خواص هویج | از سلامت قلب تا لاغری و تقویت بینایی
ثابت شده است که فیبر محلول موجود در هویج به تنظیم سطح قند خون و انسولین بعد از خوردن غذا کمک میکند.
به گزارش حرف تازه به نقل از سلامت نیوز ، هویج جزو سبزیجات ریشه ای است که اولین بار در حدود سال ۹۰۰ پس از میلاد در افغانستان کشت شد. رنگ نارنجی ممکن است شناخته شده ترین رنگ آنها باشد، اما هویج رنگ های دیگری نیز دارد، از جمله بنفش، زرد، قرمز و سفید. هویج های اولیه بنفش یا زرد بودند. هویج نارنجی در حدود قرن ۱۵ یا ۱۶ در اروپای مرکزی توسعه یافت.
وب ام دی ، در خصوص خواص هویج نوشته است: طعم این سبزی محبوب و همه کاره بسته به رنگ، اندازه و محل رشد آن ممکن است کمی متفاوت باشد. شکر موجود در هویج به آن طعم شیرین می بخشد، اما همچنین می تواند طعم خاکی یا تلخی پیدا کند.
ارزش غذایی هویج
نصف فنجان هویج دارای:
-
۲۵ کالری
-
۶ گرم کربوهیدرات
-
۲ گرم فیبر
-
۳ گرم شکر
-
۰٫۵ گرم پروتئین
هویج منبع عالی ویتامین ها و مواد معدنی مهم است.
یک نصف فنجان می تواند به شما در تامین موارد زیر کمک کند:
-
۷۳ درصد از نیاز روزانه به ویتامین A
-
۹ درصد از ویتامین K روزانه
-
۸ درصد از پتاسیم و فیبر روزانه
-
۵ درصد از ویتامین C روزانه
-
۲ درصد از کلسیم و آهن روزانه
ارسال دیدگاه