فرهام زاهد در خصوص حمایت از سپیدرود و داماش مطرح کرد؛

دولت راه ورود بخش خصوصی به فوتبال را تنگ کرده/ کدام هیئت ورزشی کارکردی اجتماعی مثل فوتبال دارد؟/ تا دیرنشده باید کمک کنیم

حرف تازه – فرهام زاهد ارائه گزارش آماری از حمایت ها را اقدامی مناسب دانست و گفت: میزان حمایت های شهرداری باید به طور دقیق مشخص باشد و در اختیار مردم قرار بگیرد. به گزارش حرف تازه ، رئیس کمیسیون بودجه شورای اسلامی شهر رشت در جلسه کمیسیون فرهنگی شورا، به مصوبه ۱ میلیاردی حمایت […]

حرف تازه – فرهام زاهد ارائه گزارش آماری از حمایت ها را اقدامی مناسب دانست و گفت: میزان حمایت های شهرداری باید به طور دقیق مشخص باشد و در اختیار مردم قرار بگیرد.

به گزارش حرف تازه ، رئیس کمیسیون بودجه شورای اسلامی شهر رشت در جلسه کمیسیون فرهنگی شورا، به مصوبه ۱ میلیاردی حمایت از سپیدرود پس از صعود به لیگ برتر اشاره کرد و گفت: بر اساس اسناد ۵۰۰ میلیون تومان کمک نقدی و لجستیک در اختیار این تیم قرار گرفته است اما عملا یک چک ۱۰۰ میلیون تومانی به دلیل شرایط مالی نقد نشده است و ۴۰۰ میلیون تومان حمایت صورت گرفته است.

زاهد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در تمام دنیا حق پخش فوتبال درصد بالایی از درامد باشگاه ها را تشکیل می دهد گفت: از نام استادیوم، تا اسپانسر تولید کننده پیراهن، فروش پیراهن و تبلیغات روی لباس تیم و بلیط فروشی همه منابع درامدی باشگاه ها هستند و قرادادهای آنچنانی بسته می شود اما این بازار هم برای بخش خصوصی در ایران فراهم نیست.

عضو شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه با وجود تمام مشکلات فوتبال ورزش عامه پسندی در ایران است که تبدیل به ابزاری برای معروف شدن افراد و ورود جریانات مختلف شده است تصریح کرد: متاسفانه دولت راه ورود جریان خصوصی را به فوتبال تنگ کرده است و بیشتر تیم های خصوصی پس از پشت سرگذاشتن اتفاقات تلخ و گاهی شیرین از گردونه خارج شده اند.

وی با تاکید براینکه بنده هم به دنبال راهکاری هستم که منابع درامدی پایداری برای این دو تیم در سنوات آتی تعریف کند خاطرنشان کرد: اما امروز سرمایه هایی به نام سپیدرود و داماش داریم که نیاز به حمایت دارند و باید سریعا تصمیمی برای این دو تیم گرفته شود. زمانی که سپیدرود از کمرکش جدول پایین تر برود و وارد حاشیه شود دیگر حمایت هم سودی ندارد.

فرهام زاهد با انتقاد از کمبود فضاهای ورزشی مناسب در گیلان افزود: داماش در لیگ دسته دوم ۲ هزار هوادار به استادیوم می کشد و تیم هایی هستند که در لیگ برتر مجموع هواداران و کادر فنی آنها گاهی ۵۰ نفر هم نمی شود. اما متاسفانه در دل کویر استادیوم ۱۵ هزار نفری ساخته می شود و مظلومیت استان ما بیشتر دیده می شود. ما در بسیاری از ورزش ها زبانزد بودیم اما هرچه به سمت حرفه ای تر شدن ورزش ها رفتیم و مباحث مالی و امکانات مطرح شد فاصله گرفتیم. در ورزش حرفه ای تنها با غیرت و با دست خالی نمی توان موفق بود.

رئیس کمیسیون بودجه شورا با اشاره به اثرگذاری اجتماعی فوتبال ، متذکر شد: با احترام به تمامی هیئت های ورزشی کدام یک کارکردی مثل فوتبال دارند و چنین اثری بر جامعه می گذارند؟ امروز که داماش مجددا نفس می کشد بازخوردش را در جامعه می بینید و همه ما در قبال این اثر اجتماعی، از باب شادی و نشاط اجتماعی، اتحاد، جدایی از ناهنجاری ها و کاهش مفاسد اجتماعی مسئولیم و باید با توجه به وضعیت شهرداری مکانیزمی تعریف کنیم.

وی به تصمیم کمیسیون بودجه پرداخت و گفت: در کمیسیون بودجه به این جمع بندی رسیدیم که ردیف ۳ میلیاردی حمایت از ورزش به ۴ میلیارد افزایش یابد. ۱ میلیارد تومان پیش از این برای سپیدرود در نظر گرفته شده است؛ ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دیگر برای این تیم لحاظ شود و ۸۰۰ میلیون تومان هم به داماش کمک شود. برای سایر هیئت های ورزشی نیز ۹۰۰ میلیون تومان در نظر بگیریم. اما هر کمکی که قرار است در نظر گرفته شود سریعا تصمیم گیری شود. دیدار با مسئولین عالی رتبه نیز اگر قرار است صورت بگیرد باید در اسرع وقت باشد.

فرهام زاهد با اشاره به سال سقوط داماش تصریح کرد: آن سال داماش به ۲۰۰ میلیون تومان حمایت نیاز داشت اما نهایتا وارد بحران شد و ۶ ماه بردی نداشت. این مسائل تبعات فراوانی در جامعه دارد و نباید به آینده موکول شود. در خواست قالب مراجعین به ما این است که فکر عاجلی برای این دو تیم شود و باید عملیاتی کار کنیم.

وی در پایان گفت: به خوبی می دانیم که شهرداری وضعیت مالی مناسبی ندارد و توان پرداخت مبالغ میلیاردی به صورت نقدی امروز وجود ندارد.

فرهام زاهد همچنین بر تصویب جدولی برای حمایت از قهرمانان در چارچوب مشخص تاکید کرد.