دلواپسانی که یکباره لوکس سوار شدند…

حرف تازه : یک رسانه بیگانه که تعداد شاکیانش را می توان در کتاب گینس ثبت کرد اخیرا دلواپس یک شهر مظلوم شده است! این رسانه که به بداخلاقی مشهور است به جای اینکه به نقد عملکرد خودش بپردازد که شائبه استفاده ابزاری از جایگاه رسانه ای اش وجود دارد با تحت فشار گذاشتن برخی مدیران یک […]

حرف تازه : یک رسانه بیگانه که تعداد شاکیانش را می توان در کتاب گینس ثبت کرد اخیرا دلواپس یک شهر مظلوم شده است!

این رسانه که به بداخلاقی مشهور است به جای اینکه به نقد عملکرد خودش بپردازد که شائبه استفاده ابزاری از جایگاه رسانه ای اش وجود دارد با تحت فشار گذاشتن برخی مدیران یک استان سعی می کند تا باج رسانه ای بگیرد (که شاید متاسفانه در تعدادی هم موفق شده باشد که اینچنین به راه خود ادامه می دهد!) ؛ در مطالب اخیر خود نیز به شکل عجیبی به تخریب چهره های خدمتگزار و مردمی یکی از شهرها و استان ها پرداخته است.

اگر به مطالب این سایت در فاصله چند ماهه گذشته دقت کنید متوجه خواهید شد که چگونه عملکرد برخی مدیران آن استان که به زعم این رسانه ضعیف تلقی می شد، با یک نشست پشت پرده ای به صورت خودجوش تبدیل به عملکردی فوق العاده میشود!!!

در حالیکه صاحبان این سایت چند سالی است که از استانی به استان دیگر مهاجرت کرده اند و حتی هنوز کوچه پس کوچه های آن دیار مظلوم را به خوبی نمیشناسند؛ از اختلاس و ارتشا و ضعف و کم کاری مدیران آن شهر صحبت می کنند که این نیز جای بسی تعجب دارد!

جای واکاوی دارد چگونه رسانه ای که صاحبانش تا چندی پیش بالاتر از ماشین پژو را ندیده بودند و حالا با ماشینی لوکس در خیابان معروف همان شهر مظلوم جولان می دهند و جلساتشان را در یکی از برجهای معروف برای بر هم زدن جو آن شهر و استان برگزار می کنند از مسائل مالی و به زعم خود ضعف هر مدیر خوشنام بومی با اتهام و تخریب صحبت می کنند؟ به نظر می رسد با انتشار این نوع مطالب به دنبال فرار به جلو هستند تا با شلوغ بازی حواس ها را پرت کرده و به کاسبی در رسانه خود بپردازند!

اتفاقا مردم مایلند که اموال صاحبان این رسانه بیگانه با اموال چهره های مردمی که به اندازه سن این آقایان در خدمت نظام و انقلاب اسلامی بوده اند مقایسه شود تا “سیه روی شود هر که در او غش باشد “.

این رسانه که هر روز از مخاطبانش کاسته می شود و بین عوامل اجراییش نیز شکاف عمیقی ایجاد شده بهتر است نگران وضعیت اجتماعی خود باشد تا در حالتی نامتعادل در جاده های این کشور تصادف نکند یا در کنسرت خواننده زن لس آنجلسی که در یکی از کشورهای همجوار برگزار شد شرکت نکند و یا…

بهتر است پیشگوی انتخابات آتی شورای آن دیار مظلوم هم نباشد چون مردم “سره را از ناسره ” تشخیص می دهند و میدانند چه کسانی خدمتگزارند و چه کسانی مصرف کننده و به خوبی می دانند کدام کاندیداها را با رای پایین از انتخابات شوراها خارج کنند…

وقتی می توان از شهر و استانی مظلوم صحبت کرد که از بالای آن برج به شهر و استان نگاه نکنی و در میان مردم باشی تا بدانی درد آنها چیست! با ماشین چند صد میلیونی که نمی شود چاله چوله های آن دیار را تشخیص داد. شما هم اگر می توانید ابتدا در بطن جامعه باشید و بعد از آن نگران دیاری شوید که کیلومترها با زادگاهتان فاصله دارد.

ضمنا بهتر است پیکان انتقادات خود را به سمت افرادی ببرید که ضعفی از خود دارند تا شاید چیزی نصیبتان شود. با نقد شبه تخریب افراد و مسئولان مردمی، تنوری برایتان گرم نمی شود و فقط موج انتقادات را به سمت خود سرازیر خواهید کرد.