طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته ساده و خوشمزه
کوکو سیب زمینی ساده یکی از اون غذاهاییه که مخصوصا وقتی عجله داری میتونی روش حساب کنی، چون نه تنها تو کمترین زمان درست میشه، بلکه نیاز به مواد اولیه خاصی نداره و به سادگی درست میشه.
به گزارش حرف تازه، طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته ساده و خوشمزه رو تقریبا همه یه جورایی باهاش آشنایی داریم، از اون جایی که یه غذای قدیمی و اصیل ایرانیه، سر سفره همه بوده و علاقه مندان خاصی داره که هیچوقت به خوردن این غذا نه نمیگن.
پختن کوکو سیب زمینی روشهای متفاوتی داره، اما اصیل ترین روش درست کردن کوکو با کمترین مواد اولیه تهیه میشه که همون سیب زمینی و تخم مرغه و بهش کوکوی ساده میگن.
چه غذایی میتونه به اندازه کوکو هم کم خرج باشه، هم پر خاصیت و سرشار از ویتامین و مواد معدنی باشه، هم اینکه زود هضم و سبک باشه و از همه مهمتر سالم باشه و به سرعت تهیه بشه.
اگه شما هم از علاقه مندان به کوکو سیب زمینی هستید و فکر به یه ساندویچ کوکو با گوجه خیارشور گشنتون میکنه، پس دست به کار بشید که بریم دو روش درست کردن کوکو ساده و پفکی رو براتون توضیح بدم.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته ساده و خوشمزه
دستور اول
مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی ساده و پخته
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد بزرگ |
تخم مرغ | ۳ عدد |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
زرد چوبه | نوک قاشق چای خوری |
روغن | به مقدار لازم |
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده و خوشمزه
-
طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده رو با آبپز کردن سیب زمینی ها شروع کنید، به این صورت که یه قابلمه آب رو روی حرارت مناسب بزارید و اجازه بدید که سیب زمینیها به مدت ۲۰ دقیقه نیم پز بشن.
نکته: یادتون باشه که پختن زیاد باعث وا رفتن میشه و بهترین حالت نیم پز کردن سیب زمینیه.
-
روند پخت کوکو بعد از اینکه سیب زمینی ها اماده شدن، اجازه بدید که دماشون پایین بیاد و در ادامه با رنده، اون ها رو داخل یه کاسه مناسب رنده کنید.
نکته: اگه زمان داشته باشید، بهتره که ۱۵ دقیقه سیب زمینی رنده شده رو توی یخچال بزارید.
-
حالا نوبت به تخم مرغها میرسه که یه کاسه مناسب رو انتخاب کنید و تخم مرغها رو داخلش بریزید و نمک و فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید که رنگش عوض بشه.
-
نحوه آماده سازی مواد کوکو سیب زمینی رو با مخلوط کردن مایه تخم مرغ با سیب زمینی ادامه بدید و به خوبی باهم مخلوط کنید که یه مایه چسبناک و خوشرنگ به دست بیاد.
-
وقتش رسیده که کوکو ها رو سرخ کنید. پس یه تابه مناسب رو روی حرارت ملایم بزارید و به اندازه کافی توی تابه روغن بریزید که داغ بشه.
-
یه مقدار از مایه کوکو رو بردارید و کف دستتون بزارید و اون رو به شکل توپ، گرد کنید و بعد با کف دست دیگهتون روشو فشار بدید که پهن بشه و اون رو توی روغن بزارید.
-
مواد کوکو سیب زمینی رو به همین طریق توی روغن بزارید و هر طرفشون که سرخ شد، برعکسش کنید و بعد از سرخ شدن میتونید اون رو روی کاغذ روغنی هم بزارید که روغن اضافیش گرفته بشه.
نکته: نیم پز کردن سیب زمینی باعث میشه که کوکو روغن کمتری به خودش جذب کنه.
اینم از طرز تهیه کوکو ساده و خوشمزه در کمترین زمان ممکن.
دستور دوم
طرز تهیه کوکو سیب زمینی قاشقی یا پفکی
کوکو سیب زمینی هم مثل خیلی از غذاهای دیگه ایرانی، روشهای پخت زیادی داره که هر کدوم رو میتونید تو موقعیت های مختلف درست کنید.
یکی از این روش ها، تهیه کوکو به صورت پفکی یا به اصطلاح قاشقیه که میتونید از این نحوه کوکو واسه عصرانه و تزیین سفره به همراه سبزی و گوجه، استفاده کرده و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی پفکی | |
سیب زمینی | ۴ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
سیر | ۳ حبه |
نمک | به مقدار لازم |
زردچوبه | نوک قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق مربا خوری |
سبزیجات معطر و خشک | به اندازه دلخواه |
روغن مایع | به اندازه کافی |
ارسال دیدگاه