طرز تهیه کیک براونی | مواد لازم و مراحل تهیه کیک
کیک براونی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که به عنوان یک کیک کافه ای شناخته می شود.
به گزارش حرف تازه ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک براونی در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه کیک براونی
مواد لازم کیک براونی |
|
تخم مرغ |
۴ عدد |
شکر |
۱ لیوان |
شیر |
۱ لیوان |
روغن مایع |
۱ لیوان |
بکینگ پودر |
۱ بسته |
وانیل |
۱ بسته |
پودر کاکائو |
۳ قاشق غذاخوری |
آرد |
۱ لیوان |
مواد لازم سس کیک |
|
شیر |
۱ و نیم لیوان |
شکر |
۱ لیوان |
روغن مایع |
½ لیوان |
کاکائو |
۳ قاشق غذاخوری |
شکلات تلخ |
۳۰ گرم |
مرحله اول
برای تهیه کیک براونی خوشمزه ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به کاسه اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله وقتی مخلوط تخم مرغ سفید و پف دار شد روغن مایع را به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس ۲ مرتبه الک می کنیم. در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر را مجددا درون الک می ریزیم.
کیک زبرا یکی از انواع کیک های بسیار محبوب و خوشمزه در سراسر جهان است که با رنگ های متنوعی تهیه می شود
مرحله چهارم
در این مرحله مخلوط آرد را این بار روی مخلوط تخم مرغ طی ۳ مرحله الک می کنیم. در ادامه با کمک لیسک مواد را به صورت دورانی از یک سمت مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید غلظت این مایه کیک کمی رقیق تر است مابقی کیک ها است، مقدار آرد را اضافه نکنید. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود.
مرحله ششم
در این مرحله قالب را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی درون مایه کیک و حباب ها از بین برود.
کیک خیس یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا در کافی شاپ ها سرو می شود
مرحله هفتم
حالا قالب کیک را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزد. در همین حین سس کیک را آماده می کنیم. برای این منظور یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله هشتم
در این مرحله شیر را به همراه شکر درون قابلمه می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم تا شکر حل شود. در ادامه روغن مایع و کاکائو را اضافه می کنیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
مرحله نهم
حالا به هم زدن سس را ادامه می دهیم تا جوش بیاید. پس از آن که سس جوش آمد حرارت را خاموش می کنیم. پس از گذشت ۳۰ دقیقه کیک را تست می کنیم، در صورتی که کیک کاملا پخته بود آن را از فر خارج می کنیم.
کیک هویج یکی از انواع کیک ها خوشمزه خانگی است که با دستورها و مواد متنوعی مانند دارچین، گردو و … درست می شود
ارسال دیدگاه