در شناگاه های پاسداران و ساحل قوی انزلی شنا نکنید
حرف تازه – مدیر کل بررسی آلودگیهای دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: پرچم گذاری شناگاه های آلوده در حال تکمیل است. ضیاء الدین الماسی اعلام کرده است: مردم در شناگاه هایی که پرچم زرد می گیرند شنا نکنند. وی همچنین از پایش ۵۶ ایستگاه پرمراجعه از بین ۱۳۵ شناگاه شمال کشور خبر داد و […]
حرف تازه – مدیر کل بررسی آلودگیهای دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: پرچم گذاری شناگاه های آلوده در حال تکمیل است.
ضیاء الدین الماسی اعلام کرده است: مردم در شناگاه هایی که پرچم زرد می گیرند شنا نکنند.
وی همچنین از پایش ۵۶ ایستگاه پرمراجعه از بین ۱۳۵ شناگاه شمال کشور خبر داد و افزود: از بین این ۵۶ شناگاه مهم، ۱۰ شناگاه در مازندران، یک شناگاه در گلستان و دو شناگاه در گیلان آلوده اند و پرچم زرد دریافت می کنند.
مدیر کل بررسی آلودگیهای دریایی سازمان حفاظت محیط زیست لیست شناگاه های آلوده را نیز اعلام کرد که بر این اساس در گیلان دو شناگاه پاسداران و ساحل قوی انزلی آلوده هستند. همچنین در مازندران شناگاه های نمکآبرود چالوس، رادیو دریای چالوس، سیترای چالوس، ساحل باغ ملی رامسر، ساحل طلایی رامسر، جمشیدآباد تنکابن، شهید رزاقی تنکابن، خشتسر محمودآباد، خط آهی محمودآباد و ساحل پشت سپاه محمودآباد و همچنین شناگاه بندرگز در گلستان آلوده اند و پرچم زرد دریافت می کنند.
الماسی همچنین از تعطیلی کامل شناگاه عباس آباد مازندران به دلیل آلودگی محرز شده و پیامدهای مخرب آن خبر داد و گفت: حتی سواحل عباس آباد نیز قابل استفاده نیست.
شایان ذکر است شناگاه هایی که در این پایش سالم شناخته شوند پرچم آبی دریافت می کنند.
ناگفته نماند سال گذشته برخی منابع در معرفی شناگاه های آلوده گیلان علاوه بر ساحل قو و پاسداران انزلی از شناگاه های صدف آستارا، متین سپیدکنار، امین آباد، کیاشهر، گیسوم و مروارید خزر نیز نام برده بودند که ظاهرا امسال به جز ساحل قو و پاسداران سایر شناگاه ها از وضعیت پرچم زرد خارج شده اند.
منابع مختلف دفع زبالهها در کنار شناگاهها، عدم توجه به پسماندها در کنار شناگاهها، ورود فاضلابهای واحدهای خدماتی و چشمهها به شناگاهها، ورود حیوانات به محل شناگاهی، نزدیک بودن محل پارک خودروها به نزدیکی شناگاهها و بیتوجهیها در طرحهای سالم سازی را بخشی از علل آلودگی میکروبی و ناسالم شدن شناگاههای استانهای شمالی کشور معرفی کردند.
ارسال دیدگاه