باهنر:

شاید ۱۴۰۰ رقابت بین لاریجانی و جهانگیری باشد

حرف تازه – رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: گر فرض کنیم شورای نگهبان کمی تسامح کند، در دوره‌های آینده‌ شومن انتخاب می‌شود، کسی که خوب بتواند بپیچاند، برنده می‌شود. محمدرضا باهنر درباره نتیجه احتمالی کنارگیری رئیسی به نفع قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری گفت:آقای قالیباف یک سری ریزش و یک سری رویش […]

حرف تازه – رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: گر فرض کنیم شورای نگهبان کمی تسامح کند، در دوره‌های آینده‌ شومن انتخاب می‌شود، کسی که خوب بتواند بپیچاند، برنده می‌شود.

محمدرضا باهنر درباره نتیجه احتمالی کنارگیری رئیسی به نفع قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری گفت:آقای قالیباف یک سری ریزش و یک سری رویش داشت. برخی از دوستان ما در جریان اصولگرایی هستند، به این سادگی زیر بار آقای قالیباف نمی‌رفتند و از این طرف البته ممکن بود بخشی از آرای آقای روحانی را که نهایتا به آقای روحانی رأی دادند، جلب کند، اما من خودم هم تحلیلم این بود که به نسبت آقای رئیسی، ریزش‌های رأی قالیباف بیش از رویش‌هایش بود. یعنی ۱۶ میلیون رأی نمی آورد.آقای رئیسی قدرت تجمع آرایش بیش از قدرت آقای قالیباف بود.
اهم اظهارات باهنر به شرح زیر است:
* متاسفانه انتخابات مجلس به‌گونه‌ای شده که آدم‌هایی که صلاحیت دارند به میدان وارد نمی‌شوند.برای اینکه پول باید خرج کنند الا ماشاءالله؛ ندارند. نه می‌توانند وامدار شوند و نه اهل چیزهای دیگر هستند.
* هر کس در مناظرات تلویزیونی انتخابات ریاست‌جمهوری بتوائد دیگری را لوله کند، برده است. یعنی اگر فرض کنیم شورای نگهبان کمی تسامح کند، در دوره‌های آینده‌ شومن انتخاب می‌شود، کسی که خوب بتواند بپیچاند، برنده می‌شود. یعنی مردم دیگر آنجا دنبال برنامه تجربه و سابقه نیستند.
* آقای لاریجانی آدم منطقی‌ای است، ممکن است بعضی از مواضع اصلاح‌طلبان را هم قبول داشته باشد، بعضی از مواضع اصلاح‌طلبان را هم قبول نداشته باشد. اگر بخواهیم محاسبه فیزیکی کنیم، باید طرف محاسبه کند که اگر خواست جای روحانی بنشیند، چقدر از آرایش می‌ریزد و چقدر از آرایش رشد می‌کند. آقای لاریجانی می‌تواند در موقعیت آقای روحانی قرار بگیرد.
*آقای لاریجانی می‌تواند بعضی از حرف‌های عُقلای اصلاح‌طلب را بپذیرد، حرف‌های عقلای اصولگرا را هم بپذیرد.
* درباره پذیرش لاریجانی از طرف اصلاح طلبان:
نمی‌دانم، بستگی دارد. آنها مقایسه‌ای عمل می‌کنند. آنها زمانی که از آقای روحانی حمایت کردند، حتما روحانی میل طبع‌شان نبوده، اما می‌گفتند از روی ناچاری است. همین دوره حتی، همین دوره الان آن‌هایی که یک مقداری غلظت اصلاح‌طلبی‌شان بیشتر است، به شدت از آقای روحانی گلایه دارند که تو سهم ما را مثلا در کابینه ندادی یا در مواضعت مثلا ندادی. هیچ اصلاح‌طلبی نمی‌گوید روحانی از اصولگراها استفاده کرده، می‌گوید آن طوری که باید از اصلاح‌طلبان استفاده کند، نکرده است. برعکس این، کسی آقای روحانی را متهم نمی‌کند که آقای روحانی تو رفتی همیشه از نیروهای اصولگرا استفاده کردی، در حالی که خاستگاه آقای روحانی قبل از سال ۹۲ عموما خاستگاه اصولگرایی بود. ما اصلا آثاری و علائمی از اصلاح‌طلبی در آقای روحانی نمی‌دیدیم.
* جهانگیری می‌تواند با بعضی از اصولگرایان کار کند. شاید این هم یک تصوری باشد که می‌تواند ۱۴۰۰ یک رقابتی بین لاریجانی و جهانگیری باشد.
*اگر آقای رئیسی باشد، آقای لاریجانی هم باشد، آقای رئیسی دیگر آرای ۱۶ میلیونی ندارد؛ روشن است، حتما بخشی از آرای رئیسی ریزش می‌کند به سمت لاریجانی. آقای جهانگیری هم دیگر آرای اصلاح‌طلبان را نمی‌تواند تمامش را گیر بیاورد. بخشی از آن را ممکن است برسد به آقای لاریجانی.
باشگاه خبرنگاران