طرز تهیه پوره سیب زمینی به روش اصل فرانسوی با شیر
پوره سیب زمینی غذایی سریع، خوش طعم و لذیذ است که در وعدههای غذایی مختلف قابل میل کردن است. پوره سیب زمینی را میتوانید برای صبحانه، ناهار یا شام میل کنید. همچنین پوره سیب زمینی میتواند یک پیش غذای مناسب برای زمانی باشد که در خانه مهمانی دارید؛ آن را کنار سالاد یا فینگر فود سرو کنید تا میز بهتری داشته باشید.
به گزارش حرف تازه ، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پوره سیب زمینی را مرحله به مرحله آموزش دهیم. با ما در این آموزش تهیه غذا همراه باشید.
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
شیر | نصف لیوان |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
مراحل طرز تهیه پوره سیب زمینی
با مراحل طرز تهیه پوره سیب زمینی همراه ما باشید.
مرحله اول: آبپز کردن سیب زمینی
ابتدا سیب زمینیها را خوب بشویید و در یک قابلمه مناسب روی گاز قرار دهید و زمان دهید تا خوب آبپز شوند. بعد از آبپز شدن، اجازه دهید تا کمی خنک شوند و بعد پوستشان را جدا کنید و در یک ظرف مناسب قرار دهید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
بعد از این که سیب زمینی ها خنک شدند، آنها را با استفاده از گوشتکوب به خوبی له کنید تا جایی که تکه مجزا از سیب زمینی پخته قابل دیدن نباشد. این کار کمک میکند تا بافت پوره سیب زمینی یکدستتر شود.
سپس شیر و کره را به آن اضافه کنید و مجددا با استفاده از گوشتکوب آن را بکوبید تا شیر و کره به صورت کامل با سیب زمینی ترکیب شوند.
مرحله سوم: تزئین کردن پوره سیب زمینی
در مرحله پایانی، پوره سیب زمینی باید بافتی نرم و لطیف داشته باشد. آن را در یک ظرف مناسب بکشید و روی پوره را با جعفری تزئین کنید و به صورت گرم میل کنید.
نکات مهم در خصوص تهیه پوره سیب زمینی
- این دستور پخت، ساده ترین دستور پخت پوره سیب زمینی است. میتوانید بسته به سلیقه خودتان، خامه یا سبزیجات دیگری به پوره سیب زمینی اضافه کنید.
- بسیار مهم است که سیب زمینی پختهها را به خوبی له کنید. پس برای این کار زمان کافی را در نظر بگیرید و با حوصله این کار را انجام دهید.
امیدوارم از طرز تهیه پوره سیب زمینی از انواع غذا با سیب زمینی، خوشتان آمده باشد.
ارسال دیدگاه