حرف تازه – علی سعد (مدیر روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر «ساترا») در خصوص دلیل مجوز نگرفتن برنامه عادل فردوسی پور در یک رشته توئیت توضیحاتی ارائه کرد.
وی در این رشته توئیت نوشت:
۱. رویکرد ساترا حمایت از رسانههای صوت و تصویر ایرانی و محتوای بومی بر روی آنهاست. تعداد ۱۵۰ مجوز صادره در ۲ سال اخیر موجب شده طیف متنوعی از رسانهها به طور قانونی مشغول به فعالیت باشند.
۲. در اولین جلسه «شورای موافقت کلی انتشار» که ۹ مهر برگزار شد، به هر سه درخواست برنامههای ارائه شده از سوی رسانههای صوت و تصویر، پروانه انتشار اعطا شد. مجوز به برنامههای «همرفیق»، «واسخندیش» و «دیرین دیرین» که پیشبینی میشود اقبال مخاطبان را به خود جلب کنند، در این جلسه تصمیم گیری شد.
۳. شرط طرح برنامهها در شورای موافقت کلی انتشار، عدم وجود موانع حقوقی، قضایی و امنیتی است که در مورد برنامه «۹۹» که به درخواست فیلیمو و کافه بازار مطرح شده بود به دلیلعدم دریافت مکتوب استعلام مراجع مسئول، عملاً موضوع قابل طرح و بررسی توسط شورای مذکور نبود.
۴. حیطه مسئولیتی ساترا فقط تصمیمات رسانهای است. لذا در صورت وجود ملاحظات استعلامی، دعاوی حقوقی و یا پروندههای قضایی، ساترا امکان بررسی تقاضاهای رسیده را نخواهد داشت.
۵. اصل پایهای حرکت ساترا، حمایت از رسانهها و محتوای داخلی در کنار شفافیت و قاعدهمندی تصمیمات است. ساترا در حیطه مسئولیتی خود به اعلان شفاف دلایل تصمیمات متعهد است.
بنابراین گزارش چند روز گذشته برخی از رسانهها از مجوز نگرفتن برنامه عادل فردوسیپور که قرار بود بر بستر اینترنت ساخته و پخش شود، نوشتند. فردوسیپور از اسفند سال ۹۷ در پی اختلاف با مدیر شبکه سه از اجرا و تهیهکنندگی برنامه نود کنار گذاشته شد.
دلیل مجوز نگرفتن برنامه عادل فردوسی پور چیست؟
ارسال دیدگاه