شهردار ؛ در مسیر یا بر گُرده توسعه
محمود باقری خطیبانی* : حکایتی ز دهانت به گوش جان من آمد/ دگر نصیحت مردم حکایتست به گوشم( سعدی شیرازی ) آقای شهردار در نشست مطبوعاتی مورخ ۳۰/۱۰/۹۵ در باره استفاده از کارمندان زن شاغل در شهرداری در مصادر مدیریتی گفته اند : “خانم ها افراد بسیار مناسبی برای پست های مدیریتی هستند و دقت نظر […]
محمود باقری خطیبانی* : حکایتی ز دهانت به گوش جان من آمد/ دگر نصیحت مردم حکایتست به گوشم( سعدی شیرازی )
آقای شهردار در نشست مطبوعاتی مورخ ۳۰/۱۰/۹۵ در باره استفاده از کارمندان زن شاغل در شهرداری در مصادر مدیریتی گفته اند :
“خانم ها افراد بسیار مناسبی برای پست های مدیریتی هستند و دقت نظر بیشتری دارند و برای همین است که مانند خانم های حاضر در جلسه، تعداد خانم های همکار بنده در شهرداری زیاد است، حال هرکه می خواهد خوشش بیاید یا نیاید.”
“در مسیر توسعه نیازی به تعریف یا تکذیب کسی نیست، مسیر توسعه مسیر دیگریست و در این مسیر شاید نیاز به ده هزار تغییر باشد، سه هزار تغییر که چیزی نیست!”
۱- تعهد و تدین و مسئولیت پذیری خواهران و دخترانم در شهرداری رشت را باور دارم و آنان را شایسته ستایش می دانم .
۲- آقای ثابت قدم در مدت تصدی خود به عنوان شهردار رشت بیش از ۳۵۰۰ حکم جا به جایی نیرو زده اند و به تعبیر ایشان همه این احکام برای هموار کردن مسیر توسعه صادر شده و آنان مانع توسعه بوده اند !؟
۳- توسعه در لغت به معنای رشد تدریجی در جهت پیشرفتهترشدن، قدرتمندترشدن و حتی بزرگترشدن است (فرهنگ لغات آکسفورد ۲۰۰۱) . اما تعریف آقای شهردار از توسعه چیز غریبی است و کم کم دارم از این واژه می ترسم چون شهردار با هر کسی که منتقد یا مخالفش باشد برچسب ضد توسعه می زند و بحمدالله کارخانه برچسب زنی از نوع توسعه ای اش همواره دایر است !
۴- آقای شهردار خانم دکتر فرانک پیشگر که یکی از بانوان تحصیل کرده و متخصص شورا و دانشجوی دکتری محیط زیست و شگفتی ساز انتخابات شورای چهارم رشت است را چند روز قبل از سازمان پارک ها به علت موافقت با استیضاح شهردار برکنار کرد چون طبق منطق ایشان خانم پیشگر ضد توسعه بوده است!؟.
۵- اقای شهردار هم از شناسایی مردان توانمند و متخصصی که در شهرداری رشت خدمت می کنند عاجز بوده؟ و هم این که نتوانسته است به خاطر خلق و خوی ویژه اش و خودرایی و لجاجتش با آنان ارتباط برقرار کند؟ و از این منظر می شود ، خودرایی را معادل توسعه تعریف کرد !؟
۶- اصلاحات ساختاری و انسانی شهرداری سیستمی نیست؟ و به میل شهردار می چرخد و میل آقای شهردار طبق تعریف ایشان همان توسعه است !؟
۷- کلام آخر این که در تعریف لیبرالیستی از توسعه ، کلا مدرنیسم و توسعه ی مبتنی بر آن، در خدمت زن و با محوریت زن است آیا می شود چنین نتیجه گرفت که توسعه مد نظر آقای شهردار همان تعبیر و برداشت لیبرالیستی از توسعه از نوع غربی آن است البته با این تفاوت که شهردار استعداد جابه جایی مفاهیم و کاراکترهای ذی نقش در هر مفهوم را دارد؟
* عضو شورای اسلامی شهر رشت
انتشار یادداشت های دریافتی الزاما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت تنویر افکار عمومی، انجام رسالت رسانه ای و آشنایی مخاطبان با فضای روز مدیریت شهری رشت منتشر می شود. بدیهی است این حق برای افرادی که نامی از آنها می آید محفوظ است که از طریق همین رسانه به بیان نظرات و جوابیه خود بپردازند.
ارسال دیدگاه