طرز تهیه کوفته سبزی به سبک سنتی
کوفته سبزی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپیهای متنوعی درست میشود.
به گزارش حرف تازه به نقل از ایرنا ، کوفته از دیگر غذاهای آب دار است که جزء دسته غذای سنتی نیز میباشد. در شهرهای مختلف، کوفته به روشهای مختلف تهیه میشود و انواع مختلفی دارد مانند کوفته آرد نخودچی قزوین، کوفته برنجی تبریز، کوفته سبزی شیراز و …
کوفته سبزی به دلیل وجود سبزی فراوانی که دارد به نسبت کوفتههای دیگر که رنگشان قرمز است، سبز رنگ است. برای تهیه این غذا با ما همراه باشید.
مواد اولیه و طرز تهیه کوفته سبزی
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
پیاز متوسط: ۳ عدد
نخود آبگوشتی: ۳۰۰ گرم
برنج: ۵ لیوان
سبزی (جعفری، شوید، تره و ترخون) ساطوری شده: ۱ کیلو
کشمش یا آلو: ۱ مشت
گردو: ۱ مشت
پیاز داغ: ۱ لیوان
نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه
نخود و برنج را یک روز قبل در آب خیس کنید. سپس برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا کاملا آب آن برود تا در مراحل بعدی کوفته وا نرود.
یک لیوان برنج و مقداری از سبزی ساطوری شده را در قابلمه بریزید و بگذارید با آب زیاد به صورت آش پخته شود.
پیازها را بسیار ریز رنده کنید و همراه با گوشت و نخود و برنج باقی مانده مخلوط کنید و آن را با چرخ گوشت دوباره چرخ کنید. در مرحله دوم نمک، زردچوبه و فلفل را به میزان کافی اضافه کنید. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست تمیز ورز دهید.
پیاز داغ را همراه با کشمش (یا آلو) و گردو در ۱ قاشق روغن تفت دهید و کمی زردچوبه به آنها بزنید. مواد کوفته را با دست بردارید و کمی از این مخلوط درون آن جا دهید. سپس گلوله کوفته را درست کنید. گلوله ها را به آرامی و با کمی فاصله در آب سبزی و برنج در حال جوش بیندازید.
ارسال دیدگاه