طرز تهیه کوکو سبزی با زرشک و گردو
کوکو سبزی با زرشک و گردو یکی از انواع غذاهای اصلی و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.
به گزارش حرف تازه ، کوکو سبزی از غذاهایی است که نیاز به معرفی ندارد و به دلیل اینکه خیلی سریع و آسان تهیه می شود و طعم بسیار خوشمزه ای دارد یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود.
البته کوکو سبزی به صورت ساده از ترکیب سبزی کوکویی و تخم مرغ تهیه می شود، ولی اگر بخواهیم آنرا به صورت مجلسی تر درست کنیم می توانیم مانند این دستور مقداری زرشک و مغز گردو هم به آن اضافه کنیم.
یکی دیگر از روش هایی که باعث مجلسی تر شدن این غذا می شود آن است که این کوکو را مانند هتل ها به صورت قالبی درست کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه کوکو سبزی با زرشک و گردو
مواد لازم برای ۴ نفر |
|
سبزی کوکوئی |
۵۰۰ گرم |
تخم مرغ |
۲ عدد |
مغز گردو |
½ پیمانه |
زرشک |
۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه |
به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن |
به مقدار کافی |
ارسال دیدگاه