حمله کور اقلیت تمامیت خواه به مدیران ملی استانداری گیلان
در روزهای اخیر شاهد حمله کور اقلیت تمامیت خواه به مدیران ملی استانداری گیلان با اسم رمز غیربومی بوده ایم.
به گزارش اختصاصی قلم آزاد، در روزهای گذشته هادی حق شناس استاندار گیلان، طی احکامی میرمحمد غراوی را در راس معاونت عمرانی و علی باقری را در راس معاونت سیاسی استانداری گیلان منصوب کرد. پیش از این نیز اللهیار مصباحی و آرش فرزام صفت در راس معاونت های اقتصادی و توسعه استانداری گیلان منصوب شده بودند. بدین ترتیب تکلیف هر ۴ معاونت استانداری گیلان مشخص شد و معاونین جدید معرفی شدند.
میرمحمد غراوی معاون عمرانی جدید استانداری گیلان، در سوابق کاری خود علاوه بر حضور در راس استانداری ایلام، معاونت عمرانی ۵ استانداری از تهران و گلستان تا هرمزگان، خوزستان و ایلام را تجربه کرده است. وی همچنین شهردار دامغان، ایرانشهر و چابهار بوده و مدیر کلی دفتر فنی در استانداریهای خوزستان و تهران بخش دیگری از تجربیات کاری غراوی بوده است.
شاید کمتر استانداری در سطح کشور حاضر شود معاونی با چنین سوابق پرشماری برگزیند؛ فردی با سابقه حضور در راس یک استانداری می تواند از همان روز اول گزینه آلترناتیو برای جایگاه استاندار گیلان باشد. اما هادی حق شناس با عبور از اینگونه موارد حاشیه ای، یکی از بهترین گزینه های ممکن را برای صندلی معاونت عمرانی استانداری گیلان انتخاب کرد و توانست غراوی را که تا همین چند روز قبل مسئولیت معاونت عمرانی استانداری تهران را برعهده داشت برای حضور در گیلان راضی کند.
علی باقری معاون سیاسی جدید استانداری گیلان نیز که از حدود ۵ سال قبل در مجموعه استانداری گیلان فعال بوده، در سوابق مدیریتی خود مواردی چون دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان، مدیرکلی مدیریت بحران استانداری زنجان و فرمانداری شهرستان طارم را دارد.
هرچند باقری اصالتی زنجانی دارد اما همسر او گیلانی است و مدتها است در گیلان سکونت دارد و از بدنه استانداری گیلان برای این معاونت منصوب شده است. باقری همچنین از مقبولیت مناسبی بین نیروهای سیاسی اصلاح طلب و حامی دولت برخوردار است.
نگاهی به انتصابات هادی حق شناس تا این لحظه نشان می دهد او ضمن استفاده از ظرفیت جریان های مختلف سیاسی، سهم جوانان، بانوان و اصلاح طلبان را نیز در انتصاباتش در نظر گرفته است. از یک سو سهم مدیران بومی در انتصابات حق شناس دیده شده است و از سوی دیگر پای مدیران ملی به سطوح مدیریتی استانداری گیلان باز شده است.
استاندار گیلان در انتصابات خود ثابت کرده است واهمه ای از حضور گزینه های آلترناتیو برای صندلی مدیریتی خود ندارد. هادی حق شناس پیش از انتصاب غراوی به عنوان معاون عمرانی جدید نیز دست کم از دو گزینه استانداری گیلان در پست های مدیریتی استفاده کرده است. او به معنای واقعی کلمه به عنوان یک مدیر توسعه گرا، کارنامه افراد را مدنظر قرار داده و با در نظر گرفتن محدودیت های قانونی، بهترین ها را برای صندلی های مدیریتی استانداری گیلان در نظر گرفته است.
انتصابات اخیر در دو معاونت عمرانی و سیاسی استانداری گیلان درحالی با اعتراض تعداد انگشت شماری از رسانه های محلی اصولگرا و اقلیت تمامیت خواه همراه بود که از یک سو هیچ نقطه تاریکی در کارنامه کاری دو معاون جدید دیده نمی شود و از سوی دیگر انتقادات فراوانی به عملکرد معاونین سابق همین دو معاونت وجود داشته است. شاید به همین علل بوده است که وقتی هیچ بهانه ای پیدا نکردند در یک حمله کور از حربه قدیمی انتقاد از انتصابات غیربومی استفاده کرده اند.
دولت چهاردهم تا اینجای کار چه در سطح ملی و چه در سطح استان گیلان نشان داده است منافع عمومی را در اولویت امور قرار داده و در راستای رضایتمندی مردم و رفع مشکلات به جا مانده از سالهای قبل از هیچ تلاشی دریغ نمی کند. امروز تغییر ریل در شیوه حکمرانی از یک سو و نگاه کلان به مسائل و به دور از مرزبندی های سیاسی و جغرافیایی در بین فعالین سیاسی و رسانه ها از سوی دیگر می تواند به توسعه کشور کمک کند. به همین علت نباید مجال خودنمایی به اقلیتی تمامیت خواه را داد که تمام این سالها با هوچی گری هم کیشان خود و دنبال کردن منافع شخصی، طیفی و جناحی، کشور را از مسیر عقلانیت و توسعه دور کرده اند.
ارسال دیدگاه