طرز تهیه چیپس و پنیر به سبک رستوران ها
بشقاب داغ چیپس و پنیر یکی از انواع فست فودهای خوشمزه است که بهخصوص در میان کودکان بسیار محبوب است و میتوانید آن را در منزل تهیه کنید.
به گزارش حرف تازه به نقل از فرارو ، بشقاب داغ یکی از غذاهای مدرنی است که این روزها به منوی فست فودها اضافه شده است و خیلی طرفدار دارد. کسانی که عاشق چیپس و سیب زمینی هستند، همیشه بشقاب داغ را انتخاب میکنند و به خصوص کودکان این غذا را خیلی دوست دارند. شما میتوانید با روشی ساده در منزل این غذای خوشمزه را به صورت سالم تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید. در ادامه این مطلب میخواهیم طرز تهیه چیپس و پنیر به سبک رستوران ها را به شما آموزش بدهیم. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه چیپس و پنیر
چیپس ساده نمکی: ۱ بسته
ژامبون مرغ: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۵ عدد
فلفل دلمهای: ۱ عدد
پنیر پیتزا رنده شده: ۱ لیوان
سس کچاب: به میزان لازم
سس فرانسوی: به میزان لازم
پاپریکا و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این بشقاب داغ چیپس و پنیر خوشمزه اول یک ظرف مناسب فر را انتخاب کنید که گرد و گود باشد. حالا چیپس نمکی را کف ظرف بریزید و مقداری سس کچاب و سس فرانسوی روی چیپسها بریزید. ژامبونها را خرد کنید و روی چیپسها بریزید.
فلفل دلمهای و قارچ را هم به صورت نگینی خرد کنید و روی ژامبونها بریزید و پخش کنید. در آخر پنیر پیتزای رنده شده را روی سطح مواد بریزید و روی ظرف را کاملا با پنیر بپوشانید و پاپریکا و فلفل سیاه بپاشید. حالا ظرف را داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا پنیرها آب شود و مواد بپزد. بشقاب داغ چیپس و پنیر شما در این مرحله آماده سرو است که میتوانید آن را همراه با هر سسی که دوست دارید، بخورید. نوش جان.
نکات تکمیلی
۱ ـ اگر میخواهید این غذا کم کالریتر یا سبکتر باشید، میتوانید به جای چیپس از سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید.
۲ ـ به جای پنیر پیتزا میتوانید از پنیر ورقهای گودا هم استفاده کنید.
۳ ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و… است؛ همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. هنگام خرید قارچ به این
نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راههای تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچهایی را که روی پوست آنها لکه قهوهای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید. برای تهیه بشقاب داغ بهتر است از قارچهای ریز و دکمهای استفاده کنید.
۴ ـ همانطور که میدانید فلفل دلمهای سبزی پرخاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد بهویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قویتری دارد.
فلفل دلمهای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کمخونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمهای برجستگیهایی وجود دارد. فلفل دلمههایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمهای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خامخواری مناسبتر از فلفل نر است.
فلفل دلمهای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کمتری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده میشود و در آشپزی کاربردیتر است. برعکس فلفل دلمهای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمیشود و خوشمزه باقی میماند.
ارسال دیدگاه