خوشمزه ترین خوراک های مکزیک

با معرفی خوشمزه ترین خوراک های مکزیک همراه ما باشید.

به گزارش قلم آزاد، اگر فرصت این را داشته باشید که به کشور مکزیک سفری داشته باشید، می توانید در هتل های بسیار با کیفیتی اقامت داشته باشید، هتل هایی که به خاطر سواحل اختصاصی و امکانات بی نظیرشان معروف هستند، اما نه به خاطر غذایشان! مکزیک تاریخچه ی غنی ای از غذا را از دوران اینکاها، مایاها و… تا به امروز به دوش می کشد. در این نوشتار از الی گشت می خواهیم غذاهای مکزیکی ای را به شما معرفی کنیم که در سفر به این کشور باید امتحان کنید.

خوشمزه ترین خوراک های مکزیک

تورتیلا

تورتیلا در واقع نوعی نان خوشمزه و صاف است که از گندم و یا ذرت درست می شود، تورتیلاها گرد هستند و روی نوعی اجاق مکزیکی که به آن مال گفته می شود طبخ می شوند و از آن جا که طبخ ساده ای دارند در همه جای مکزیک می توان آن ها را پیدا کرد و می توان آن را در خانه، رستوران، مغازه و خیابان درست کرد. شاید خود تورتیلا از غذاهای اصلی نباشد اما بسیاری از بشقاب های غذایی مکزیک مثل تاکوس و بوریتوس تا حد زیادی به تورتیلا وابسته اند و در واقع مکمل هم هستند.

تورتیلا

چیلاکوییلس

نوع موادی که در صبحانه مکزیکی ها استفاده می شود با آنچه که ما می خوریم بسیار متفاوت است و البته این طبیعی است چرا که هر کشوری فرهنگ غذایی خاص خود را دارد. از غذاهای مکزیکی ای که در صبحانه مردم این کشور می خورند و بسیار هم محبوب و پر طرفدار است، چیلاکوییلس نام دارد که در این صبحانه هم از تورتیلا به عنوان ماده ی بیس استفاده می شود. برای درست کردن چیلاکوییلس اول مکزیکی ها نان تورتیلا را درست می کند و بعد آن را به قطعات کوچک تقسیم می کنند و اجازه می دهد تا کمی سرخ شود، بعد آن را با تخم مرغ، سالسا و فیله ی مرغ مخلوط می کنند… همه ی این مواد که با هم تست شوند، یک صبحانه ی مقوی و خوشمزه را می سازند.

چیلاکوییلس

بیریا

بیریا سوپ است و نه تنها سوپی خوشمزه است بلکه این باور در بین مکزیکی ها وجود دارد که غذایی درمان کننده هم هست. البته از آن دست غذاهای مکزیکی نیست که بتوانید آن را در همه جای کشور مکزیک پیدا کنید و فقط بومی ایالت جالیسکو است. در این غذا گوشت بز یا گوشت گوسفند را استفاده می کنند و بعد از این که آن را در ادویه های مختلف خواباندند، در یک سوپ قرمز رنگ قرار می دهد.

معمولا مردم ایالت جالیسکو در مکزیک این غذا را فقط در موقعیت ها و مراسم خاصی مثل کریسمس سرو می کنند.

بیریا

پوزول

اسم عجیبی دارد، نه؟ یکی یگر ازغذاهای مکزیکی آن هم از نوع سنتی اش پوزول است، ده ها نوع پوزولو در مکزیک وجود دارد که در هر کدام از آن ها از نوعی از سالسا استفاده می شود و علاوه بر این هر آشپزی از نوعی مواد برای گذاشتن در روی پوزول استفاده می کند که ممکن است با شخص دیگری متفاوت باشد و به همین دلیل است افرادی که به مکریک سفر کرده اند، تجربه های مختلفی از پوزول دارند که با شخص دیگری تفاوت دارد.

همان طور که گفته شد پوزول غذایی سنتی است و آزتک ها آن را درست می کرده اند و گفته می شود که در گذشته از گوشت انسان برای درست کردن این غذا استفاده می شده است! حالا این درجه ی خشونت کمتر شده است و از گوشت های ملایم تری برای ساخت این غذا استفاده می شود مثل گوشت مرغ! روی غذا را هم با چاشنی های مختلفی مثل تربچه های کوچک، کلم و چیپس ترتیلا تزیین می کنند.

پوزول

گوردیتاس

یکی از محبوب ترین اسنک های مکزیک گوردیتاس نام دارد به چند دلیل، هم راحت می توان آن ها را درست کرد و هم بسیار خوشمزه هستند. گوردیتاس ها در واقع نوعی تورتیلا اما از نوع نازک آن هستند  بعد آن ها را سرخ و یا کباب می کنند و بعد داخل آن را با مواد مختلفی پر می کنند که موادی که داخل گوردیتاس گذاشته می شود را خودتان در زمان سفارش از رستوران می توانید انتخاب کنید و در واقع هر چیزی را می توانید داخل آن ها بگذارید اما کلا اصلی ترین مواد که در داخل گوردیتاس استفاده می شود شامل نوعی پنیر، گوردیتا لوبیا و حتی نیمرو است.

اگر توانستید گوردیتاسی از ذرت آبی بخورید حتما امتحان کنید چون هم طعم خوشمزه ای دارد و هم بسیار خاص است.

گوردیتاس

الوتس

غذاهای مکزیکی خوشمزه بسیارند اما قطعا این یکی را همه ی ما تا حالا خورده ایم فقط شاید اسم آن را نمی دانسته ایم. الوتس یکی دیگر از اسنک های مشهور در مکزیک است که در واقع ذرت گریل شده است و ترکیب خوشمزه ای از مایونز، کره، فلفل و لیمو خوابانده شده است. در صورتی که بخواهید می توانید سفارش دهید تا ذرت تان بصورت کامل به همراه چوب برایتان آورده شود و یا دانه های ان را جدا کنند  و بعد از این که با مواد دیگر میکس شد، سرو کنند. با هر گازی که بزنید می توانید طعم شیرین ذرت را احساس کنید که در کنار پنیر نمکی و فلفل تند ترکیب عجیبی خواهد بود.

الوتس

انچیلاداس

انچیلاداس از آن دست غذاهای خوشمزه ای است که به احتمال خیلی زیاد تا حالا در رستوران خورده اید اما هیچ چیز نمی تواند جای یک انچیلاداس اصیل که با تورتیلای خانگی درست شده است را بگیرید. این غذا از ماهی ای که در تورتیلای ذرتی رول شده است درست می شود و مثل پوزول، این غذا را هم در مکزیک به انواع و اقسام روش های مختلف تهیه می کنند و در کنار آن از سبزیجات معطر و نوعی سس استفاده می کنند.

انچیلاداس

کیک ترس لچز

ای دسر در سراسر آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی معروف است و نوعی کیک ساده است که برای رست کردن آن از ۳ نوع شیر مختلف استفاده می شود و در آخر هم روی آن لایه ی غلظی از خامه ی تازه که به صرت دستی تهیه شده است زده می شود و نتیجه یک کیک تازه، شیرین و بسیار خوشمزه است بدون این که بخواهد خیلی سنگین باشد.

کیک ترس لچز