طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی
تنوع غذاهای ایرانی آنقدر زیاد است که با هر ذائقه و سلیقهای میتوانید از غذاهای لذیذ و بینظیر آن لذت ببرید. یکی از این غذاهای دلپذیر گشنیزپلو است که جزو غذاهای اصیل ایرانی محسوب میشود.
به گزارش حرف تازه به نقل از ایرنا ، گشنیز پلو با مرغ یکی از خوشمزهترین پلوهای مخلوط است که برای تنوع غذایی میتوانید آن را برای وعده شام و یا نهار آماده کنید. ترکیب گشنیز پلو با مرغ زعفرانی کار چندان سختی نیست و به راحتی با طرز تهیه گشنیز پلو لذیذ که در ادامه آموزش آوردهایم آشنا می شوید.
مواد لازم گشنیز پلو با مرغ
مواد لازم | میزان لازم |
برنج | ۲ پیمانه |
مرغ | ۹۰۰ گرم |
گشنیز | ۱ لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذا خوری |
دارچین | ۱/۲ قاشق چای خوری |
زرد چوبه | ۱/۲قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی
برای پخت گشنیز پلو با مرغ طبق مراحل زیر عمل کنید:
مرحله اول: ابتدا برنج را با آب شسته و با نمک حدود ۳ ساعت بخیسانید و سپس به روشی که در مطلب “طرز تهیه برنج آبکش” برایتان توضیح دادیم، برنج را آبکش کنید.
مرحله دوم: گشنیز را که از قبل پاک، شسته و خرد کرده اید، به برنج آبکش شده اضافه کنید.
مرحله سوم: ته قابلمه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس سیب زمینی و یا نان را ته قابلمه بگذارید تا کمی سرخ شود سپس برنج مخلوط شده با گشنیز را در قابلمه بریزید و مقداری روغن روی برنج ریخته و دم بگذارید.
مرحله چهارم: یک عدد پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را در آن سرخ کنید.
مرحله پنجم: به گزارش وب گاه نمناک، سینه مرغ را به صورت نگینی متوسط خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله ششم: ادویه ها را به همراه رب گوجه فرنگی به مرغ ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا کمی مواد به خورد هم برود.
مرحله هفتم: زعفران دم کرده را به همراه یک فنجان آب داغ به مرغ اضافه و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم بپزد. پس از دم کشیدن برنج، مرغ و برنج را کنارهم سرو کنید.
ارسال دیدگاه