طرز تهیه لپه پلو با سویا | خوراکی خوشمزه و ساده

پلو ها یکی از غذا های بسیار خوشمزه و ساده هستند که می توانید با گوشت یا مرغ تهیه کنید و شما می توانید این بار قرار است با سویا می توانید این پلو را تهیه کنید. سویا یکی از پروتئین بسیار مهم است و برای کسانی که دوست ندارند گوشت و مرغ مصرف کنند گزینه بسیار خوبی می باشد و شما می توانید این بار این پلو را با سویا چرخ شده یا معمولی تهیه کنید و در کنار سالاد شیرازی یا ماست سرو کنید.

به گزارش حرف تازه به نقل از پارسی دی ، امروز طرز تهیه لپه پلو با سویا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

سویا ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه لپه پلو با سویا

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید لپه را برای ۱ ساعت خیس کنید و با مقداری آب بگذارید تا پخته شود و بهتر است کمی زنده بردارید تا در حین پخت له نشود. سویا را با کمی آب گرم خیس کنید و بعد از نرم شدن داخل آبکش بریزید و می توانید در این مرحله سویا را کمی چرخ کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود و بعد سویا را اضافه کنید و تفت دهید تا سویا سرخ شود و بعد ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید و بعد گوجه خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و در ادامه رب را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

در ادامه باید کمی آب به مواد اضافه کنید تا سویا و گوجه کمی نرم شود و بعد از خوشرنگ شدن مواد می توانید کمی دارچین نیز به مواد اضافه کنید. سیب زمینی را نیز بشورید و خلالی خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا سرخ و طلایی شود.

مرحله چهارم: تهیه لپه پلو با سویا

برنج را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و نرم شود و زمانی که جوشید آبکش کنید کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و برنج را با مواد میانی مخلوط کنید و هم بزنید یا به صورت لایه ای مواد را بریزید و لپه پلو با سویا را برای ۴۰ دقیقه دم بگذارید تا و در انتها کمی کره یا روغن روی برنج بریزید و در کنار سیب زمینی سرخ شده میل کنید. نوش جان

فوت و فن های طرز تهیه لپه پلو با سویا

  1. می توانید به مواد قارچ اسلایس شده یا نخود فرنگی نیز اضافه کنید.
  2. می توانید گوجه فرنگی را بجای اسلایس کردن پوره کنید.
  3. بین لایه های که برنج و مواد میانی می ریزید می توانید از کمی زعفران دم شده نیز استفاده کنید.
  4. به دلخواه می توانید از فلفل دلمه خرد شده نیز استفاده کنید.
  5. در حین تفت دادن سویا کم کم روغن اضافه کنید زیرا سویا روغن را به خودش می گیرد.