طرز تهیه سس قارچ برای سیب زمینی و استیک
سس قارچ با خامه و آرد یکی از هزاران نوع سس است که گزینه بسیار مناسبی برای سیب زمینی، پاستا، برگر، استیک و مرغ می باشد. سس قارچ بر پایه آرد و شیر بدون سس مایونز تهیه شده و از کالری کمتری نسبت به سس قارچ با مایونز برخوردار است. پیشنهاد می شود این سس را در کنار پاستا و مرغ حتما امتحان نموده و از طعم آن لذت ببرید.
به گزارش حرف تازه به نقل از آلامتو ، قطعا سرو غذا همراه با سس قارچ یک تجربه باور نکردنی خواهد بود. امروز طرز تهیه سس قارچ با خامه و آرد غلیظ و خوشمزه برای سیب زمینی و استیک را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه سس قارچ برای سیب زمینی و استیک
- قارچ ۲۵۰ گرم
- آرد سفید ۱ قاشق غذا خوری
- خامه ۱ پیمانه
- پنیر پیتزا ۲ ق غذا خوری
- شیر ۱ پیمانه
- آب لیمو یک ق غذا خوری
- کره ۱ ق غذا خوری
- نمک، فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
- جعفری ریز خرد شده دلخواه مقداری
مرحله اول: سرخ کردن قارچ
برای تهیه سس قارچ با خامه و آرد ابتدا قارچ ها را تمیز شسته و آبکشی نمایید. سپس قارچ ها را خشک نموده و با چاقو اسلایس نمایید. قارچ های اسلایس شده را در تابه مناسبی ریخته و شعله را روشن کنید. با شعله بالا شروع به تفت دادن قارچ ها نموده و از آب انداختن آن جلوگیری نمایید. در حین تفت دادن آب لیمو را به قارچ ها اضافه نمایید تا سیاه نشوند. در مرحله آخر سرخ شدن قارچ ها پنیر پیتزا را به آن افزوده و هم بزنید. سپس شعله را خاموش نمایید.
مرحله دوم: سرخ کردن آرد
در ظرف دیگری کره را ریخته و روی شعله قرار دهید. پس از آب شدن کره آرد را به آن افزوده و مدام هم بزنید؛ تا بوی خامی آرد گرفته شود. شیر و خامه را که از قبل در دمای محیط قرار داده اید به آرامی به آرد افزوده و هم بزنید.
مرحله سوم: افزودن ادویه
در این مرحله قارچ های سرخ شده و نمک، آویشن و فلفل سیاه را به آن افزوده و هم بزنید. اجازه دهید سس به قدری روی شعله بماند که به غلظت مورد نظر شما برسد.
مرحله چهارم: سرو سس قارچ با خامه و آرد
اکنون سس قارچ با خامه و آرد شما به غلظت مورد نظر رسیده و آماده است. بهتر است شعله را خاموش نموده و سس قارچ را در ظرف سرو پاستا، استیک، مرغ گریل، سیب زمینی، برگر یا هر نوع غذایی که دلخواه شما است قرار داده و برای تزئین مقداری جعفری خرد شده روی آن بریزید. نوش جان.
نکات کلیدی در تهیه سس قارچ با خامه و آرد غلیظ و رستورانی
- قارچ های اسلایس شده را با دمای بالا تفت دهید تا آب نیاندازند.
- در صورت آب انداختن قارچ ها آنقدر با شعله بالا تفت دهید تا آب آن تمام شده و سپس اقدام به افزودن پنیر پیتزا نمایید.
- حتما به قارچ های در حال سرخ شدن آب لیمو اضافه نمایید در غیر این صورت قارچ ها سیاه خواهند شد.
- نمک، فلفل سیاه و آویشن را می توانید در مرحله تفت قارچ به قارچ ها اضافه نمایید.
ارسال دیدگاه