طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی

با طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی در این مقاله همراه ما باشید.

به گزارش قلم آزاد، هنر آشپزی یکی از جذاب ترین هنرهای مشترک میان خانم ها و آقایان محسوب می شود، هنری که سالهاست به شکلی جدی و البته تخصصی تر به آن پرداخته می شود. حالا اینکه بتوانید با ساده ترین مواد اولیه یک غذای خوشمزه و سالم برای اعضای خانواده تهیه کنید، قطعا نیاز به ایده و ترفندهایی دارد. با طرز تهیه کشک بادمجان همراه ما باشید.

کشک بادمجان یکی از پیش غذاهای خوشمزه و قدیمی سفره های ایرانی است این پیش غذای لذیذ همانند میرزاقاسمی،  حلیم بادمجان و بسیاری از غذای اصیل ایرانی همیشه پرطرفدار بوده و کمتر کسی می تواند، بگوید دستور پخت این غذای ساده و خوشمزه را بلد نیست. ولی همین طور که می دانید کشک بادمجان در چندین ورژن مختلف تهیه می شود و برای هر مذاقی سازگار است.

مواد لازم برای کشک و بادمجان رژیمی

بادمجان متوسط : ۴ عدد

سیر له شده :۶ عدد

پیازخرد شده : ۱ عدد

روغن :۱ قاشق غذا خوری

نمک و زردچوبه :به میزان کافی

کشک :۱/۲ پیمانه در صورت دلخواه

طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی

 طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمی

مرحله اول:

در ابتدای پخت کشک و بادمجان رژیمی باید ۲ عدد از بادمجان های تهیه شده را با منقل یا فر کبابی کنید  چون عطر و بوی بادمجان کبابی در کشک بادمجان غذا را خوش طعم تر می کند. بعد از خنک شدن پوست آن را بگیرد و خرد کنید. ۲ عدد بادمجان دیگر را هم پوست بگیرید و به اندازه های کوچک خرد کنید.

مرحله دوم:

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و به اندازه یک قاشق غذا خوری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز ها را داخل آن بریزید و تفت دهید. سیر له شده را هم به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید. کمی نمک و زردچوبه روی آنها بپاشید و تفت دهید تا عطر زردچوبه در بیاید.

مرحله سوم:

بادمجان های کبابی و خام را هم به پیاز ها اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد در تابه را ببندید و  اجازه دهید با حرارت خیلی کم بادمجانها آب بیندازند و نرم شوند.

مرحله نهایی:

بعد از اینکه تمام آب بادمجان ها  کشیده و پخته  شد آن را از روی حرارت بردارید و با مقداری نعناع داغ، پیاز داغ، سیر داغ، گردوی خرد شده و مقداری زعفران تزیین کنید. اگر هم دوست داشته باشید می توانید مقداری کشک را در آخر پخت اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی

نکات

 اگر فقط دو عدد از بادمجان ها را کبابی کردم فقط به خاطر عطر و بویی است که به غذا می دهد چون زمانی که کبابی می شوند گوشت شان هم کمی کمتر می شود و ترجیح می دهم بادمجان های دیگر کامل و گوشتی استفاده شوند.

در تفت دادن اون یک عدد پیاز هم فقط از یک قاشق غذا خوری روغن استفاده می کنیم.

در صورت تمایل می توانید ۱/۲پیمانه کشک را در آخر پخت اضافه کنید خوب هم بزنید بعد از چند دقیقه از روی حرارت برداشته و روی آن را تزئین کنید.