حفظ درختان در اجرای پروژه پل طبیعت باید مدنظر قرار گیرد
حرف تازه : رئیس کمسیون بهداشت و محیط زیست شورای شهر رشت گفت:در اجرای پروژه پل طبیعت توجه به طبیعت و حفظ درختان باید در الویت اجرای این پروژه قرار گیرد. صدو سیزدهمین جلسه کمسیون بهداشت و محیط زیست شورای شهر رشت صبح امروز با موضوع بررسی کمی و کیفی طرح پل طبیعت و طرح بازآفرینی […]
حرف تازه : رئیس کمسیون بهداشت و محیط زیست شورای شهر رشت گفت:در اجرای پروژه پل طبیعت توجه به طبیعت و حفظ درختان باید در الویت اجرای این پروژه قرار گیرد.
صدو سیزدهمین جلسه کمسیون بهداشت و محیط زیست شورای شهر رشت صبح امروز با موضوع بررسی کمی و کیفی طرح پل طبیعت و طرح بازآفرینی شهر رشت به ریاست فرانک پیشگر و با حضور اعضاء کمسیون و شهردار منطقه ۴ و مدیر عامل سازمان عمران شهرداری رشت و مشاور طرح پل طبیعت برگزار شد.
فرانک پیشگر در این جلسه با اشاره به مشکلات محیط زیستی رودخانه زرجوب اظهارکرد:در روزهای گذشته شاهد پاکسازی رودخانه زرجوب توسط مردم و تشکل های محیط زیستی بودهایم.
وی ضمن قدردانی از حضور خودجوش مردم در انجام این پروژه گفت: در اجرای این برنامه دو هدف حفاظت از محیط زیست و مشارکت و مسئولیت همگانی به مرحله اجرا رسید.
وی با اشاره به طرح باز آفرینی شهررشت و طرح پل طبیعت اظهار کرد: در بازدید اخیر که از فضای سبز باغ سالار مشکات داشته ایم تمام جوانب احداث پل طبیعت مد نظر گرفته شد و باتوجه به اینکه این پل در راستای خدمت رسانی هرچه بهتر و بیشتر به شهروندان میباشد نیاز است که تمام جوانب سنجیده شود تا شاهد اجرای بی نقص این پروژه باشیم.
دکتر پیشگر با اشاره به اینکه در برخی از پروژه های شهری شاهد نارضایتی مردم هستیم و با توجه به اینکه هدف شهرداری خدمت رسانی هرچه بهتر به شهروندان است گفت: احساس میشود عدم بهرهگیری از مشاوران تخصصی و نخبگان استان عامل اصلی این نارضایتیها است.
رئیس کمسیون بهداشت و محیط زیست شورای شهر رشت اضافه کرد: مهمترین موضوع در اجرای هر پروژه ای حفظ محیط زیست است و بر این اساس در اجرای پروژه پل طبیعت توجه به طبیعت و حفظ درختان باید در الویت اجرای این پروژه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه پل طبیعت ارتباط دهنده زندگی شهری با زندگی طبیعی است بدین منظور پل زندگی نام گرفته و این پل محلات قدیمی شهر رشت را به گوهر رود،بوستان مفاخرو باغ سالار مشکلات و در نهایت تالاب عینک متصل میکند.
عاطفه چیرانی مدیر عامل سازمان عمران شهرداری رشت با اشاره به اینکه احداث پل طبیعت در راستای طرح بازآفرینی شهر رشت است گفت: با اجرای طرح بازآفرینی در رشت بالغ بر ۲ هزار متر مسیر پیاده راه و دوچرخه سواری ایجاد میشود.
وی اضافه کرد:پل طبیعت ۷۷۰ متر طول و ۵ تا ۱۰ متر عرض دارد و هدف از اجرای این پل ،توسعه فضای گردشگری شهر رشت و تشویق مردم به پیاده روی و استفاده از دوچرخه و همچنین رعایت عدالت اجتماعی است.
عباس صابر عضو شورای شهر رشت در ادامه این جلسه خاطرنشان کرد: خروجی کاری که در شهر صورت میگیرد برای مردم است و هرچقدر نگاه تخصصی به طرح داشته باشیم و خواستهها و نیازهای مردم را در اجرای پروژهها لحاظ کنیم خروجی طرح بهتر خواهد شد.
وی ادامه داد: مشاور این طرح نیاز است که نگرانی های ما را در اجرای این طرح مد نظر قرار داده و به حفظ محیط زیست اهمیت بیشتری بدهد.
مقصودی شهردار منطقه چهار رشت با اشاره به اینکه حفظ و نگهداری از تالاب عینک مهمترین دغدغه ما است گفت: ما در تلاشیم تا با آب منطقه ای استان تفاهم نامهای امضا کنیم تا شهرداری بتواند در حفظ و نگهداری تالاب اقدامات اساسی را انجام دهد.
صابر ادامه داد: تالاب عینک در حال حاضر به ۵ قطعه تقسیم شده که در نقطه جنوبی تالاب متاسفانه شاهد تخلیه نوخاله و پرشدن تالاب هستیم .
وی همچنین خاطرنشان کرد: در راستای طرح بازآفرینی و احداث پل طبیعت فضایی را نیز برای احداث پارکینک در ضلع شمالی طراحی خواهیم کرد.
در پایان این جلسه تصویب شد : تا اعضای کمیسیون بهداشت و محیط زیست به همراه خبرنگاران از تالاب عینک بازدید بعمل آورند.
ارسال دیدگاه