طرز تهیه کوفته روسی با طعمی فوق العاده
کوفته روسی یکی از کوفته های بسیار خوشمزه و راحت می باشد که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.
به گزارش حرف تازه به نقل از پارسی دی ، کوفته روسی بسیار سبک می باشد و می توانید به همراه یک سس ربی در خانه تهیه کنید. کوفته روسی برعکس کوفته های ما ایرانی ها در سایز های کوچک تر تهیه می شود و به همین دلیل می توانید هم با نان تازه و هم برنج سرو کنید. تمامی مواد این کوفته در دسترس می باشد و با ذائقه ما ایرانی ها بسیار هماهنگ است. بافت کوفته روسی بسیار نرم و آبدار می باشد و در بعضی از رسپی ها از خامه و رب برای تهیه سس این کوفته استفاده می شود. امروز طرز تهیه کوفته روسی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم و طرز تهیه کوفته روسی خوشمزه و ساده
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- گوجه ۲ الی ۳ عدد
- فلفل دلمه ای ۲ عدد
- جعفری ریز خرد شده ۱۲۰ الی ۱۵۰ گرم
- برنج نیم پز ۱ استکان
- آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری سر پر
- تخم مرغ ۱ عدد
- شکر ۱ ق چای خوری
- رب گوجه ۲ ق چای خوری
- پیاز داغ ۵ ق غذا خوری
- زردچوبه ۱ ق چای خوری
- فلفل سیاه ۱ ق چای خوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل قرمز تند ۱/۸ ق چای خوری
طرز تهیه کوفته روسی خوشمزه با برنج و گوشت چرخ کرده
مرحله اول : آماده سازی مواد کوفته
ابتدا باید گوشت را با نصف پیاز داغ گفته شده در دستور و تمام ادویه ها و نمک خوب باهم مخلوط کنید تا یکدست شود. می توانید از پیاز خام رنده شده و آب گرفته شده نیز استفاده کنید و درصد چربی گوشت نباید خیلی زیاد باشد. مواد را باهم خوب مخلوط کنید. برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید و به همراه کمی آب بگذارید تا نیم پز شود، یعنی دانه های برنج را زمانی که فشار می دهید کمی سفت باشد.
مرحله دوم: افزودن تخم مرغ
در ادامه تخم مرغ و جعفری ساطوری شده و برنج نیم پز شده را خوب باهم مخلوط کنید. این مخلوط کوفته را برای ۵ الی ۶ ساعت خوب باهم ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. می توانید برای ورز دادن از غذاساز استفاده کنید و خوب ورز دهید تا مواد مسنجم شود.
مرحله سوم: سرخ کردن کوفته ها
در ادامه از مواد کوفته به اندازه یک تخم مرغ بردارید و به شکل بیضی به آن فرم دهید و یا می توانید به صورت گرد تهیه کنید. بهتر است دست های خود را کمی خیس کنید تا بتوانید به گوشت خوب حالت دهید. کوفته ها را داخل روغن خوب سرخ کنید تا طلایی شود.
مرحله چهارم: تهیه کوفته روسی
در ادامه در همان تابه که کوفته ها را سرخ کنید باید رب گوجه را برای ۱ الی ۲ دقیقه تفت دهید تا از خامی خارج شود. سپس باقی مانده پیاز و فلفل سیاه و شکر و کمی نمک را اضافه کنید و ۳ پیمانه آب بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید و آبلیموترش را بریزید و صبر کنید تا ریز جوش بزند. در یک تابه ریخته فلفل دلمه های برش زده را کف تابه قرار دهید و کوفته ها را روی آن بریزید و نصف سسی که درست کردید روی آن بریزید و درب تابه را بسته و برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا قل بخورد. سپس باقی مانده سس و گوجه های حلقه شده را در تابه قرار دهید و برای نیم ساعت دیگر بگذارید تا پخته شود و سس غلیظ شود. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کوفته روسی با سس مخصوص
- حتما از آبلیموترش تازه استفاده کنید.
- می توانید به دلخواه از پوره گوجه فرنگی بجای رب استفاده کنید.
- می توانید از جعفری خشک یا تازه استفاده کنید.
ارسال دیدگاه