انتقادات رئیس شورای شهر رشت از سازمان عمران:

در پروژه های باز آفرینی جزیره ای عمل نشود/ پیگیری مرمت ساختمان ساعت، میرزا خلیل و فرهنگ و هنر/ مدل های اقتصادی به روز تعریف شود/ از تجربه شهرهای دیگر استفاده شود

علوی پیگیر مرمت ساختمان های تاریخی در اختیار شهرداری رشت مانند ساختمان بلدیه، عمارت میرزا خلیل رفیع و ساختمان فرهنگ و هنر شد و گفت: شهرداری پروژه های بازآفرینی را باید به شکل یک محور متصل به هم تعریف نماید و از جزیره ای عمل نمودن جلوگیری شود.

حرف تازه – سید امیر حسین علوی در برنامه های سه شنبه خود این هفته به بازدید از سازمان عمران و بازآفرینی شهری رفت.

رییس شورا در این جلسه به راهکارهای اقتصادی به جهت درآمدزایی در سازمان عمران اشاره نمود و اظهار داشت: ظرفیت های سازمان عمران با نیروی انسانی، تجهیزات و کارخانه آسفالت به گونه ای است که با برنامه ریزی و طراحی یک مدل اقتصادی می توان سازمان عمران را به یکی از پردرآمدترین سازمان ها تبدیل نمود و در همین راستا می توان بخشی از تولید کارخانه آسفالت را به پروژه های اقتصادی سازمان اختصاص داد.

علوی در ادامه پس از گزارش مدیر بازآفرینی شهرداری پیگیر مرمت ساختمان های تاریخی در اختیار شهرداری رشت مانند ساختمان بلدیه، عمارت میرزا خلیل رفیع و ساختمان فرهنگ و هنر افزود: شهرداری پروژه های بازآفرینی را باید به شکل یک محور متصل به هم تعریف نماید و از جزیره ای عمل نمودن جلوگیری شود.

رییس شورای شهر رشت خواستار استفاده از ظرفیت دستگاه های دولتی و خصوصی شد و تصریح نمود: تجربه های موفقی در شهرهای دیگر کشور وجود دارد که با استفاده از این تجربه ها و همچنین استفاده از دفاتر تسهیل گری در محله های هدف، می توان شهر رشت را به نقطه ایده آل در بازآفرینی می توان نزدیک نمود.

در ادامه جلسه، رییس شورا پس از شنیدن موانع روند کار به جهت پیگیری و تسریع در انجام پروژه های بازآفرینی شهرداری با برخی از مدیران استان رایزنی نمود و در همین راستا خواستار ارتباط مستمر رییس سازمان عمران و فضاهای شهری شهرداری رشت با سازمان سرمایه گذاری و سازمان عمران و بهسازی وزارت راه و شهرسازی شد.

رییس سازمان عمران و فضاهای شهرداری رشت نیز با اشاره به تلاش سازمان برای درآمدزایی بیان نمود: سازمان عمران با فروش برخی از محصولات خود مانند کفپوش، بلوک، جدول و اجاره ماشین آلات خود در جهت درآمدزایی گامهایی را برداشته است ولی بدهکاری های سازمان از سنوات قبل فشاری مضاعف بر سازمان گذاشته است.

هومن روایی با اشاره به رقابتی شدن بازار گفت: تغییر مکان کارخانه آسفالت به شهرک صنعتی سپیدرود یکی از دغدغه های سازمان عمران می باشد که در این زمینه پیگیری هایی هم توسط سازمان انجام گرفت.

وی همچنین خواستار کمک شورای شهر برای تسریع در این روند، جهت تغییر مکان شد.