طرح آمایش سرزمین در چهار ناحیه گیلان بررسی خواهد شد
حرف تازه – رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، از انعقاد قرارداد بازنگری طرح آمایش سرزمین گیلان در تیر ۹۶ خبر داد و گفت: برای تداوم کارگاه هم اندیشی آمایش سرزمین استان را به چهار ناحیه و ۱۲ کارگروه تقسیم خواهیم کرد. به گزارش حرف تازه به نقل از ایسنا، کیوان محمدی در اولین کارگاه هم اندیشی […]
حرف تازه – رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، از انعقاد قرارداد بازنگری طرح آمایش سرزمین گیلان در تیر ۹۶ خبر داد و گفت: برای تداوم کارگاه هم اندیشی آمایش سرزمین استان را به چهار ناحیه و ۱۲ کارگروه تقسیم خواهیم کرد.
به گزارش حرف تازه به نقل از ایسنا، کیوان محمدی در اولین کارگاه هم اندیشی مرحله شناخت و تحلیل وضع موجود برنامه آمایش استان گیلان، اظهار کرد: امیدواریم این کارگاه طی ماه های آینده تکرار شود تا ما بتوانیم برای استان خودمان تصمیم مناسب و جامعی را اتخاذ کنیم و راه توسعه گیلان را برای خود و آیندگان روشن سازیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان، با بیان اینکه موضوع آمایش سرزمین در کشور از سال ۸۴ آغاز شد، افزود: مطالعات اولیه طرح آمایش در اکثر استان ها صورت گرفت، اما با انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی، کار رها شد و به نتیجه مطلوب نرسید.
وی اضافه کرد: دفتر آمایش توسعه منطقه ای در سال ۹۰ مجددا کار آمایش را شروع کرد و دانشگاه گیلان عهده دار این طرح در استان شد و تا پایان سال ۹۳ کار را به اتمام رساند.
این مقام مسئول، با اشاره به احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی در اردیبهشت ۹۴ و سپرده شدن طرح آمایش به این سازمان، خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی در مرکز در تاریخ ۹ شهریور ۹۵ طی چند صفحه ایراداتی را بر طرح اولیه آمایش گیلان وارد کرد و خواستار بازنگری شد.
محمدی، با بیان اینکه در بازنگری ابتدا بر روی تیم آمایش سرزمین گیلان مطالعات انجام دادیم، گفت: تیم جدید را در قالب معاونت پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی تهران تعریف کردیم که از سابقه داران سازمان مدیریت و برنامه ریزی هستند.
وی از انعقاد قرارداد بازنگری طرح آمایش سرزمین گیلان در تیر ۹۶ خبر داد و اضافه کرد: مقرر شد طی چندماه کار بازنگری انجام شود. در این راستا قطعا نیازمند مشاوره مدیران، فرمانداران و همه صاحب نظران و کارشناسان استان هستیم تا همانند تدوین برنامه ششم ما را یاری کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، تجدیدنظر در طرح آمایش را با هماهنگی مرکز دانست و یادآور شد: برای تداوم کارگاه هم اندیشی آمایش سرزمین، استان را به چهار ناحیه و ۱۲ کارگروه تقسیم خواهیم کرد تا طرح تخصصی بررسی شود.
ارسال دیدگاه