سید عباس صالحی سرپرست وزارت ارشاد شد +‌ بیو گرافی

حرف تازه : درحالی که «انتخاب» ساعاتی پیش گزارش داد که «به احتمال زیاد سید عباس صالحی سرپرست وزارت ارشاد خواهد شد» ،‌لحظاتی پیش به طور رسمی اعلام شد که او سرپرست وزارت ارشاد با حکم رییس جمهور شده است. به گزارش حرف تازه به نقل از سرویس سیاسی «انتخاب» ، روز دوشنبه جلسه تودیع […]

حرف تازه : درحالی که «انتخاب» ساعاتی پیش گزارش داد که «به احتمال زیاد سید عباس صالحی سرپرست وزارت ارشاد خواهد شد» ،‌لحظاتی پیش به طور رسمی اعلام شد که او سرپرست وزارت ارشاد با حکم رییس جمهور شده است.
به گزارش حرف تازه به نقل از سرویس سیاسی «انتخاب» ، روز دوشنبه جلسه تودیع علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معارفه سید عباس صالحی در سالن بزرگ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ساعت ۱۰ صبح برگزار می شود.
وی متولد ۱۳۴۲ در مشهد بوده و دارای تحصیلات دکترای فلسفه است؛ سید عباس صالحی از سال ۱۳۵۱ وارد حوزه علمیه مشهد شد، دروس مقدماتی، سطوح مقدماتی و عالی را در حوزه علمیه مشهد گذراند؛ از سال ۶۰ به حوزه علمیه قم عزیمت کرد و دروس خارج را تا سال ۶۸ در آن حوزه گذرانیده و مجددا به مشهد عزیمت داشته و در دروس خارج اساتید مشهد ادامه تحصیل داد، در سال ۷۶ مجددا به حوزه علمیه قم مراجعت تحصیلی و علمی داشت.
دروس مقدماتی را در مدرسه آقای موسوی‌نژاد و دروس سطح را در خدمت آقایان حضرات صالحی‌، مدرسی و فلسفی گذراند، در حوزه علمیه قم از دروس حضرات آیات وحید خراسانی، شیخ جواد تبریزی بهره‌مند شد، پس از عزیمت از مشهد در دروس حضرات آیات زنجانی و علم الهدی شرکت کرد.
معاونان، سرپرست وزارتخانه های فرهنگ و ورزش می شوند/ سید عباس صالحی، جدی ترین گزینه سرپرستی ارشاد/ ایرنا:‌استعفای فانی منتفی نیست
وی همچنین در مباحث فلسفی از حضرات اساتید ابراهیمی دینانی، انصاری شیرازی و حسن‌زاده آملی بهره برده است.
از ابتدای ورود در حوزه، فعالیت‌های تدریس داشت و به تدریس اصول فقه، شرح لمعه، معالم و مکاسب مشغول بود.
در سال ۶۷ ـ ۶۵ سردبیر مجله حوزه و در سال ۷۶ ـ ۷۳ مسئول دفتر تبلیغات اسلامی خراسان بود، از سال ۷۶ تاکنون در سه دوره متوالی عضو هیات مدیریه دفتر تبلیغات اسلامی (و سپس عضو هیات امنای آن) بود.
از سال ۷۶ مدیر مسئول نشریه پژوهش‌های قرآنی و از همان سال عضو هیات تحریریه نشریات فقه اهل بیت و کاوش فقه در فقه اهل بیت بود.
صالحی در ادامه فعالیت‌های خود سال ۷۸ مدیر مسئولی و سردبیری نشریه «پگاه» را بر عهده داشت که تاکنون ۱۷۶ شماره از آن منتشر شده است.
از سال ۶۱ در مجله حوزه به عنوان یکی از نویسندگان آن مشغول به فعالیت بود، همچنین از همکاران تفسیر راهنما از ابتدای فعالیت تا مراحل پایانی آن بود، ضمنا در پاره‌ای از پروژه‌ها و فعالیت‌های علمی، در مدیریت و یا در طراحی آن نقش‌هایی داشت چون: کاربرد دانش اصول در فقه و …
از تالیفات وی می‌توان به، «‎تفسیر راهنما» اشاره کرد که در آن نقش ‎محقق را داشت، کتاب «حوزه و روحانیت»، «‎دانشگاه و دانشجو» از دیگر تالیفات اوست، البته ۲۲ مقاله هم نوشته که از آن جمله می‌توان به، ‎ابوذر امام، اسوه امام، ‎امام و سلوک تفسیری و… اشاره کرد.
معاون وزارت ورزش سرپرست می شود/ ایرنا:‌ استعفای فانی منتفی نیست

در پی استعفای وزیر ورزش و جوانان، یکی از معاونان او، سرپرست این وزارتخانه ها می شود.

به گزارش سرویس سیاسی انتخاب ، تا زمانی که جانشین محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان معرفی شوند، یکی از معاون او سرپرستی وزارتخانه ها را به عهده خواهند داشت. این فرد به زودی معرفی خواهد شد.
«انتخاب» همچنین روزگذشته از استعفای وزیر آموزش و پرورش خبر داد اما علی اصغر فانی این خبر را تکذیب کرد. با این حال یک منبع آگاه به  ایرنا (خبرگزاری دولت) گفت که استعفای وزیر آموزش و پرورش هنوز منتفی نشده است.
مونسان وزیر پیشنهادی ورزش می شود؟
از سوی دیگر یک منبع آگاه در گفت و گو با «انتخاب» اعلام کرد که در حال حاضر یکی از جدی ترین گزینه ها برای جایگزینی گودرزی و معرفی به مجلس برای وزارت ورزش، علی اصغر مونسان مدیرعامل سازمان منطقه‌آزاد کیش است.
ساعاتی قبل نیز مونسان اعلام کرد که «کسی برای وزارت ورزش با او صحبت نکرده»‌، این درحالیست که از روش و منش رییس جمهور چنین بر می آید که تا لحظه ی انتخاب قطعی، با هیچ گزینه ای گفت و گو نمی کند.
وی افزود: دادکان نیز یکی دیگر از گزینه های احتمالی وزارت ورزش است، اما با وجود سوابق مثبت وی، نزدیکان دولت معتقدند دادکان گزینه ای حساسیت برانگیز است و می تواند بار دیگر هجمه و حملات منتقدان علیه دولت را گسترش دهد.
تایید خبر «انتخاب» ؛ سید عباس صالحی سرپرست وزارت ارشاد شد +‌بیوگرافی/ مونسان وزیر ورزش می شود؟/ ایرنا:‌ استعفای فانی منتفی نیست/ معاون وزارت ورزش سرپرست می شود
قابل ذکر است، روز گذشته «انتخاب» به نقل از منابع آگاه، صالحی امیری و سلطانی فر را نیز یکی از گزینه های این وزارتخانه معرفی کرده بود ؛ این درحالیست که این دو قبلتر و در  ابتدای تشکیل کابینه به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش به مجلس نهم معرفی شده بودند اما موفق به کسب رای اعتماد نشده بودند.