شورا را از جناح بندی سیاسی برحذر داریم/ هیئت رئیسه در فرایند دموکراسی و بدون شائبه انتخاب شد
حرف تازه – احمدرمضانپور نرگسی در نطق پیش از دستور سومین جلسه شورای پنجم رشت، که عصر دیروز در ساختمان تاریخی شورا برگزار شد، بر همراهی و رفاقت اعضای شورا و عدم تشکیل فراکسیون های سیاسی تاکید کرد. عضو شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه انتخاب هیئت رئیسه در یک فرایند دموکراسی صورت گرفته […]
حرف تازه – احمدرمضانپور نرگسی در نطق پیش از دستور سومین جلسه شورای پنجم رشت، که عصر دیروز در ساختمان تاریخی شورا برگزار شد، بر همراهی و رفاقت اعضای شورا و عدم تشکیل فراکسیون های سیاسی تاکید کرد.
عضو شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه انتخاب هیئت رئیسه در یک فرایند دموکراسی صورت گرفته است گفت: این انتخاب بدون هیچ شائبه ای در محل فرمانداری رشت صورت گرفت.
رمضانپور افزود: انتخاب هیئت رئیسه تنها دو دقیقه رقابت بود و درواقع همه اش رفاقت بود.
وی با اعلام اینکه همه ما مصر هستیم همراهی و رفاقت داشته باشیم اظهار داشت: امیدوارم همواره رضای خدا، خدمت به مردم، صداقت و بی طرفی را در نظر بگیریم.
احمد رمضانپور نرگسی با تاکید بر اینکه باید شورا را از جناح بندی های سیاسی برحذر داشت افزود: ما مصمم هستیم در این مسیر گام برداریم.
عضو شورای اسلامی شهر رشت که به عنوان سرلیست امید به همراه فرهام زاهد و اسماعیل حاجی پور به شورای ۱۱ نفره رشت راه یافت خاطر نشان کرد: لیست امید برای همکاری و رفاقت آمده است.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود رسانه را پلی بین منتخبین مردم و مردم دانست و گفت: انتقادات رسانه ها در راستای سازندگی هیچ مشکلی ندارد.
رمضانپور افزود: رسانه ها باید مشکلات را به شورا انتقال دهند و تصمیمات شورایی را هم به اطلاع مردم برسانند.
عضو شورای پنجم رشت در ادامه به مقایسه رشت با شهرهایی مثل اردبیل و گرگان پرداخت و گفت: چه اتفاقی افتاده که آن شهرها پیشرفت محسوسی داشته اند اما ما به اهدافمان نرسیده ایم؟
احمد رمضانپور نرگسی نجات رشت را در گرو ورود سرمایه گذاران دانست و اعلام کرد: شهرداری نباید خودش خرج آبنما و پروژه های اینچنینی را بپردازد. باید اعتماد سرمایه گذاران را جلب کنیم تا بتوانیم کارهای بزرگی انجام دهیم.
وی در پایان با تاکید بر ضرورت ثبات در مدیریت شهری به تغییرات پیاپی سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: شهرهایی که پیشرفت کرده اند ثبات مدیریتی داشته اند. ما به طور متوسط هر ۹ ماه شهردار عوض کرده ایم. با این روند سنگ روی سنگ بند نمی شود. امیدوارم تصمیم عجولانه نگیریم و با انتخابی مناسب تا پایان چهارسال با یک شهردار به کارمان ادامه دهیم.
ارسال دیدگاه