به گزارش حرف تازه، احمد آقایی، با بیان اینکه کشورها با توجه به پیشینه فرهنگی و سبقه تاریخی خودشان با یک سری آیین ها به استقبال سال جدید می روند، اظهار کرد: در کشور ما نیز آیین کهن وجود دارد و ایرانیان با شادی و نشاط این آیین ها را برگزار می کنند.
وی با اشاره به تغییر در برگزاری این آیین ها طی سال های اخیر، افزود: متاسفانه برخی از عصیانگران از این وضعیت سوءاستفاده می کنند و خوشحالی مردم تبدیل به حوادث تلخ می شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان در گفت و گوی ویژه خبری باران، با بیان اینکه دستگاه قضایی بر اساس رسالت خودش و به کمک ضابطین و نظارت نیروی انتظامی و کار فرهنگی صدا و سیما امنیت را برای شهروندان فراهم می کند، گفت: خوشبختانه هر سال نسبت به سال قبل تر وضعیت بهتری داریم.
آقایی ادامه داد: امسال تذکرات قانونی لازم به آن دسته از افرادی که قصد اخلال و عصیانگری دارند اعلام شده و دستگاه قضایی بر مدار قانون و ذیل ماده ۶۱۸ قانون مجازات اسلامی اقدام می کند.
وی اضافه کرد: در راستای قانون مذکور هر کسی با مواد منفجره و محترقه و هر نوع ماده ناریه و آتش زا و خطرناک بخواهد سلب آرامش و اخلال نظم در جامعه کند و مانع از کسب و کار مردم شود، از سه ماه تا یک سال حبس دارد.
معاون دادگستری گیلان، تخریب اموال منقول و غیر منقول با هر نوع ماده ناریه را به استناد ماده ۶۷۷ قانون مجازات اسلامی دارای سه تا یک سال حبس دانست و خاطرنشان کرد: هر کسی بخواهد با مواد منفجره موجب مرگ فرد دیگری شود؛ در صورتی که از کشنده بودن آن خبر داشته باشد، قتل عمد محسوب می شود و قصاص در بر دارد، اما اگر نداند کسنده است، از مصائی شبه عمد بوده و دیه و مجازات حبس دارد.
وی سقط مادران باردار با مواد محترقه را براساس ماده ۶۲۲ قانون دارای شش ماه تا یک سال حبس دانست و یادآور شد: از خانواده ها تقاضا داریم مراقب فرزندان خود باشند و در این نشاط و شادی با آنان شریک شوند؛ قطعا دستگاه قضایی و پلیس با اقتدار با کسانی که می خواهند آشوب و اخلال در جامعه ایجاد کنند، برخورد می کنند.
ارسال دیدگاه