طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و سنتی
کشک بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با رسپی های بسیار متنوعی تهیه می شود.
به گزارش حرف تازه ، برای مشاهده دستور آشپزی سنتی و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک بادمجان در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴ عدد درشت |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
کشک | ۴ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۴ حبه |
نعناع خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه کشک و بادمجان
مرحله اول
برای تهیه کشک بادمجان مجلسی ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم، سپس به صورت ورقه ای برش می زنیم و داخل یک سینی قرار می دهیم. در ادامه مقداری نمک روی بادمجان های می پاشیم و اجازه می دهیم ۲۰ دقیقه استراحت کنند.
نکته: معمولا بادمجان هایی که حاوی تخمه های زیاد نیستند، طعم شیرینی دارند و نیاز به مرحله تلخی گیری ندارند.
مرحله دوم
این کار باعث می شود علاوه بر اینکه تلخی بادمجان ها گرفته شود، هنگام سرخ کردن هم روغن کمتری جذب کنند. در ادامه بادمجان ها را آبکشی می کنیم و با دست کمی فشار می دهیم تا آب اضافی موجود در بادمجان ها خارج شود.
مرحله سوم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن داغ شد، بادمجان ها را به تابه اضافه می کنیم و دو سمت بادمجان ها را به خوبی سرخ می کنیم، سپس از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.
ارسال دیدگاه