داری در رشته های مختلف ورزشی کمی ساده تر شود و انگیزه های بیشتری برای این کار به وجود بیاید.
باید گاهی با خود بیندیشیم چه میزان هزینه نیاز است تا جامعه ای را ترغیب به ورزش کنیم و به ورزش حرفه ای علاقمند کنیم و آنها را در سطح مدعیان قهرمانی کشور و یا آسیا و جهان در سبک و ورزش خودشان ببینیم؟ آیا در مقایسه با این هزینه، هزینه هایی مثل در اختیار گذاشتن اتوبوس جهت اعزام چنین تیم هایی به مسابقات کشوری چشمگیر است؟ آیا بسیاری از هزینه های فرهنگی هدفی به جز سوق دادن جامعه به سمتی دارند که چنین جوانانی در همان مسیر قرار دارند؟ بهتر نیست زمینه های دلگرمی آنان را بیش از پیش فراهم کنیم؟
از آنجا که ورزش عامل بازدارنده بسیار موثری برای مقابله با اعتیاد به شمار می رود و سالم ترین و بهترین روش پر کردن اوقات فراغت جوانان است انتظار می رود مسئولین نهادهای غیر ورزشی هم در حد توان خود تمامی رشته های ورزشی را حمایت کنند. شاید گاهی وظیفه یک نهاد یا سازمان نباشد که به ورزش کمک کند اما آیا حمایت های مالی در این راه چیزی جز قدم برداشتن به سوی جامعه ای سالم تر و سرزنده تر است؟
مشکلات این تیم نمونه ای از مشکلات تیم های ورزشی به خصوص در رشته هایی است که کمتر مورد توجه قرار گرفته اند. گاهی این عدم حمایت ها معنوی است و کم توجهی به چنین تیم هایی بیش از مسائل مالی ورزشکاران را دلسرد می کند.
با ادامه این وضعیت تا چه زمانی مربیان چنین تیم هایی می توانند شخصا هزینه کنند و یا حمایت های دقیقه نودی از مشاغل آزاد جذب کنند؟
البته امیدواریم با قدم های خوبی که در حال برداشته شدن است این مسائل نیز یک به یک از بین بروند و ورزشکاران و مربیان ما در هر سن و سال و رشته و سبک ورزشی که فعالیت می کنند از حداقل ها برخوردار شوند.
در پایان نگاهی به تیم منتخب هاپکیدو سبک I.T.H استان گیلان اعزامی به مسابقات کشوری ۲۹ مرداد در نجف آباد اصفهان که با تمام مشکلات پیش رو با ۹ طلا برگشت:
سرپرست تیم= رئیس سبک هاپکیدو I.T.H استان گیلان استاد محمد نصراله زاده
مربی تیم= استاد هومن ابراهیمی
هومن ابراهیمی مدال طلا
احمد سرفراز مدال طلا
مرتضی گلدوست مدال طلا
حسن صالحی مدال طلا
آرمین جعفری مدال طلا
مهدی جعفر پور مدال طلا
ستار موقر مدال طلا
اسماعیل لطفی مدال طلا
آرمین شعاعی طلا
محمد حسین مرادی برنز
توجه : گزارش های دریافتی در خصوص عدم حمایت از این تیم به معنی تایید صد درصدی آن نمی باشد و چنانچه هریک از مسئولین مکاتباتی با آنها صورت گرفته و اقدام به کمکی کرده اند می توانند با ارائه مدارک مربوطه خبرهای تکمیلی و جوابیه را در این پایگاه خبری منتشر نمایند.
ارسال دیدگاه