طرز تهیه گیجاواش تره | غذای خوشمزه شمالی
گیجاواش تره یکی از انواع غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرز تهیه این خورش ساده را میتوان به عنوان پیشنهاد غذا برای نهار یا شام، استفاده کرد.
به گزارش حرف تازه به نقل از ایرنا ، گیجاواش تره یکی از غذاهای شمالی سالم و ساده است که اصالت آن به گیلان باز میگردد. این خورشت مقوی خیلی سریع و آسان تهیه میشود. شما میتوانید طرز تهیه گیجاواش تره را در ادامه این بخش بخوانید.
مواد لازم گیجاواش تره
مواد لازم | میزان لازم |
سبزی گیجاواش | ۲۰۰ گرم |
تخم اردک | ۲ عدد |
برگ سیر | ۱۰۰ گرم |
زردچوبه | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه گیجاواش تره
برای پخت این غذای شمالی خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: ابتدا برگ سیر را به خوبی شسته و اجازه دهید تا آب آن گرفته شود. پس از خشک شدن برگ سیر آن را به صورت نیم سانت نیم سانت خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: گیجاواش را نیز شسته سپس آبکش کنید و در ادامه مانند برگ سیر آن را خرد کنید.
مرحله سوم: تخم اردکها را در یک کاسه شکسته و با کمک چنگال هم بزنید سپس به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مرحله چهارم: در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و برگ سیرها را با مقداری زردچوبه سرخ کنید.
مرحله پنجم: پس از کمی تفت دادن برگ سیر، گیجاواش را نیز به برگ سیرها اضافه کنید و تفت دهید. پس از چند دقیقه حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا سبزیها نرم شوند.
مرحله ششم: به گزارش وب گاه نمناک، پس از پخت سبزیها تخم اردک آماده شده را به سبزی اضافه کنید و اجازه دهید تا تخم اردکها نیز بپزد سپس همراه با برنج سرو کنید.
ارسال دیدگاه